Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Miele Triflex HX1 – sterkere, raskere og mer fleksibel

Opplev Mieles nyeste innovasjon innen støvsugere: Triflex HX1. Den trådløse støvsugeren har et enestående 3-i-1 design som forener fleksibilitet, effektivitet og hurtighet. Triflex HX1 vil overgå alt du tidligere har opplevd når det kommer til en støvsuger.
Miele Triflex

Større fleksibilitet

Mieles enestående 3-i-1 design kombinerer tre trådløse støvsugere i ett produkt. Den ekstra brede elektrobørsten vil sikre at du kan rengjøre et større område på kortere tid - helt uten at det påvirker effekten. Børsten tilpasser seg dessuten alle typer gulv og rengjør enkelt alle overflater i dybden.

Miele Triflex

Maksimal rekkevidde

Med få grep får du muligheten til å utvide støvsugerens rekkevidde, noe som er praktisk om man for eksempel vil komme til på steder som normalt er vanskelig å nå, men som man samtidig vil rengjøre. Dette er perfekt om du for eksempel skal støvsuge taklister, under lave møbler eller bak store gjenstander.

Miele Triflex

Økt komfort

Om du plasserer støvsugerens PowerUnit på nedre del av støvsugeren er TriFlex HX1 ekstra enkel å bruke. Den brede børsten vil la deg jobbe over store flater raskt, og i pausene vil Triflex kunne stå helt av seg selv. Det følger også med et eget veggfeste slik at støvsugeren enkelt kan oppbevares på en praktisk og plassbesparende måte.

Miele Triflex

Kompakt

Når støvsugerens PowerUnit brukes alene, er TriFlex HX1 lett å håndtere og perfekt til å støvsuge opp smuler og støv fra møbler eller bilseter.

Miele Triflex

Batteridrevet

Det utskiftbare VARTA Li-ion-batteriet gir en driftstid på opptil 60 minutter. For å oppnå en driftstid på opp til 120 minutter, er TriFlex HX1 Pro utstyrt med et ekstra batteri, slik at du kan rengjøre selv store arealer. Den ekstra batteriladeren gir også mulighet for å lade batteriene samtidig.

Miele Triflex

Kraftig

Takket være Vortex-teknologien i kombinasjon med den effektive elektrobørsten har TriFlex HX1 overlegen sugekraft på høyde med Mieles kraftigste støvsugerserie.

Les mer om: