Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Oneplus Nord CE 5G-mobiler på banner

OnePlus Nord CE 5G

- litt mer enn du forventer

OnePlus-mobiler lages med fokus på å levere en rask og problemfri brukeropplevelse. OnePlus Nord CE 5G-serien er intet unntak. Til tross for prisen får du mange funksjoner. Opplev OnePlus her!
OnePlus Nord CE 5G tar bilde av en dame med en gutt i en handlevogn

Tredobbelt kamerasystem på 64 MP

Nord CE er utstyrt med et kraftig, tredobbelt kamerasystem med et hovedkamera på 64 MP og en stor blender på f/1,79 som sørger for at du får skarpe bilder med høy oppløsning og detaljer på et høyt nivå i gode lysforhold. Dessuten får du et 119° ultra vidvinkelobjektiv som egner seg når du skal evigvare verden rundt deg – med alt det den inneholder.

I front finner du et selfie-kamera på 16 MP, som får frem det beste på alle bilder.

OnePlus Nord CE 5G-telefoner som tar bilder på kvelden

Magiske bilder i mørket med Nightscape

Nord CE gir deg funksjonen Nightscape, som også flaggskipmodellene er utstyrt med. Denne must-have funksjonen til fotografering om natten tar opptil åtte bilder ved forskjellige eksponeringer og fletter de samen på få sekunder for å produsere klarere, lysere og mer dramatiske bilder.

OnePlus Nord CE 5G i hånden på en kvinne

6,43 tommer AMOLED-skjerm med 90 Hz

Nord CE er utstyrt med en 6,43″ 90 Hz AMOLED-skjerm som gjør at surfing føles helt sømløst. AMOLED-skjermen sikrer også at man får vakre farger og et høyt detaljnivå.

 OnePlus Nord CE 5G lades ved siden av en kvinne

Warp Charge 30T Plus

Nord CE har et kjempestort batteri på 4.500 mAh. Den forbedrede Warp Charge 30T Plus-teknologien sikrer dessuten at OnePlus-mobilen lades fra 0 til 70% på kun en halvtime.

 OnePlus Nord CE 5G med lysende skjerm i hånden på en sovende mann

Stort batteri

Telefonens batteri har høy kapasitet for å sikre at telefonen holder gjennom hele dagen, uansett toppgaver. Samtidig sørger den lynraske Warp Charge 30T Plus alltid for rask lading.

 OnePlus Nord CE 5G i fargen sort

Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G

OnePlus Nord CE får styrke fra en Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G-prosessor med en Kryo 570 CPU som sørger for 20% forbedring fra forgjengeren. En avansert AI-motor gir en rask og problemfri brukeropplevelse, uansett om du spiller, surfer eller sjekker sosiale medier. Dessuten har telefonen en Adreno 619 prosessor som er 10% bedre enn forgjengeren.

 OnePlus Nord CE 5G i en perlemorsliknende farge