Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Oculus Quest - VR-headsettet som har alt

Oculus Quest er et alt-i-ett gamingsystem for virtuell virkelighet. Ingen ledninger. Ingen datamaskin. Kun et headset og kontrollere tar deg med inn i et nytt univers.
Oculus Quest

Alt-i-ett VR

Ingen datamaskin. Ingen ledninger. Ingen grenser. Oculus Quest er et alt-i-ett gamingsystem som er skapt for virtuell virkelighet. Nå kan du spille nesten hvor som helst med kun et VR-headset og kontrollere.

Oculus Touch-kontrollere

Oculus Touch-kontrollere

Utrust deg med de prisvinnende Oculus Touch-kontrollerne. Alle slag, kast og grep oppleves i VR med intuitiv og realistisk presisjon, og flytter hendene og bevegelsene dine rett inn i spillet.

Oculus Quest

Enkelt å komme i gang

Verden er din lekeplass. Det er enklere enn noensinne å komme i gang, enten du er hjemme eller på farten. Oculus Quest samarbeider med dine omgivelser, og du kan spille stående eller sittende i store og små rom.

Mann som spiller VR-spill

Utrolige VR-spill

Enten du dukker unna trylleformler eller du fekter deg gjennom fiender har du aldri vært så nær actionen før. Det er på tide å virkeliggjøre drømmene dine.

Oculus Quest

Guardian beskytter deg

Utforsk det virtuelle univers uten å snuble over stuebordet. Oculus Guardian-systemet er designet for å hjelpe deg med å unngå objekter i omgivelsene dine mens du spiller. Quest husker grensene i spillerommet ditt og passer på at du holder deg innenfor.

Oculus Quest

Oculus Insight Tracking

Ta steget fremover med Oculus Insight. Bevegelsene din gjøres om til VR, uansett hvilken retning du står vendt mot - og du får sporing i hele rommet uten eksterne sensorer. Se deg rundt, dukk og mye mer fra hvor som helst i rommet.

Philips The One

Posisjonslyd

Hør det som skjer rundt deg med posisjonslyd. Oculus Quest har lyd integrert direkte i headsettet slik at du kan høre lagkameratene dine eller hva som lister seg opp bak deg.

Les mer om våre produkter: