COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Google Nest Hello-videoringeklokke

Google Nest Hello er en ringeklokke med video som gir deg beskjed når du har gjester eller postbud på døren. Den ser forskjell på personer og objekter og sender deg varsler via Nest-appen. Du kan høre besøkende høyt og tydelig, og dere kan prate sammen når det ringer på.
En jente ringer på Nest Hello-videoringeklokken

Bank, bank! Hvem er det?

Du har kanskje hørt den vitsen før, men vet du svaret? Hos Elkjøp er svaret en bedre ringeklokke. Og den passer perfekt for deg som ønsker et smartere hjem, og gjerne har lyst til å se hvem som står utenfor døren.

Kameraet tar opp et større bilde og tar opp video i HD-kvalitet i 4:3-format med et synsfelt på 160 grader, slik at du kan se personer fra topp til tå eller pakker plassert på bakken i sylskarp kvalitet både natt og dag.

Videoringeklokken er værbestandig, slik at den tåler temperatursvingninger, regn og vind. Den kommer også med to års begrenset garanti (utfyllende informasjon inkludert i esken).

Google Home Hub er en 7” touchskjerm som fungerer spesielt godt med sikkerhetsprodukter fra Nest. Blant annet kan den kobles opp til sikkerhetskamera eller ringeklokke med kamera slik at du kan se direktebilder rett på skjermen. Google Home Hub selges foreløpig ikke i Norge.

En gutt ringer på Nest Hello videoringeklokken

Nøkkelfunksjoner

HD Talk and Listen. Med Nest-appen kan du høre gjestene dine høyt og tydelig, og også snakke med dem. Du kan også bruke hurtigsvar - velg ett av dine forhåndsinnspilte svar i appen, så kan Nest Hello svare gjestene dine med en gang.

HD-kvalitet dag og natt. Nest Hello bruker HDR og Night Vision for å levere et skarpt bilde enten det er dag eller natt - og du får også hele bildet, slik at du kan se personer i fullfigurer eller pakker som ligger på bakken.

Strømmer døgnet rundt. Du kan se livestrømming når som helst, og tre timers bildehistorikk hvis du skulle gå glipp av noe.

Lydløs. Slå av lydenheten via Nest-appen, samtidig som du fortsatt får varsler på telefonen din. Dermed vekker du ikke barna dine, og du unngår at hundene hisser seg opp.

4,1
(22)
2 499
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
  • Viser hvem som er ved døren i HD-video
  • Nattsyn, opptak døgnet rundt
  • Mobilvarsler
Les mer om Google Nest Hello videoringeklokke
Produktbilde av Nest Hello-videoringeklokken

Tegn et Nest Aware-abonnement

Da kan du nemlig se alt som har skjedd de siste 30 dagene med videohistorikk og kontinuerlige opptak døgnet rundt. Se hele videohistorikken din - ikke bare som klipp. Du kan også se viktige øyeblikk i Nest-appen, og til og med opprette et klipp eller timelapse-video og dele disse.

Visualisering av app-funksjonene til Nest Hello-videoringeklokken

Ytterligere abonnementsfordeler

Sørg for å aldri gå glipp av noe - og spesielt ikke muligheten for å opprette Activity Zones på kritiske områder. Du mottar da spesielle varsler hvis det registreres personer eller bevegelser i disse sonene. Dette er praktisk hvis du trenger et overvåkningskamera. Videoringeklokken har også ansiktsgjenkjennelse som kan gi deg beskjed når kameraet ser et familiemedlem.

Les mer om: