Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Robotgressklipper fra Robomow

Robotgressklipper fra Robomow

Robotgressklipperen fra Robomow tar den kjedelige gressklippingen for deg, slik at du kan nyte fritiden sammen med venner og familie. Robomow slår gresset raskere enn andre konkurrerende maskiner og har en unik app, slik at den kan styres fra Apple- og Android-enheter.

Robotgressklipper fra Robomow

Effektiv gressklipping

Med en robotgressklipper slipper du å klippe gresset selv og roboten gjør jobben når det måtte passe deg. Den store klippebredden gjør at den klipper mer gress på kortere tid enn hva konkurrerende robotgressklippere klarer, og den er sterk nok til å klippe i skråninger med helling på inntil 35 prosent. Ettersom den går på elektrisitet er den svært miljøvennlig, og vil ikke utgjøre mer enn ca 100 kr på strømregningen årlig. Klippehøyden kan justeres i henhold til plenens behov og robotgressklipperen kan brukes på høyt gress, noe som gjør den velegnet til årets første klipp. Robomow gjør altså grovjobben også, slik at du ikke behøver andre klippere. Den unike kantmodusen gjør gressklipperen i stand til å klippe utenfor hjulene. Den gir deg dermed effektiv kantklipping og dekker hele plenen.

 Robomow – har du ikke en stor græsplæne
Robomow – har du ikke en stor plen?

Det finnes også en robot for deg

Tidligere har robotgressklippere hovedsaklig vært for huseiere med stor gressplen – men hva med de som har mindre plen?

Har du en mindre gressplen, kan du nå få den flotteste plenen – uten å slite deg ut. RX-serien anbefales til eiere av mindre gressplener fra 0 til 200 m2 (max 300 m2).

RX20 er Robomows minste robotgressklipper, med en lengde på kun 53 cm og 42 cm i bredden. Klippebredden er på 18 cm og den har selvfølgelig kantklipping, slik som de større modellene.

Mindre ugress og mose med Robomow

Ettersom Robomow klipper gresset i forskjellig retning hver gang den klipper gir den en langt flottere plen enn hva du får med en vanlig gressklipper. Benytter du en vanlig gressklipper går du som regel i rette linjer og samme spor hver gang. Robomow klipper helt jevnt over hele plenen, slik at man unngår dette. Robomow benytter Bioklipp, det vil si at gresset kuttes i så små biter at det faller ned mellom gresstråene og dekomposteres. Det fungerer derfor som økologisk gjødsel, som gir en stor mengde viktig næring tilbake til gressplenen. Dette er med på å motvirke ugress og mose, samtidig som man slipper å rake vekk gress man har klippet.

Mindre ugress og mose med Robomow
 Robomow – styr den med en app

Styr roboten med smart App

Robomow har utviklet en spesiell App til sine robotgressklippere. Denne får du med på kjøpet om du handler Robomow hos Elkjøp. Appen gjør at du enkelt kan finne informasjon, programmere gressklipperen, få melding ved et eventuelt tyveri, samt bruke din mobile enhet som fjernkontroll. Applikasjonen er tilgjenglig for iPhone, iPad og Andriod-baserte telefoner og nettbrett.

Med Robomow kan du legge deg til rette i solstolen og styre gressklippingen med fingrene. Robomow lades opp i basestasjonen og holder seg der når den ikke er i drift. Gressklipperen kan forlate basestasjonen automatisk, klippe plenen og gå tilbake til basestasjonen for lading.

En sensor registrerer fuktig luft og utsetter klippingen i regnvær. Den tåler all slags vær, er UV-beskyttet og er en unik robot som gir deg mulighet til å bruke fritiden på andre ting enn hagearbeid.

Sikker drift - trygg hverdag

Knivbladene på robotgressklipperen slutter automatisk å rotere hvis den løftes opp fra bakken eller plasseres i en vertikal posisjon. Bladene stopper hvis hindringer registreres og Robomow endrer automatisk retning ved behov.

