COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
other
Betalingsalternativer

Betalingsalternativer

I Elkjøps varehus

I våre butikker kan du selvsagt betale med både kontanter og bankkort, VISA og Mastercard, Elkjøp Gavekort, samt Apple Pay i de fleste butikker. Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom Santander. Du finner mer informasjon om dette litt lenger ned på denne siden.

Vi tilbyr også RENEW IT, en produktoppgraderingstjeneste som gjør det mulig å oppgradere til et nyere produkt oftere. I avtalen kan du også kjøpe med trygghetsavtale og andre tjenester, hvilke tjenester du velger å kjøpe er med på å avgjøre månedssummen du betaler.

Betaling med kort

Det skal være helt trygt å være kunde hos oss. Derfor bruker vi et anerkjent betalingssystem.

Med et VISA eller Mastercard fra en norsk bank betaler du enkelt ved å oppgi kortnummer, kortets utløpsdato og CVC-kode. Sistnevnte er de tre siste sifrene på baksiden av kortet. Du må deretter signere med BankID med din personlige kode og engangskode.

Ved betaling med bank-/kredittkort belastes beløpet din konto. Dersom du velger å avbestille varen, blir pengene tilbakeført til din konto.

Alle transaksjoner krypteres og håndteres med høy grad av sikkerhet. Det medfører derfor ingen risiko å betale med kort i vår nettbutikk.

Vi tar dessverre ikke i mot kort utstedt av utenlandske banker.

Marketplace

Du kan handle med Visa og Mastercard fra våre partnere på Elkjøp Marketplace. Les mer om Marketplace her.

På www.elkjop.no

I vår nettbutikk har vi enda flere betalingsalternativer. Du kan betale med:


Vi kan også hjelpe deg med finansiering om du ønsker å få faktura, utsette betalingen eller delbetaling, via Santander. Du finner mer informasjon om dette litt lenger ned på denne siden.

Santander Handlekonto

Santander Handlekonto er en mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag - og betale senere. Gjennom denne betalingsløsningen får du muligheten til å utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste månedsbeløp.

  • Få varen i dag, betal senere
  • Kontokreditt inntil kr 100 000
  • Slå til på gode tilbud når det passer deg
  • Kjøp det du virkelig ønsker deg
Les mer om Santander Handlekonto

Apple Pay

Det er nå mulig å betale med Apple Pay på elkjop.no. Du kan betale med Apple Pay fra en kompatibel iPhone, iPad eller Mac. Les mer om hvordan konfigurere Apple Pay her.

Vipps

Nå kan du betale med Vipps!
Velg Vipps som betalingsmetode i handlekurven så får du en betalingsforspørsel i Vipps-appen på telefonen din, og vipps så er ordren betalt.
Har du ikke Vipps? Les mer om betalingsløsningen og hvordan du kan få Vipps idag!

Faktura

Du kan velge faktura som betalingsalternativ når du kjøper produkter over nett. Fakturaadresse må være lik din adresse i folkeregisteret. Velger du denne løsningen får du 14 dagers betalingsfrist. Om betalingen uteblir får du et purregebyr på 70 kroner.

Returnere varen

Ønsker du å returnere varen, kan dette gjøres per post eller til retursenteret i butikk. Sendes pakken i retur per post vil faktura krediteres. Leverer du selv varen i retursenter i varehus må faktura gjøres opp på stedet. Du får pengene tilbake i butikk eller inn på konto. Vi gjør deg oppmerksom på at dette alternativet kun gjelder for privatpersoner.

Gavekort

Du kan kjøpe gavekort i alle våre varehus. Personen som får gavekortet trenger ikke å bruke hele beløpet på en gang da kortet fungerer på lik linje som en konto, pengene står lagret til neste handel. Innehaveren av gavekortet kan sjekke saldo i butikk. Gavekort får du ikke benyttet deg av på vår netthandel, kun i våre butikker/varehus. Vi gjør deg oppmerksom på at kjøper du gavekort og registrerer det på mottakerens navn får personen bekreftelse av gavekortet på mail.

Personopplysninger

For å kunne gjennomføre et kjøp må du være registrert med egen profil, der din kjøpsinformasjon lagres. Dette finner du på 'Min side'. Ønsker du å lese mer om personopplysninger klikk her.