Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Libratone – slipp musikken fri

Libratone - hodetelefoner og trådløse høyttalere med stor lyd

Libratone gir deg prisvinnende hodetelefoner og trådløse høyttalere i stilrent dansk design. Høyttalerne Zipp og Zipp Mini kan du koble sammen og lage multiroom-system med opptil 6 enheter, mens Q Adapt on-ear og in-ear hodetelefoner kommer med justerbar, aktiv støykansellering.

Kjøp Libratone Zipp her

Ingen produkter er tilgjenglig

 
 • Trådløs 100W høyttaler
 • Bluetooth og WiFi
 • 360 graders lyd
  
 
 
 • Trådløs 100W høyttaler
 • Bluetooth og WiFi
 • 360 graders lyd
  
 
 
 • Trådløs 100W høyttaler
 • Bluetooth og WiFi
 • 360 graders lyd
  
 
 
 • Trådløs 100W høyttaler
 • Bluetooth og WiFi
 • 360° lyd og ulldeksel
  
 

ZIPP & ZIPP MINI – WiFi Multiroom-høyttalere

Libratone Zipp Libratone Zipp

De trådløse, bærbare multiroom-høyttalerne Libratone ZIPP og ZIPP mini kommer med stilrent skandinavisk design og 360 ̊ akustisk teknologi som fyller hjemmet ditt med mektig lyd. WiFi- og Bluetooth-tilkobling og opptil 10 timers batteritid gjør at kan du plassere høyttalerne hvor det måtte passe deg og likevel få en unik lydopplevelse med 6 sammenkoblede enheter.

Hvis du kan strømme det, kan ZIPP og ZIPP MINI spille det. Høyttalerne er kompatible med strømmetjenester som Spotify Connect, YouTube og Apple Music. ZIPP og ZIPP MINI har også en intuitiv touchoverflate, og du kan lagre opptil 5 Internett-radiostasjoner eller Spotify-spillelister og spille dem av direkte bare med ett tastetrykk på høyttaleren eller i appen.

Q Adapt hodetelefoner – justerbar aktiv støykansellering

Med CityMix™, justerbar aktiv støykansellering kan du tilpasse musikken etter omgivelsene.

Q Adapt On-Ear og In-Ear hodetelefoner er utstyrt med fire nivåer av støykansellering, slik at du kan velge hvor mye av omverden du vil slippe inn. Ved å trykke på en knapp får du klarere musikk og samtalekvalitet eller, hvis du foretrekker det, fred og ro fra omgivelsene.

Q Adapt On-Ear – Trådløse Bluetooth-hodetelefoner

Disse stilrene hodetelefonene kommer i tre ulike farger. Hodetelefonene har en Hush-funksjon som lar deg dempe musikken og ta inn omverden uten å måtte ta av hodetelefonene. Du kan også koble deg sammen med hodetelefonene til en venn og slik at dere kan oppleve musikken sammen.

 Q Adapt On-Ear
 Q Adapt On-Ear
 Q Adapt In-Ear

Q Adapt In-Ear – med Lightning-tilkobling

Det gjennomtenkte in-ear-designet med utskiftbare earbuds sørger for at Q Adapt In-Ear sitter komfortabelt og trygt på plass i øret. Hodetelefonene kommer i fire ulike farger, og du kobler hodetelefonene enkelt til iPhonen eller iPaden din ved hjelp av Lightning-kontakten.

 Q Adapt In-Ear

Ta musikken med deg

Få fantastisk musikk på farten med bærbare Bluetooth-høyttalere

Med Libratones bærbare Bluetooth-høyttalere kan du oppleve musikk av høy klasse uansett hvor du befinner deg. Høyttalerne kommer i et kompakt, lett design, men bærbarheten går ikke på bekostningen av lydkvalitet. Dessuten har disse sprutsikre høyttalerne en batteritid på 12 timer slik at du slipper å gå tom for strøm på farten. Du kan koble sammen to høyttalere eller koble to mobiler til høyttaleren og bytte på å spille av låter.

 Libratone TOO
 Libratone TOO og ONE Click

TRENGER DU HJELP?

I disse videoene forklarer vi hvordan du bruker funksjonene til Libratone-produktene.

Hvordan sette opp WiFi med Libratone-appen

Hvordan bruke Q-adapt On-Ear

Hvordan lage Soundspace

Hvordan justere CityMix på hodetelefonene

 Libratone

Hvordan sette opp WiFi med Libratone-appen

Hvordan bruke Q-Adapt On-Ear

Hvordan lage Soundspace

Hvordan justere CityMix på hodetelefonene

 Libratone