COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Nespresso Vertuo

23 unike smaker

Med 23 ulike smaker vil du kunne utforske en helt ny verden av kaffe. De 23 smakene kommer i fem ulike størrelser, for å dekke dine ønsker og behov. Hver eneste smak er unik, med en helt egen intensitet og aroma. Hva med en oppfriskende Espresso, eller en Double Espresso? En smakfull Gran Lungo eller en større kopp? Får du aldri nok av kaffe vil dessuten den største varianten, Alto, være perfekt for deg.

 Nespresso Vertuo

One-Touch-system

Nespresso har sjeldent vært smartere, og med Vertuo-maskinene vil hver eneste prosess tilpasses kapselen og kaffen. Kaffemaskinene vil selv kunne kjenne igjen hver kapsel og gjøre de nødvendige justeringene slik at koppen med kaffe blir akkurat slik man ønsker. Hver kapsel har nemlig en strekkode som forteller maskinen riktig vannmengde, temperatur, tid og hastighet på kapselens rotasjon.

I tillegg har VertuoPlus-modellen et elektrisk lokk og flyttbar vanntank.

ILOU

Med Crema-overflate

Med Vertuos unike prosesser vil kaffen automatisk få en unik og silkemyk kremet overflate. Denne overflaten skal beskytte kaffens aroma, slik at du vil få det aller beste ut av den. Etter hvert som du utforsker utvalget av Vertuo-kapsler vil du oppdage at hver eneste kapsel har sine unike smaker og egenskaper. Det er på tide å gjenoppdage kaffe.

Les mer om: