Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Sunn mat har aldri vært enklere

Med Kenwood Spiralizer kan du piffe opp hverdagsmaten og lage lekker, sunn mat. Bytt pastaen, risen eller potetene ut med lekre grønnsaker som gulrøtter, agurk, squash eller brokkoli. Spiralkutteren gjør det gøy å gjøre litt ekstra for helse og sunnhet.

Sunn mat har aldri vært enklere

 Sunn mat har aldri vært enklere med Kenwood Spiralizer

Med Kenwood Spiralizer blir det både stilig og gøy med gønnsaker til middag

 Tryll frem fristende grønnsaker med Kenwood Spiralizer

Tryll frem fristende grønnsaker

Er du en såkalt "foodista", altså matverdenens svar på en "fashionista"? Da har du sikkert allerede både hørt om og spist spiralkuttede grønnsaker. Eller kanskje du er opptatt av å spise mer grønnsaker? Da vil en spiralkutter bli ditt hemmelige våpen på kjøkkenet.

Gjør grønnsakene spennende

Noen ganger kan et enkelt kjøkkenredskap skape nye mattrender. Tenk bare på wok'en, juiceren og sous vide maskinen. Nå er det spiralkutteren fra Kenwood sin tur til å innta hjemmekjøkkenet. For er det ikke sånn at nesten uansett hvor hardt vi forsøker å innføre mer frukt og grønt i matlagingen, så er det vanskelig å nå 5 om dagen? Særlig barn har en tendens til å rynke på nesen hvis de ser for mye grønnsaker på tallerkenen.

Lag krøller på hverdagsmaten med Kenwood Spiralizer

Mat med krøller

Men hva hvis squashen ligner spaghetti? Og gulrøttene har krøller? Da lover vi at grønnsakene får ben å gå på. En spiralkutteren fra Kenwood fungerer på en lang rekke grønnsaker, og egentlig er det bare fantasien som setter grenser.

Prøv med squash, agurk, gulrøtter, søtpoteter og rødbeter. Eller hvorfor ikke bruke den til å lage perfekte løkringer til hamburgeren, jevne epleskiver til eplepaien og krøllete pommes frites? 5 om dagen tar du på strak arm.

 Kenwood Spiralizer lar grønnsakene stråle

Spiralkutter lar grønnsakene stråle

Når du bruker en spiralkutter ser resultatet langt mer avansert ut enn vanlige grønnsaker. Endelig vil grønnsakene få oppleve hvordan det er å være hovedattraksjon på tallerkenen. Det gir gjestene dine noe å prate om over middagen, noe som i følge nyere studier er noe vi nordmenn higer etter.

Hele 61 prosent av oss lar oss imponere over mennesker som kan lage mat, og vi er opptatte av at helgemiddagene skal ha et snev av luksus.

Gjør vegetarmaten enda med spennende med Kenwood Spiralizer

Perfekt for vegetarmat

Men det er ikke bare hobbykokkene som vil nyte godt av å ha en spiralkutter på kjøkkenet. Maskinen er nemlig en aldri så liten revolusjon for deg som vil lage vegetarmat. Det er nesten utrolig hvor mange fristende retter man kan trylle frem med grønnsaker dersom man tenker utenfor boksen, og en spiralkutter vil garantert inspirere deg.

Den vil også bidra til mindre matavfall, noe som er viktig hvis vi ønsker å ta bedre vare på jorda vår.

Få en supersunn middag på kun 10 minutter med Kenwood Spiralizer

Supersunn middag på 10 minutter

Ta broccolistammen, for eksempel. Den havner som regel i matavfallet, men med en spiralkutter fra Kenwood kan du med et enkelt grep forvandle den til nydelige nudler. Det tar sekunder å lage!

Du skreller stammen, kjører den gjennom spiralkutteren og lar grønnsaksnudlene få en rask tur i litt olivenolje i stekepannen. Tilsett et par oppskårede hvitløkskløfter, broccolibukettene, en liten klype chilli, salt og pepper. Etter et par minutter, tilsetter du saften av en sitron. Har du lyst, kan du også tilsette litt bønner, for å maksimere næringsinnholdet. Topp det hele med pinjekjerner, litt revet sitronskall og selvsagt et dryss med parmesan. Og vips så har du vegetarmat du kan være stolt av!

649
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
  • 70 Watt
  • 3 kuttesoner
  • Tåler oppvaskmaskin
Les mer om Kenwood elektrisk spiralkutter FGP203WH

Les mer om våre produkter: