Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Stekeovn og komfyr

Stekeovn - ordliste over funksjoner

Selvrensende dampovn med varmluft? Her gir vi deg en rask oversikt over de beste funksjonene i en stekeovn.</p

Dampovn

Dampovn

Med en dampovn lager du mat slik som mesterkokkene gjør. Fordelen med en dampovn er at maten ikke blir tørr, takket være dampen, og at maten beholder fargen og teksturen. Du kan til og med lage flere forskjellige matretter samtidig. Varmluftssirkuering gir jevnt stekt og saftig kjøtt, og sprø kjeks og bakverk. Sirkuleringseffekten gir også en akselererende effekt, slik at du får redusert steketid - perfekt for en travel hverdag. Damping bevarer næringsstoffene i maten.

Se våre dampovener her

Varmluftsovn

Varmluftsovn

En varmluftsovn har vifter som sirkulerer luften i ovnen, slik at varmen fordeles jevnt og du får nesten samme temperatur i hele ovnen. Dermed kan du steke retter på flere nivåer samtidig.Se våre varmluftsovner her

CookView-kamera

Kamera i ovnen

Med CookView™-kameret kan du følge med på mesterverket du har i ovnen, selv om du er et annet sted i hjemmet, helt fra du først setter maten inn til du har en perfekt, gyllen skorpe. Dette er vår første smartovn som kan kobles til ditt trådløse hjemmenettverk. Med MyElectrolux Kitchen-appen kan du både starte og følge med på matlagingen, enten du ligger på sofaen, er på lekerommet eller prater med gjestene dine.

Se vår ovn med CookView-kamera her

 Ovn med steketermometer

Ovn med steketermometer

I dag finnes en rekke ovner med integrert steketermometer som holder et øye med maten, slik at du får et perfekt stekeresultat hver gang. Ovnen slår seg automatisk av når termometeret måler temperaturen du har stilt inn. En del ovner har et medfølgende termometer du kan koble til, som har samme funksjon som et integrert termometer.

Se våre ovner med steketermometer her

Selvrensende ovn

Selvrensende ovn

En selvrensende ovn holder ovnen ren og pen innvendig ved hjelp av et rengjøringsprogram. Pyrolytisk rengjøring er et tre timers program som omgjør fett og matretter til aske ved hjelp av høy temperatur. Med katalytisk rengjøring fanger absorberende panel opp fett og smuss, og så kjøres ovnen på 200 ℃ i en time, mens Steam Clean damprens innebærer at du heller vann i en langpanne, plasserer den i ovnen og så setter i gang damprensefunksjonen. Dampen fra vannet i langpannen løser opp fett og smuss.

Se våre selvrensende ovner her

Stekeovn med WiFi

Stekeovn med WiFi

Koble stekeovnen til ditt trådløse nettverk og ta matlagingen til et helt nytt nivå. Da kan du styre og endre innstillingene fra smarttelefonen din og styre matlagingsprosessen, selv når du ikke er på kjøkkenet - eller til og med ikke i hjemmet - trådløst via en tilhørende app.

Se våre stekeovner med WiFi

Les mer om Elkjøps produkter: