Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Samsung Galaxy Tab S4 og Tab A 10.5

Samsung Galaxy Tab S4 er familiens midtpunkt, og Galaxy Tab A 10.5 blir familiens nye favoritt. Med Tab S4 får du den smarte pennen S-Pen, mens Tab A 10.5 er et prisgunstig nettbrett som fenger hele familien. I denne artikkelen kan du lese mer om nettbrettene.
2 990
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
  • 10,5" 1200p LED-skjerm
  • Android 8.1 Oreo, over 14 timers batteritid
  • 3 GB RAM, 32 GB flashlagring
Les mer om Samsung Galaxy Tab A 10,5 WiFi (sort)
5 995
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • 10,5" 1600p Super AMOLED-skjerm
  • S-Pen inkludert, Android 8.1 Oreo
  • 4 GB RAM, 64 GB flashlagring
Les mer om Samsung Galaxy Tab S4 WiFi (sort)
Kjøp Galaxy Tab A 10.5 eller Galaxy Tab S4 og få med et ladestativ

Ladestativ på kjøpet!

Verdi 599,–

Akkurat nå inngår et ladestativ ved kjøp av Galaxy Tab A 10.5 eller Galaxy Tab S4 frem til 30.06.2019*.

Slik fungerer det:

1. Kjøp din nye Galaxy Tab A 10.5 eller Galaxy Tab S4 hos Elkjøp.

2. Når du mottar din nye Galaxy A 10.5 eller Galaxy Tab S4, går du inn på: www.samsung.com/no/tablets/offer/

3. Fyll ut dine personopplysninger, produktets serienummer, kvittering og leveringsadresse. (Serienummeret finner du ved å gå inn under: Innstillinger-> Om tableten.)

4. Ladestativet sendes til den oppgitte leveringsadressen.

* Gjelder ved kjøp av Samsung Galax y Tab S4 i Norge, Sverige, Danmark og Finland (Nordic Approved). Verdi 599,-. Tilbudet gjelder kjøp til og med 30.06.2019 (datoen på kvitteringen gjelder) og kan ikke kombineres med andre tilbud. For å kunne benytte tilbudet må registrering på angitt hjemmeside skje senest 14.07.2019. Levering bare innen Norden.

 Samsung Galaxy Tab A 10.5 blir familiens favoritt

Galaxy Tab A 10.5

Nettbrett har blitt en så naturlig del av hverdagen at vi nesten glemmer alt de kan brukes til. Til spill og underholdning, men de kan jo så mye mer. Samsung Galaxy Tab A 10,5 kan brukes til familiens felles spillelister, til å finne inspirasjon og oppskrifter til kjøkkenet eller holde orden på hele familiens gjøremål. Og med åtte brukerprofiler kan alle i familien enkelt bruke nettbrettet.

Samsung Galaxy Tab S4 - hjertet i det oppkoblede hjemmet

Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4 har et elegant design i glass og metall, med en skjerm som rekker nesten helt ut i ytterkanten Med god lyd og lang batteritid blir Galaxy Tab S4 hjertet i ditt oppkoblede hjem. Ved hjelp av åtte forskjellige brukerprofiler kan hele familien ha sitt eget innhold og holde oversikt over egne tjenester og apper. Det er utrolig praktisk å slippe å logge av og på alle tjenestene hver gang tableten skal brukes av noen andre i familien.

Galaxy Tab S4 er et elegant nettbrett med høyoppløselig og pen skjerm

Tab S4 - hjertet i det oppkoblede hjemmet

Det første du legger merk til når du har Samsung Galaxy Tab S4 i hendene, er den smakfulle utførelsen i glass og metall, den sylskarpe skjermen som rekker nesten helt ut i ytterkanten av tableten og den fantastiske bildegjengivelsen. Det er imidlertid bare begynnelsen. Din Galaxy Tab S4 blir navet i hjemmet, for alle i familien.

Med funksjoner som Daily Board blir skjermen en digital oppslagstavle for familiens fotoalbum, været samt tid og sted. Og dere kan gjerne bruke den sammen og se på film, for eksempel. Den skarpe Super AMOLED-skjermen på 10,5 tommer har et bredde/høyde-forhold som ligner kinoformatet. I tillegg har den nye Galaxy Tab S4 fire innebygde, kraftige høyttalere med virkelig god surroundlyd. Med S-Pen (inkludert) får du dessuten nye og kreative måter å illustrere tanker og ideer på rett på skjermen.

 Galaxy Tab A 10.5 er et prisgunstig, avansert nettbrett til hele familien.

Tab A 10.5 - Hele familiens nettbrett

Samsungs populære Kids Mode-innstilling med tilpasset innhold som LEGO, Filimundus og Toca Boca, gjør Galaxy Tab A til en tablet som vil gi familien mange hyggelige stunder i hverdagen. Daily Board med familiens fotoalbum, været samt tid og sted gjør Galaxy Tab A til hjemmets naturlige oppslagstavle. Ved hjelp av det skreddersydde stativet kan du ha den stående fremme og alltid påslått, og Galaxy Tab A 10,5 har naturligvis hurtiglading, som forkorter ladetiden og gir deg mer tid til faktisk bruk.

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: