COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Samsung Galaxy Book Flex, Galaxy Book Ion og Galaxy Book S

Samsung PC - Galaxy Book S, Ion og Flex

Galaxy-familien har blitt større. Samsung Galaxy Book bærbare PC-er er tilbake i Norden! De tre nye familiemedlemmene, Galaxy Book S, Galaxy Book Ion og Galaxy Book Flex, kombinerer problemfritt det beste fra mobiltelefoner og PC-er. De tre slanke og fleksible, men samtidig kraftige PC-ene gir deg kapasiteten du trenger gjennom lange arbeids- eller studiedager.
 Samsung Galaxy Book S

Galaxy Book S

Denne superslanke PC-en (11,8 mm) på under 1 kilo kommer med et stilrent metallkabinett og passer for deg som er mye på farten og har lange, travle dager med jobb eller studier. Galaxy Book S har ingen vifte, men blir heller ikke varm, slik at du kan fokusere på arbeidsoppgavene i fred og ro uten forstyrrelser.

 Samsung Galaxy Book Ion

Galaxy Book Ion

Nå trenger du ikke lenger å velge mellom kraft eller vekt. Galaxy Book Ion er en ultrafleksibel premium-PC i sølvfarget magnesium. PC-en kommer i et slankt og elegant design. Den veier under 1 kilo, men er kraftfull nok til at du vil ha den med overalt.

 Samsung Galaxy Book Flex

Galaxy Book Flex

Galaxy Book Flex kommer med smart S Pen og berøringsskjerm, og er en av de første PC-ene som har den superskarpe QLED-skjermen. Brett den sammen og bruk Book Flex som en flip-board eller en notatblokk – med S Pen og berøringsskjerm er mulighetene nesten uendelige.

Mann sitter i vindu og lager musikk på Galaxy Book Mann sitter i vindu og lager musikk på Galaxy Book Mann sitter i vindu og lager musikk på Galaxy Book
Galaxy Book ligger på kjøkkenbenk Galaxy Book ligger på kjøkkenbenk
To Galaxy Books på et bord To Galaxy Books på et bord
Mann tegner mønster på en Galaxy Book med en penn Mann tegner mønster på en Galaxy Book med en penn

Galaxy Book S

 Person med Samsung Galaxy Book S

Detaljrik skjerm overalt

Galaxy Book S har 13 tommer TFT LCD-skjerm. Skjermen har berøringsfunksjon akkurat som en mobiltelefon, slik at du enkelt kan bla og zoome med fingrene. En ekstra fordel når du raskt skal holde en presentasjon eller vise bilder på forskjellige møter og arrangementer.

 Samsung Galaxy Book S lades med USB-C

Opptil 17 timer batterikapasitet

Hvorfor bare være aktiv på dagtid? Med en batterikapasitet på nærmere 17 timer står Galaxy Book S til tjeneste nesten når som helst og hvor som helst. Endelig er det slutt på at batteriet går tomt når filmen er mest spennende. Eller når du skal betale for de skoene de bare hadde ett par igjen av. Rett og slett en ny og god opplevelse.

 Intel Core i5-prosessor

Glem støy fra viften

Synes du det også er forstyrrende når viften på datamaskinen begynner å surre? Galaxy Book S har ingen vifte, noe som gjør at den er helt stille uten å bli varm. En klar fordel når du må konsentrere deg om hva du faktisk gjør. Book S har også kraften du trenger. Med Intel Core i5-prosessoren med Intel Hybrid Technology kan du være sikker på at du holder produktiviteten høy selv når du har travle dager.

Galaxy Book Ion

 Samsung Galaxy Book Ion-skjerm

QLED-skjerm

Den prisbelønte QLED-skjermen gjengir virkelighetstro farger, selv utendørs i lyse omgivelser. Du kan altså både se film og spille utendørs – og la deg oppsluke av skjermen med den supertynne rammen.

