Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Huawei MediaPad T5

Huawei MediaPad T5 – et førsteklasses nettbrett for hele familien

Huawei MediaPad T5 er et mesterverk av et nettbrett med sin 10.1 tommer store Full HD-skjerm, lekker og robust metalldesign, samt doble høyttalere som byr på en opplevelse utenom det vanlige. Les mer om nettbrettet og kjøp den her.
MediaPad T5

Tynn, lett og varig

HUAWEI MediaPad T5 er et syn for øyet med et premium design. Den symmetriske metalliske innfatningen er laget med varsomhet og er slank og lett (ca 460 g), noe som gjør den helt ypperlig å ta med seg rundt.

MediaPad T5

Fantastisk 1200p full HD-skjerm

HUAWEI MediaPad T5 kommer med en ypperlig 10,1" skjerm (1920 X 1200 høyoppløsning) som leverer fantastiske detaljer. Den 16:10 formatforholdet gjør den perfekt for å se på filmer og surfe på nettet.

MediaPad T5

Doble høyttalere, oppslukende lyd

Doble høyttalere gir solid lyd med høy kvalitet for musikken din. Lydteknikken HUAWEI Histen gjør lyden fyldigere og gir deg en oppslukende filmopplevelse.

MediaPad T5

Kraftfull prosessor, fantastisk ytelse

Med octa-core prosessoren (frekvens opp til 2,36 GHz*) får du en topp ytelse samtidig som den sluker mindre batteri. Minnestørrelsen kan enkelt ekspanderes med opp til 256GB ved bruk av microSD™ kort.

MediaPad T5

Rask og intuitiv Android 8.0

Basert på Android 8.0, er EMUI 8.0 er den designet for en smidigere, mer intelligent og intuitiv brukeropplevelse. Appene dine lastes ned raskere og yter mer optimalt.

MediaPad T5

Eye-comfort modus, mer skånsomt for øynene

Eye-comfort modus reduserer skadelige strålinger fra det blå lyset for å skape en mer skånsom og behagelig leseropplevelse for deg og familien.

MediaPad T5

Barnas hjørne, skapt for barna.

Barnas hjørne tilbyr en morsom "lekeplass" hvor barna kan leke og lære med flere spesiallagde applikasjoner. Du kan enkelt kontrollere hvilket apper barnet ditt kan benytte seg av og hvor lenge du får sitte på nettbrettet ved å tilpasse innstillingene.

Les mer om Elkjøps produkter: