Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Se vår kampanje på kjøkken Se vår kampanje på kjøkken Se vår kampanje på kjøkken

Er du på jakt etter et nytt kjøkken eller vaskerom?

Det kan vi hjelpe deg med!

Fra 4. oktober til 30. oktober får du 10.000,- i gavekort for hver 20.000,- du handler kjøkken for!*

Tilbudet kan bare benyttes ved kjøp av kjøkken eller vaskerom i et av våre varehus

Våre erfarne kjøkkenplanleggere hjelper deg gjennom hele prosessen ved å finne smarte løsninger som passer deg og dine behov.
Bestill en tegnetime
 allerede i dag! 

Trenger du hjelp til montering? Det kan vi også hjelpe deg med - snakk med din kjøkkenplanlegger.

*Gjelder ved kjøp av komplett  kjøkken eller vaskerom. Et komplett kjøkken/vaskerom inneholder skrog, fronter, benkeplate, vask og blandebatteri, tilbehør og håndtak. Benkeplater, vask og blandebatteri er ikke med i gavekortgrunnlaget. Frakt og montering kommer i tillegg. Kampanjen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Gjør hverdagen enklere

Visste du at nye hvitevarer er smarte, og at de kan gjøre kjøkkenhverdagen både lettere og ikke minst mye morsommere. Med smarte hvitevarer kan du sjekke kjøleskapet før du kommer hjem eller forvarme ovnen mens du er på butikken. Genialt, ikke sant? 

I perioden 4. oktober kl. 8 til 1. november kl. 8 får du opptil 35% rabatt på utvalgte hvitevarer fra Electrolux ved kjøp av to eller flere produkter.**

**Gjelder ved kjøp av to eller flere produkter. Gjelder ikke allerede annonserte produkter.

Se hele kampanjen her

Opptil 35% på utvalgt Electrolux**

Elkjøp hjelper deg med nytt kjøkken eller vaskerom uansett hvor du vil være. Bestill en tegnetime i din lokale Elkjøp butikk minst 5 timer før du ønsker timen. Ved anledning vil kjøkkenkonsulent ringe deg etter at du har bestilt en tegnetime og dere avtaler videre om du vil gjennomføre tegnetimen i butikk eller om du vil ha tegnetimen over en videosamtale. Hvis kjøkkenkonsulenten ikke har anledning til å ringe deg møter du forberedt til bestilt tegnetime i din lokale Elkjøp butikk eller i avtalt videosamtale.

For å gjennomføre tegnetimen over videosamtale, trenger du å laste ned Microsoft Teams. Et fint og enkelt program som alle lett kan bruke. Her kan du laste ned Teams fra Microsoft (link til Microsoft sin offisielle side)

Hvordan kan du forberede deg?

- Ta med mål av vegger, vindu, takhøyde, lister og gulv.
- Ta med mål og plassering av strømuttak og hvor vannrør er plassert.
- Ta med bilder av rommet som skal pusses opp
- Lag en ønskeliste på hva du trenger i kjøkkenet eller på vaskerommet
- Hva er ditt budsjett?
- Hvilke behov har du for hvitevarer
- Hvem skal montere
- Les Epoq planleggeren

Bestill tegne time her

35 års funksjonsgaranti
Kjøper du kjøkken fra Epoq får du 35 års funksjonsgaranti på skuffefunksjoner, hengsler, skapstammer, dekksider og sokler. Les mer om våre garantier her!

Bredt sortiment
Vi har et bredt sortiment av kjøkken og smarte løsninger som gjør at ditt kjøkken vil passe akkurat deg. Se våre kjøkkenserier her.

Tegn ditt drømmekjøkken – helt gratis
Vi hjelper deg med inspirasjon og planlegging av ditt nye kjøkken. Book en uforpliktende, gratis tegnetime og få hjelp av en av våre kjøkkenkonsulenter. Bestill en tegnetime i dag.

Enkelt - uansett hvor du bor
Vi gjør det enkelt for deg. Vi tilbyr transport og levering i hele landet. Vår dyktige servicepartner Montera hjelper deg med å få kjøkkenet ditt ferdig montert. Helt ned til hver minste detalj. De monterer til faste lave priser.

Pil med teksten: Gå til Epoq forside