 Telefon ligger på Samsung Galaxy Book Ion og lades

Trådløs PowerShare og lang batteritid

Opptil 20 timer batterikapasitet på én lading – det betyr at du kan arbeide og kose deg med underholdning i lang tid uten irriterende avbrudd. Har du en Galaxy Book Ion, kan du sjelden skylde på at batteriet er tomt. Du kan også lade dine venners Galaxy mobil, Buds eller Watch direkte på touchpad-en. Du trenger bare å taste inn kommandoen Fn+F11.

 Kvinne med Samsung Galaxy Book Ion

Kraftig prosessor og stor kapasitet

Den nye 10 Intel Core-prosessoren støtter AI-teknologien med sin kraftfulle ytelse. Med Intel Iris Plus-grafikk kan du jobbe kreativt på en enestående måte. Strøm videoer lekende lett og bruk krevende fotoredigeringsprogrammer. Med innebygget SSD-lagring og UFS-kort får du enda mer ut av din Galaxy Book Ion.

Galaxy Book Flex

 Samsung Galaxy Book Flex i foldet tilstand

Touchskjerm og QLED

Akkurat som på en smarttelefon kan du bruke fingrene til å dra og zoome rett på skjermen. Galaxy Book Flex er en av de første PC-ene med den prisbelønte QLED-skjermen, noe som gir en virkelighetstro fargegjengivelse også utendørs når det er lyst. Kanskje du foretrekker naturtro farger, men hvis du vil kan du øke styrken, forsterke eller dempe den med innstillinger som passer til din personlige smak. Du vil uansett få en flott fargeopplevelse.

 Telefon lades på Samsung Galaxy Book Flex’ touchpad

Hurtiglading og lang batteritid

Opptil 20 timer batterikapasitet på én lading – det betyr at du kan arbeide og kose deg med underholdning i lang tid uten irriterende avbrudd. Med Galaxy Book Flex får du god flyt! Hvis du likevel skulle gå tom for strøm, kan du hurtiglade Galaxy Book Flex og få nok strøm til flere timer på bare noen få minutter. Er mobilen død, kan du også lade den direkte på Book Flex’ pekeplate.

 Kvinne tegner med S-pen på Samsung Galaxy Book Flex

S Pen for kreativitet, jobb og studier

Med S Pen kan du skape kunstverk, tegne, regne og skrive notater uansett hvor du er, direkte på skjermen. Velg mellom forskjellige farger og tykkelser. Luftkommando betyr at du kan styre volum, pause, spille og dempe musikk ved å bevege pennen i forskjellige retninger i luften. Bruk appene Penup, Samsung Notes og Voice Note with Pen – for å få maksimalt utbytte av S Pen.

Kjøp Galaxy Book her

Ingen produkter er tilgjenglig

Samsung Galaxy Book Flex 13" 2-i-1 (royal blue) Samsung Galaxy Book Flex 13" 2-i-1 (royal blue)
 
181554
15 990
Outlet-vare fra kr 13 591
 
 
 
 • Intel® Core™ i7-1065G7-prosessor
 • 16 GB LDDR4 RAM
 • 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD
  
 
Samsung Galaxy Book ION 13,3" bærbar PC (aura silver) Samsung Galaxy Book ION 13,3" bærbar PC (aura silver)
 
181556
8 990
Outlet-vare fra kr 7 192
 
 
 
 • Intel® Core™ i5-10210U-prosessor
 • 8 GB DDR4 RAM
 • 512 GB PCIe SSD
  
 
Samsung Galaxy Book ION 13,3" bærbar PC (aura silver)
På nettlager (100+)  
181551
11 990
Outlet-vare fra kr 8 992
 
 
På nettlager (100+)  
 • Intel® Core™ i7-10510U-prosessor
 • 16 GB DDR4 RAM
 • 512 GB PCIe SSD
  
 
Samsung Galaxy Book S 13" bærbar PC (mercury gray) Samsung Galaxy Book S 13" bærbar PC (mercury gray)
 
181552
8 490
Outlet-vare fra kr 7 216
 
 
 
 • Intel® Core™ i5-L16G7-prosessor
 • 8 GB LDDR4x RAM
 • 512 GB eUFS-flashminne
  
 

Les også: