COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Oneplus 9 og 9 Pro

OnePlus-mobiler lages med fokus på å levere en rask og sømløs brukeropplevelse. OnePlus-9 serien er intet unntak. Se bare på mobilkameraet som er laget av den svenske, anerkjente kameraprodusenten Hasselblad. Skjermen gir deg virkelighetsnære detaljer og en ultra-jevn respons, og telefonene er dessuten utstyrt med hurtiglading som sikrer deg strøm gjennom en hel dag. Kombinasjonen av alt dette gjør brukeropplevelsen komplett.

OnePlus 9-seriens kamera

Hasselblad-kamera til mobil

Hasselblads omdømme som en banebrytende kameraprodusent spenner over 80 år og har inspirert generasjoner. Det var også et av deres kameraer som var med på månen, den gang menneskene tok sine første skritt der.

Hasselblad-kameraet i OnePlus-mobilene byr på et teknologisk gjennombrudd, med Natural Color Calibration (naturlig fargekalibrering). Hovedkameraet på 50 MP (ultravidvinkel) gir en enestående skarphet til bildene takket være en banebrytende Freeform-linse.

Du kan også filme 8K-videoer, og om natten kan du ta bilder med forbedret klarhet, mindre støy og mer nøyaktig fargegjengivelse.

OnePlus 9 Pro med skjermen oppover

Overlegen skjermopplevelse

OnePlus 9 Pro har en 6,7'' Smart Fluid AMOLED-skjerm med banebrytende LTPO-teknologi og fargenøyaktighet på høyt nivå. Se og føl forskjellen med virkelighetsnære detaljer og ultra-jevn respons takket være 120 Hz oppdateringsfrekvens.

OnePlus 9 har en 6,55" Fluid AMOLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Det får hvert swipe og scroll til å føles jevnt og behagelig på begge modeller.

 OnePlus 9 Pro sett fra siden

Warp Charge

Warp Charge 65T er OnePlus’ neste generasjons ladeløsning. Få strøm til en hel dag på kun 15 minutter. Warp Charge Wireless 50 er OnePlus’ raskeste trådløse ladeteknologi noensinne, og lader opp mobile fra 1 til 70% på kun 30 minutter.

 OnePlus 9 Pro fra siden bakfra

Kompromissløs ytelse

Takket være 5G og OnePlus’ raskeste Qualcomm® Snapdragon™ 888 prosessor er kompromissløs ytelse på plass. Opplev en hastighet som vil overraske deg med en mobil fra OnePlus 9-serien i hånden.