OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her > 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Smarttelefonene som tåler det meste

Robust mobil - disse er best og tåler mest

Er du ute etter en slitesterk, robust og solid telefon, som tåler det meste? Selv om smarttelefoner med elegant design, ultratynne kanter og krystallklart glass er populære, er de ikke alltid like praktiske.

Er du håndverker av yrke, med tøffe og fysiske jobber, både utendørs og innendørs, er sjansen stor for at en standard smarttelefon funker dårlig. Samme gjelder deg som elsker ekstremsport og er så mye som mulig i fjell og vann, uansett vær og uansett temperatur. Da nytter det ikke med en touchskjerm som ikke reagerer på våte fingre, eller skjøre deksler som har lett for å knuse om de faller i bakken. Da trenger du en mobil som tåler alt fra støt og vann, til kulde og varme samtidig som den er lett å bruke.

Her er 3 mobiltelefoner som passer både til tøffe jobber og ekstremsport.

 Cat S61

Cat S61

Dette er en klassisk håndverkertelefon. Telefonen har en 5,2” skjerm med full HD-oppløsning og er beskyttet av Gorilla Glass 5. Den kan brukes både med våte fingre og hansker, og i tillegg har den tre fysiske knapper slik at den blir enda lettere å betjene.

Cat S61 er IP68- og IP69-klassifisert. Det betyr at den er støvtett, vanntett ned til 3 meter i en time og så støtsikker at den kan mistes i et betonggulv fra 1,8 meters høyde uten å ta skade.

Telefonen har en rekke funksjoner spesialtilpasset håndverkere, slik som termisk kamera, laserassistert avstandsmåler og innendørs luftkvalitetssensor. Dette gjør at den også blir et praktisk verktøy å ha med på jobben.

Land Rover Explore

Land Rover Explore

I likhet med de legendariske bilene er denne Land Rover-telefonen designet for å vare. Telefonens 5”-skjerm med Full HD-oppløsning har Gorilla Glass 5-beskyttelse og et ekstra beskyttende lag over skjermen. Touchskjermen er optimalisert for bruk selv med våte fingre eller hansker.

Smarttelefonen har en IP68-klassifisering, noe som gjør den vanntett ned til 1,5 meter, fullt støvsikret og fallsikker opp til 1,8 meter. Dessuten klarer den temperaturer fra -30°C til 65°C, slik at den kan følge med på alle dine eventyr.

Land Rover Explore passe ekstra godt til fjellturer, ettersom den kommer med ViewRanger-app og Skyline AR, som kan hjelpe deg med å finne veien. Dessuten får du også med en Adventure Pack med ekstra batteritid og en GPS-patchantenne som forbedrer signalet.

 Samsung Galaxy XCover 4s

Samsung Galaxy XCover 4s

Samsung har også produsert en Galaxy-modell som er ekstra hardfør. Touchskjermen på 5” med HD-oppløsning er tilpasset bruk med hansker, og den har også 3 fysiske knapper som gjør den enda lettere å bruke.

Smarttelefonen har IP68-klassifisering, noe som gjør at den tåler å være på 1,5 meters dyp i ferskvann i opptil 30 minutter og er beskyttet mot støv, smuss og sand. Den oppfyller også kravene for MIL-STD 810G, som er en standardisert testmetode utviklet av USAs forsvar, som bl.a. omfatter en falltest ned på kryssfiner og betong fra 1,2 meters høyde.

Samsung Galaxy XCover 4s har en antiskli-overflate, som gjør at den ligger godt i hånden selv i regnvær eller når du har møkkete hender. Er du på langtur, kan du kjøpe et ekstra batteri og bytte det underveis, slik at du har strøm nok til hele turen.

Se våre mest robuste telefoner her:

Ingen produkter er tilgjenglig

Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (<5)  
Telefon og Mobil 10GB Betal nå 8 490 kr, 349 Abonnement 0 måneder
  
 
Land Rover Explore utendørs smarttelefon
LANDROVEREXP
Land Rover Explore utendørs smarttelefon
5 490
Demovare fra nettlager kr 4 492
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
Telefon og Mobil 10GB Betal nå 4 990 kr, 349 Abonnement 0 måneder
  
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 04.10.2019  
Telefon og Telia X Betal nå 0 kr, 978 Abonnement 24 måneder
  
 

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: