Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Tekst med World Password Day og motiv med hengelås, telefon og sikkerhetssymboler

Beskytt passordene dine

Hvert år, gjerne samtidig med selvangivelsen og årsoppgjør rettes svindel som phising-e-post og robocalls mot deg og dine personlige opplysninger. McAfee tilbyr prisvinnende sikkerhetsprogrammer som beskytter deg og dine private data.
Den 7. mai er World Password Day, og derfor ønsker McAfee å minne deg på det som betyr noe. Sjekk om passordene dine er sikre med disse tipsene.
Ikon

Bruk multifaktorsautorisering

Multifaktorsautorisering eller totrinns-autorisering krever mer enn en type identifikasjon for å få adgang til en konto. Normalt involverer dette en sikkerhetskode sendt til din smarttelefon, sikkerhetsspørsmål eller et fingeravtrykk i tillegg til passordet.

 Ikon

Velg uvanlige passord

Om passordet er ”123456” bør det endres med en gang. Bruk sterke og unike passord som inkluderer både tall, symboler og en kombinasjon av små og store symboler.

Ikon

Bruk en passord-manager

En manager oppretter tilfeldige og komplekse passord for hver av kontoene dine, og lagrer de for deg. Alt du trenger er å huske hovedkoden.

Ikon

Bruk forskjellige passord til hver konto

Sørg for at passordene dine er unike for hver konto slik at du unngår at alle kontoene dine er sårbare, i tilfelle du blir hacket.

Ikon

Gi passordene dine en sunnhetssjekk

Sjekk passordene dine for å se om de er komprimert i et databrudd. Det finnes mange nettsider som gjør det mulig å gjøre dette.

Trygghet med McAfee

Ingen produkter er tilgjenglig