Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Banner med 
Teksten Dette er Microsoft 365

Dette er Microsoft 365

Microsoft 365 gir deg kraftige produktivitetsapper som gjør livet mer kreativt, organisert og sikkert.
Office Mobile

Office Mobile

Skriv en kort historie. Lag en vakker presentasjon. Skann flere dokumenter. Med Office-mobilappen4 kan du være akkurat så produktiv og effektiv på telefonen som du er på datamaskinen.

 Beskytt filene dine med OneDrive

Hold filene dine sikre og tilgjengelige--uansett hvor du går

Lagre filene dine til OneDrive for å holde dem beskyttet, sikkerhetskopiert og tilgjengelig på alle enhetene dine, uansett hvor du er. Del dokumenter og bilder med venner og familie, og samarbeid i sanntid i Office6. OneDrive kan hjelpe deg med å raskt organisere og finne det som er viktig for deg, spesielt på reisen.

 Microsoft 365 Family
 Microsoft 365 Personal
 Microsoft Editor

Microsoft Editor

Skriv som en proff. Uansett om du skriver en roman, en e-post eller en kommentar på sosiale medier, kan du skrive tydelig og vakkert med Microsoft-redaktør.5

PowerPoint Designer

PowerPoint Designer

Lag profesjonelle presentasjoner med bare noen få klikk. Med PowerPoint Designer kan du bruke mindre tid på å lage presentasjonen og mer tid på å forberede deg for den.

Sikkerhet for hele familien

Beskytt familien på nettet og i virkeligheten

Microsoft Family Safety* gir deg og familien din evnen til å skape sunne vaner og hjelpe til med å beskytte de du elsker. Finn de du elsker1, kjør smartere,1 sett skjermtidsgrenser og bruk filtre på websider og spill så du kan hjelpe barna dine bruke Internett og spille på en trygg måte.2,3

Hold kontakten ved hjelp av Skype

Hold kontakten når du er borte

Få ting gjort. Sammen. Skype gjør det enkelt å holde kontakten med venner, familie, kollegaer, og verdenen. Mobil, skrivebord, Xbox eller smarthøyttalere, velg en enhet. Og velg en måte å ta kontakt, enten det er via øyeblikkelige meldinger, taleanrop eller videoanrop.

1. Lokaliseringstillatelser må være aktive: trygg kjøring er kun tilgjengelig i US, UK, AUS, CA;Microsoft 365 Family-abonnement kreves for stedsvarsler og sikkerhetsfunksjoner for kjøring.. 2. Innholdsfiltre fungerer med Microsoft Edge på Windows 10, Xbox One og Android; blokkerer andre ofte brukte nettlesere 3. Grenser for skjermtid fungerer på apper og spill på Windows, Xbox og Android og enhetsgrenser fungerer på Xbox og Windows 4. Kun tilgjengelig for iOS og Android-telefoner 5. Tilgjengelig som en utvidelse for Microsoft Edge eller Chrome-nettlesere og krever en Microsoft-konto; Microsoft 365-abonnement kreves for best opplevelse 6. Samforfattere må bruke Office 2016, Office for nettet eller nyeste mobilapper. *Premium-funksjoner tilgjengelig på Android. Kommer snart til iOS..