Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Microsoft-ikoner som svevar i luften

Dette er Microsoft 365

Premium Office-apper, ekstra skylagring, avansert sikkerhet og mer – alt i ett praktisk abonnement.

Følgende er inkludert

Microsoft-ikoner
 Illustrasjon av bilder lagret i OneDrive

Et sikkert sted for bilder og filer

Med Microsoft 365-abonnementet får du 1 TB med OneDrive-skylagring. Det er 300 000 bilder, pluss alle dokumentene dine, som du har tilgang til og kan redigere og dele på tvers av alle enhetene dine – samtidig som du vet at filene alltid er sikkerhetskopiert og beskyttet.

Hva er nytt i Microsoft 365

 Illustrasjon av Microsoft Editor

Ta frem det beste i deg som skribent, uansett hvor du skriver

Ta frem det beste i deg som skribent, uansett hvor du skriver, med Microsoft-redaktør2 – din intelligente skriveassistent. Redaktøren sørger for avansert hjelp med grammatikk og staving på mer enn 80 språk.

 Illustrasjon av Outlook

Koble deg til. Organiser. Få ting gjort.

Spar tid og fokuser på det som betyr noe, med Outlook – planleggeren din. Den enkle, intelligente utformingen hjelper deg med å holde kontakt, se raskere gjennom e-postmeldinger, og gir deg tilbake et liv utenfor innboksen.

 Illustrasjon av Powerpoint

Få fart på kreativiteten

Oppnå mer og forbedre kreativiteten med tilgang til en voksende katalog med utsøkte maler for Word, Excel og PowerPoint. Velg blant et rikt utvalg av effektfulle bilder, ikoner, skrifter, 3D-modeller og mer, som hjelper deg med å live opp det du skaper.

 Illustrasjon av Word

Slipp fantasien løs

Skap personlig kvalitetsinnhold med din særpregede stil. Med et Microsoft 365-abonnement kan du velge mellom en stadig voksende samling av profesjonelle stockfotografier, vektorillustrasjoner, videosløyfer, skrifter og ikoner, som bidrar til å gjøre prosjektene friske og engasjerende.

Beskytt det som er viktig

 Illustrasjon OneDrive

Sikkerhetskopiering av PC-filer har blitt mye enklere

Med OneDrive-sikkerhetskopiering av PC-mapper kan du automatisk sikkerhetskopiere Dokumenter- og Bilder-mappene på en Windows-PC til OneDrive, slik at de alltid er beskyttet, oppdatert og tilgjengelig for alle enhetene dine.

 Illustrasjon av personlig hvelv i OneDrive

Beskyttelsen blir personlig

Personlig hvelv er en beskyttet mappe på OneDrive, og den kan bare nås med et ekstra nivå av identitetsbekreftelse. Det gir de viktigste filene dine et ekstra lag med beskyttelse.

 Sammenligning av 365 Family, Personal og Home & Student