Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Utleier, pengetre og par i leilighet

Leie ut leilighet trygt, lettvint og lønnsomt

Tenker du på å leie ut boligen din, men er usikker på om det er verdt bryderiet? Her forklarer vi hvordan du gjøre utleien av leiligheten mest mulig trygg, lettvint og lønnsom for deg.
 Elektronisk dørlås

Elektronisk dørlås

Med en elektronisk dørlås i ytterdøren trenger du ikke lenger bekymre deg for at nøkler blir borte eller stjålet. Med f.eks. bestselgeren Yale Doorman kan du og leieboerne åpne og låse ytterdøren med en kode. Du kan også stille inn tidsbegrensede adgangskoder for eksempel ved korttidsutleie, og slippe inn gjester med mobilen uansett hvor du er. På mobilen kan du også se om døren er låst og hvem som har kommet hjem.

 Dørsensor

Dør- og vindussensorer

Monterer du magnetisk sensorer som Yale magnetiske dør-/vindussensor eller Develco smarte magnetkontakt ved inngangspunkter i leiligheten, får du beskjed rett på mobilen f.eks. hvis leieboerne har glemt å lukke dører og vinduer, eller om noen forsøker å ta seg inn i boligen.

 Panelovn med WiFi på vegg

Oppvarming

Oppvarming står for to tredjedeler av strømforbruket vårt i Norden. Her kan du spare mye penger med små grep. Det viktigste tiltaket er å senke temperaturen når det ikke er noen hjemme. Du kan sette opp en egen timeplan tilpasset hver enkelt ukedag. Alt kan styres fra en smarttelefon - du trenger ikke fikle med knotter på hver enkelt ovn. Med en radiatortermostat-pakke fra Netatmo til radiatorer eller en Mill WiFi-plugg kan du justere varmen fra hvor som helst. Det fins også varmeovner med de samme funksjonene integrert, som Mill-ovner og Adax-ovner.

 Elektronisk dørlås

Smart stikkontakt

Med en smart stikkontakt som D-Link DSP-W118 eller Develco Mini i støpselet kan du styre strømforbruket til apparatet som er tilkoblet, programmere når strømmen skal være på eller kutte strømmen helt. Med en smart stikkontakt slipper du å bekymre deg for om elektronisk utstyr er slått av – du trenger bare å finne frem mobilen og sjekke statusen uansett hvor du befinner deg.

 Røykvarsler i tak

Røykvarsler

Du er lovpålagt å ha en røykvarsler i hver etasje, og du anbefales å installere en på hvert soverom. Røykvarsleren Nest Protect eller Yale EF-SD-røykvarsleren varsler deg på mobilen når du ikke er i leiligheten, oppdager skadelig kullos og reagerer også på varme.

 Vannsensor på vått gulv

Vannsensor

Vannlekkasjer på kjøkken, vaskerom eller bad kan være vanskelige å oppdage, og får du en vannlekkasje mens ingen er hjemme kan skadene bli betydelige. En vannsensor er en rimelig investering for å unngå store, uforutsette kostnader og renoveringsjobben som kommer etterpå. Når sensoren registrerer vann eller en lekkasje utløses en alarm samtidig som den sender et varsel til smarttelefonen din. Fibaro vannsensor har også lysindikator, alarm og temperatursensor, og kan i likhet med Wattle vannsensor integreres i resten av det smarte hjemmet ditt.

Smarte startpakker til leiligheten

Ingen produkter er tilgjenglig

Yale Smart Living startpakke (hub + smartmodul)
 
18184
1 790
Outlet-vare fra kr 1 521
 
 
 
  • Smart sikkerhetshub
  • Støtte for opptil 30 tilkoblinger
  • 1 modul til Doorman V2N-lås
  
 
Fibaro startpakke
 
FIBSTARTKIT
4 897
Outlet-vare fra kr 2 448
 
 
 
  • Startpakke til din smartbolig
  • Z-Wave kommunikasjonsprotokoll
  • Hub kreves
  
 
Wattle Connected Home sikkerhetssett
 
WASECURITKIT
6 997
Outlet-vare fra kr 3 498
 
 
 
  • Omfattende smart sikkerhetssett
  • Gateway, tastatur, kamera, røykvarsler
  • Magnetisk + bevegelsessensorer, smartkontakt