Hvis du har barn i familien kan du aktivere en barnesikring som hindrer de i å starte opp robotgressklipperen på egenhånd. La roboten jobbe når det passer deg best, uten bekymring. Robomow låses med en PIN-kode og en alarm vil gå av hvis noen prøver å flytte den uten å taste inn riktig kode.

Gressklipperne er driftsikre med kraftige knivblader i stål og vi har tilbehøret du trenger for riktig vedlikehold.

Unngå allergirelaterte plager

For deg som sliter med allergi og høysnue kan gressklipping være svært plagsomt, med nysing og rennende øyne. Med Robomow slipper du denne bekymringen ettersom du ikke behøver å befinne deg på plenen mens den klipper.

Gå sommeren i møte med færre allergirelaterte plager og nyt fritiden sammen med familie og venner.

 Unngå allergirelaterte plager
Robowmow er raskere og sterkere

Sterkere

Sterkere klippesystem sammenliknet med andre robotgressklippere, designet til samme plenstørrelse.

 • Store, kraftige stålkniver
 • Ekstra sterke motorer
 • Takler alle typer terreng
 • Perfekte til sesongens første klipping, selv med ekstra høyt gress

Robomow er utstyrt med et sterkt klippesystem og store, kraftige stålkniver som enkelt takler sesongens første klipp uten problemer og klipper plenen med perfekt resultat igjen og igjen.

Raskere

Gressklipperen gjør unna klippingen raskere enn andre robotgressklippere designet for samme plenstørrelse, grunnet den utrolige klippebredden: RS-modeller har nemlig markedets største klippebredde med imponerende 56 cm. RC-modeller har 28 cm og RX-modeller 18 cm.

Robomow’s store klippebredde og større effektivitet sørger for at du kan bruke sommeren på gresset med helt andre aktiviteter, slik som ballspill, soling, grilling og fest.

Se hele vårt utvalg av Robomow-produkter her:

Ingen produkter er tilgjenglig

Robomow robotgressklipper RC304UPW
131684
Robomow robotgressklipper RC304UPW
4 823
Brukt - Noe slitasje
 
Pris som ny vare: 6 890
 
 • Klippeområde: 500-1000 m2
 • Klippehøyde: 15-60 mm
 • Mobilapp tilgjengelig
  
 
Robomow robotgressklipper RC304UPW
outlet-icon
64097
Robomow robotgressklipper RC304UPW
5 856
Som ny - Komplett i originalemballasje
 
Pris som ny vare: 6 890
 
 • Klippeområde: 500-1000 m2
 • Klippehøyde: 15-60 mm
 • Mobilapp tilgjengelig
  
 
Robomow robotgressklipper MS1000
outlet-icon
128727
Robomow robotgressklipper MS1000
8 397
Brukt - Noe slitasje
 
 
 • Passer hager opptil 1000 kvm
 • Klippebredde: 56 cm
 • Gratis app til smarttelefon
  
 
Robomow plugg 50 pakk MRK7101A
outlet-icon
MRK7101A
Robomow plugg 50 pakk MRK7101A
129
Demovare fra kr 109
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Til Robomow robotgressklipper
 • Pakken inneholder 50 plugger
 • Til store hager
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Tilbehør til Robomow robotgressklipper
 • Pakken innholder 10 koblinger
 • For reperasjon eller skjøting av kabler
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (<5)  
 • Skarpt knivblad
 • Et knivblad per pakke
 • Kompatibel med RX-modeller
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Til Robomow robotgressklipper
 • 100 meter
 • Lag klippesoner
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (<5)  
 • Tilbehør til Robomow robotgressklipper
 • Et bladsett er inkludert i pakken
 • Det er anbefalt å bytte knivblad hvert år
  
 
Loading

Sist oppdatert: 11.07.2018 12:53:49