Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Hånd som holder i en drink med runde isbiter og et kjølekap ved siden av

LG Craft Ice - perfekte isbiter hjemme

Oppdag LGs nye, stilige side-by-side kombikjøleskap som produserer runde, store og klare isbiter som gjør det enkelt å fikse profesjonelle drinker hjemme på ditt eget kjøkken.
Et glass med tre runde isbiter i på en svart bakgrunn

Isen er like viktig som selve drikken

Is kan faktisk bli sett på som en ingrediens i en drink ettersom den sper eller blander ut alkoholen når den smelter. Dette gjør ofte drinkene enda bedre og mer behagelige for smaksløkene. En utdannet bartender har nettopp dette i tankene når en drink skal blandes, og forskjellige former is blir derfor valgt avhengig av hvor fort det er ønskelig at den skal smelte.

Rød drink med iskuler i med bringebær og iskuler ved siden av, på svart bakgrunn

Derfor skal du velge store isbiter

For deg som ikke er utdannet bartender, kan større isbiter brukes til å redde drinken. En profesjonell drink mister raskt wow-faktoren når isen smelter for fort og vanner ut drinken. Størrelsen på isen har derfor mye å si ettersom den påvirker hastigheten til issmeltingen. Jo lenger isen blir utsatt for luft, jo fortere smelter den.

29 995
 
Sammenlign
Vis produkt
Forventet lagerdato 24.11.2021  
  • Høyde: 179 cm
  • Bredde: 91 cm
  • Nettovolum: 416/219 l
Les mer om LG kombiskap GSXV90MCDE Craft Ice
En kald drink med is og sitron

Oppbevar isen riktig

Kan du sette isbrett ved siden av den frosne fisken i fryseren? Helst ikke, ifølge bartendere og mixologer. Isen kan fange lukt fra andre produkter i fryseren, noe som igjen kan påvirke drikken senere. Derfor er det lurt å alltid skille isbitene fra andre varer i fryseren for å unngå uønskede overraskelser.

Et glass med tre runde isbiter i på en svart bakgrunn

Klar is = bedre kvalitet

En annen faktor som få er klar over, er at isens tetthet også påvirker hvor fort den smelter. Uklar is smelter raskere enn klar is da den inneholder luft.

En hånd som drar ut en kjøleskapsskuff full av is

LG Craft Ice

Craft Ice er LGs siste innovasjon, som produserer runde klare isbitkuler. Ved hjelp av varme nedenfra blir iskulene nesten helt gjennomsiktige, ettersom luftboblene presses ut før vannet fryser. Uansett hva din favorittdrink er eller hva du skjenker under neste middagsfest, vil denne funksjonen få deg til å se ut som en ekte proff.

1
Banner med tre ulike bilder med drinker og isbiter

LG scorer høyest på bærekraftsrangeringen

I desember 2020 oppnådde LG Electronics Inc. Platina-status i bærekraftsanalysen til det uavhengige forskningsselskapet EcoVadis. Det er det høyeste nivået og et bevis på at LGs innsats ikke bare handler om å være et mer bærekraftig selskap, men også om å være i forkant. Kun 1 % av selskapene som undersøkes, når høyeste nivå. EcoVadis er den ledende løsningen for analyser og evaluering av bærekraft. EcoVadis metode er basert på internasjonale bærekraftstandarder og overvåkes av en vitenskapelig komité av bærekraftseksperter for å sikre pålitelige vurderinger av en tredjepart.Les mer her og på EcoVadis sin hjemmeside.

Banner med tre ulike bilder med drinker og isbiter

Les mer om våre produkter her: