Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
LIVE Shopping hos Elkjøp

LIVE SHOPPING - Besøk vår butikk. Uten å være i butikk.

Vi tilbyr nå LIVE shoppinghjelp ved bruk av lyd- og video for deg som ikke har mulighet til å besøke din nærmeste Elkjøp-butikk. Denne tjenesten er perfekt for deg som er usikker på hvilket produkt du skal velge og trenger veiledning hjemmefra. Våre ansatte i butikk guider deg gjennom butikken og viser deg akkurat de produktene du ønsker å se nærmere på. Vi hjelper deg gjennom hele kjøpsprosessen.

Slik gjennomfører du LIVE Shopping

  1. I bestillingskalenderen velger du hva du trenger hjelp til og booker tid. 

  1. Deretter velger du kategorien som passer ditt behov best.  

  1. Etter at du har lagt inn din bestilling vil du motta en mail som bekreftelse på avtalen.  

  1. Videre vil du få en møteinvitasjon på mail fra oss minimum 20 minutter før vår avtale starter.  

  1. For at vår videosamtale skal fungere best mulig er det fint om du laster ned MS Teams app på mobil eller datamaskin før møtet, evt. koble til møtet direkte i en av nettleserne Google Chrome eller Microsoft Edge.  Last ned Microsoft Teams her.


Book LIVE shopping for handlehjelp. Kontakt vårt kundesenter for andre henvendelser.Book LIVE shopping her

Nytt kjøkken? Book gratis digital tegnetime her.

Du vil få den samme rådgivningen og inspirasjonen du trenger over denne videosamtalen som du får når du er i en av våre butikker. Vi hjelper til med framvisning av produkter og gir deg gode råd angående hvilket produkt som passer deg og ditt budsjett best. Vi viser gjerne fram flere ulike produkter og prater om forskjellige tjenester under videosamtalen.  

Videre hjelper vi deg med hvordan varene du har kjøpt skal leveres. Her har du valget mellom postpakke til postkontor/post i butikk, hjemlevering til første hinder eks. fortauskant eller oppgangsdør. Du kan også velge Klikk& Hent, hvor varen du kjøper er klar for henting i din lokale Elkjøp-butikk etter en time. 

Betaling

Velger du å hente varen i butikk kan du betale på vanlig måte, men du kan også betale via Vipps.

Mer om Microsoft Teams

For at din digitale kjøpssamtale skal fungerer optimalt, er det fint om du laster ned Microsoft Teams-appen på mobil eller datamaskin, eventuelt koble til via nettleseren din ved hjelp av linken du får tilsendt før møtet.

  • Du kan enkelt laste ned Microsoft Teams her.

  • En LIVE shopping videosamtale kan vare opp til 20 minutter.