Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Philips Hue - lys opp huset ditt smartere

Philips Hue er et personlig system for trådløs belysning som raskt kan kontrollere lyset og skape riktig stemning i alle situasjoner. Skap liv i ditt smarthjem med verdens beste nettverksbelysning.
 Philips Hue White

Philips Hue ønsker deg velkommen hjem. Uansett hvor du er kan du styre lampene dine med din smarttelefon eller nettbrett. Du kan også automatisere din belysning slik at det ser ut som at du er hjemme selv om du ikke er det. Alt for at du skal få en enklere hverdag.

 Philips Hue White Ambiance

Philips Hue White Ambiance kan vekke deg, gi deg mer energi og gjøre det lettere å lese, konsentrere deg og slappe av. Gjør dine daglige rutiner til øyeblikk du kan nyte og skap den helt riktige stemningen i alle situasjoner med et godt utvalg av behagelig, naturlig lys.

 Philips Hue White og Color

Gjør hverdagsbelysningen til en helt unik opplevelse. Lek med farger, eller synkroniser smartbelysningen med musikk, spill og film. Du har hundrevis av apps å velge mellom og kun fantasien setter grenser.

Opplev og kontroller millioner av farger fra din smartttelefon

Koble til Philips Hue

Enkel å sette opp. Helt uten installasjon.

Aktiver Philips Hue-pærene

1. Aktiver Philips Hue-pærene.

 Philips Hue White koble til bridge

2. Koble til bridge.

 Last ned Philips Hue-appen

3. Last ned Philips Hue-appen

 Forestill deg din belysning

Forestill deg din belysning

Philips Hue handler om lys, men det handler også om hva du kan se for deg. Forestill deg å våkne til sollys hver dag og oppleve en helt unik stemning før du legger deg. Du kan også få fargerike musikk og tv-opplevelser, og tenne lyset selv når du ikke er hjemme. Opplev alt det du kan gjøre med Philips Hue.

 Philips Hue lightstrips

Lightstrips

Philips Hue Lightstrips er den sterkeste og mest fleksible lyskilden du kan se for deg, og den kan formes og festes til akkurat den overflaten du ønsker, samtidig som den kan utvides, og strekkes over hele ti meter.

 Philips Hue lysstyring

Lysstyring

Utvid Philips Hue-systemet med tilbehør som gjør det enklere å bruke og kontrollere dine lyskilder. Kontroller og tilpass ditt Philips Hue-system med Hue-appen eller med Hue-tilbehør.

 Philips Hue lamper

Lamper

Philips Hue kombinerer det beste fra to verdener og du får vanlig belysning og varm hvitfarge i en og samme lampe. Velg mellom bordlamper, hengelamper, taklamper og spotter.

Slik installerer du ditt Philips Hue starter kit

Slik kobler du til flere lys i Philips Hue-appen

Slik kobler du ditt Hue-lys med lysdimming til bridgen din

Slik setter du opp Philips Hue med Apple Homekit