Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Live Shopping - vi gjør det enklere å handle på nett

Det kan være mange grunner til at man ønsker å handle på nett, og vi ønsker å gjøre det enklere for deg å kjøpe akkurat det du trenger – der du er. Med Live Shopping får du veiledningen og informasjonen du trenger, via videochat hjemme i din egen stue. På denne måten kan en av våre selgere hjelpe deg til å finne det perfekte produktet for deg, og du kan samtidig få svar på alt du lurer på om ditt nye produkt.

Slik fungerer Live Shopping:

Live Shopping-ikon

Se etter Live Shopping-ikonet

Når du er inne på våre sider vil du se Live Shopping-ikonet. Du kommer enkelt i kontakt med en av våre selgere ved å trykke på ikonet, selgeren vil være synlig via video og vil dermed gjøre det enkelt å vise frem, sammenlikne og guide deg. Du putter selv produktene i handlekurven og utfører kjøpet på våre nettsider.
Vi er tilgjengelige for deg gjennom hele butikkens åpningstid.

Mandag-fredag kl 12-19

Lørdag kl kl 12-18

Live Shoppingen er ment for deg som ønsker å kjøpe et nytt produkt, og om du trenger hjelp eller har spørsmål vedrørende et tidligere kjøp ber vi deg derfor om å kontakte kundeservice her.

En ansatt med headset

Dette trenger du

Det eneste du trenger for å sette i gang med Live Shopping er nettilgang og en enhet med mikrofon. Du kan se oss, men vi kommer ikke til å se deg. Det vil si at du kan se butikken, men ikke trenger å bekymre deg for at vi skal se hva du gjør.

Ofte stilte spørsmål

Er det nødvendig for meg å dele dataene mine?

Nei, du er helt anonym - og du trenger ikke dele dataene dine. Dataene dine verken vises eller lagres.

Hva kan jeg bruke denne tjenesten til?

Tjenesten gir deg eksperthjelp mens du handler online. Du får en opplevelse av å være tilstede i butikken. Du kan se på produktene, gå rundt i butikken og velge de produktene du vil zoome inn på.

Kan jeg få status på bestillinger eller andre henvendelser med Live Shopping?

Om du har spørsmål som knyttes direkte mot et kjøp, ønsker status på en bestilling eller har problemer med et produkt ber vi deg om å kontakte kundeservice her.

Les mer om: