OBS: det er for øyeblikket falske e-mailer i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Elkjop epoq august oktober 18

Tegn ditt nye kjøkken fra Epoq!

Fra 23. august til 6. oktober får du 5 000,- i gavekort for hver 15.000,- du handler kjøkken for! *

Å bytte kjøkken er en stor jobb. Det vet vi. Vi vil at ditt kjøkkenbytte skal være så problemfritt og enkelt som mulig, og derfor tilbyr vi deg gratis tegnetime sammen med en av våre dyktige kjøkkenkonsulenter.
Sammen finner vi den rette løsningen for deg – helt enkelt. En løsning som gir deg ekte kjøkkenglede med vår 25 år lange funksjonsgaranti.

I tillegg får du opptil 35% avslag på alle integrerte hvitevarer fra Bosch og Siemens.** Les mer her for alle detaljer.

Tilbudene kan du benytte uavhengig av hverandre. Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med ditt nye kjøkken!

Bestill en gratis tegnetime med en av våre kjøkkenkonsulenter her!

Har du allerede bestilt et kjøkken fra oss? Da kan du fortsatt benytte deg av dette tilbudet så lenge du ikke har fått et annet tilbud eller allerede mottatt kjøkkenet fra oss. Ta kontakt med din kjøkkenkonsulent, så får du ny pris.

*Gjelder ikke benkeplate i Quartz eller stein, vask og blandebatteri. Frakt og hvitevarer kommer i tillegg. Kjøkken eller vaskerom må være bestilt og betalt på samme dag innen 20. oktober 2018. Gjelder kun for private kunder og kan ikke kombineres med andre tilbud. Levering kan utsettes til 30. januar 2019. Dette avtales med din kjøkkenkonsulent i butikk. Det er ingen kjøkkenleveranser mellom 15. desember 2018 og 7. januar 2019.

Gavekortet er gyldig i to år og kan brukes på f.eks. hvitevarer, steinplate til kjøkkenet eller annen elektronikk du trenger.

**Gjelder ved kjøp av to eller flere produkter. Gjelder ikke allerede annonserte varer.

Epoq Granitt  benkeplate

15% på Quartz, granitt og marmor steinbenkeplate
Ønsker du Quartz-, granitt- eller marmor-steinbenkeplate til ditt nye kjøkken eller vaskerom gir vi deg nå 15% avslag***.

***Gjelder ikke frakt og montering. Oppmåling for steinplate kreves.

35% BSH kampanjebanner

Høy kvalitet til gunstig pris
Selv om prisen er lav, holder Epoq kjøkken høy kvalitet. Vi samarbeider med noen av Europas og Skandinavias ledende leverandører. I samarbeid med våre leverandører har vi kvalitetssikret hele virksomheten, fra konstruksjon, produksjon og salgsstøtte til leveranse.

25 års funksjonsgaranti
Du vil kose deg med ditt Epoq-kjøkken i mange, mange år. Det kan vi garantere. Vi har nemlig testet alle delene grundig og vet at de tåler minst 25 år. Les mer om våre garantier her!

Bredt sortiment

Vi har et bredt sortiment av kjøkken og smarte løsninger som gjør at ditt kjøkken vil passe akkurat deg. Se våre kjøkkenserier her.

Tegn ditt drømmekjøkken – gratis
Vi hjelper deg med inspirasjon og planlegging av ditt nye kjøkken. Book en uforpliktende og gratis tegnetime og få hjelp av en av våre kjøkkenkonsulenter. Bestill en tegnetime i dag.

Få kjøkkenet ferdig montert
Vår dyktige servicepartner Montera hjelper deg med å få kjøkkenet ditt ferdig montert. Helt ned til hver minste detalj. De monterer til faste lave priser.