Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

PlayStation VR - Lev i spillet

Nå kan du oppleve Virtual Reality med Play Station. Opplev en ny verden i det du tar på deg PlayStation VR og få følelsen av at du er en del av det virtuelle universet og at du er i sentrum av handlingen. Få din PlayStation VR-opplevelse hos Elkjøp.

Glem tid og sted – gå deg vill i den virtuelle verden

PlayStation VR

Lett å komme i gang

PlayStation VR er enkel å bruke og kobles lett opp til din PlayStation 4. Ta på deg headsettet og du er klar for å møte et nytt univers. Hodesettet er lett og behagelig og er lagd for å gi deg en komfortabel opplevelse. Det veier lite og har en justerbart stropp som gjør at det passer hele familien. PlayStation VR er en opplevelse som passer for alle!

PlayStation VR

En spennende fremtid

Ikke nok med at spill kan få deg til glemme tiden. Playstation VR vil også få deg til å glemme hvor du er og ta deg med på en reise du aldri har opplevd maken til. Det vil i fremtiden komme innhold fra PlayStation og Sony som er tilpasset den virtuelle universet. Det vil være mulig å få kjøpt det hos oss når det er lansert. Følg med på disse sidene for oppdateringer.

PlayStation VR

Tøyer grenser

PS VR gir deg muligheten til å spille på måter du aldri trodde skulle være mulig. Takket være en avansert og tilpassbar OLED-skjerm som viser bilder i superjevn 120 Hz og 360-graders visning. Lyden er i 3D, noe som betyr at du kan høre lyder fra alle retninger. Slik vil du bli oppslukt av spillenen som er skreddersydd for PlayStation VR.

PlayStation VR

Ingen egotripp

Å ha på seg et VR-headset kan være en ensom opplevelse som du ikke får delt med andre. Med Playstation VR kan du spille mot andre igjennom funksjonen PlayStation VR Sosial skjerm. Det betyr at vennene dine kan se det du ser inne i brillen på TV-skjermen. Det gir muligheten til å involvere andre i den virtuelle verden og gir deg mer moro enn om du spiller på egenhånd.

Inviter vennene dine inn i din egen VR-verden

Med den underholdende The Playroom VR kan du oppleve PlayStation VR’s underholdende verden med hele vennegjengen. Utfordre morsomme, spennende og skumle verdener hvor alt kan skje. Her møter du alt fra småskumle sjømonstre og spøkelser til katter og cowboyer. The Playroom handler om samarbeid og teamwork, men også å overvinne motspillere. The Playroom følger med gratis når man kjøper PlayStation VR.

En enorm verden av muligheter

Med PlayStation VR åpenbarer det seg ikke bare en helt ny verden, men en verden med kjente og kjære spill. Med mer enn 50 spill tilgjengelige i 2016 og mer enn 100 spill ventet fremover er det mer enn nok å glede seg til. La deg fenge av alt fra mekaniske gladiatorkamper til bilkjøring med Gran Turismo Sport. Utforsk en visuelt vakker og spennende verden med Robinson eller vandre gatelangs i Gotham City med selveste Batman. I tillegg kan du også utforske 5 unike VR-verdener fra PlayStation og mange andre underholdende titler.

Les mer om våre produkter her:

3 890
 
 
  • 5.7" OLED skjerm
  • 120 fps, 3D lyd
  • Til PlayStation 4
Les mer om PlayStation VR headset
549
 
 
  • PlayStation kamera for PS4
  • Nå kan du spille, utfordre og dele øyeblikkene
  • Bilde-i-bilde videodeling
Les mer om PlayStation kamera

Sist oppdatert: 03.01.2017 15:43:54