COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Just Dance 2020 forside

Just Dance 2020

Slipp deg løs på dansegulvet med familie og venner i Just Dance 2020! Det største musikkvideo-spillet noensinne! Just Dance feirer sitt 10-års jubileum med en stor dansefest som inkluderer 40 nye sanger, flotte universer og eksklusive overraskelser, som spillerne kan oppdage.

Delta i et fellesskap med flere enn 120 millioner spillere fra hele verden, eller dans med familie og venner og slå dere løs på dansegulvet. Uansett om du har noe å feire eller bare vil danse, er Just Dance 2020 det perfekte valget! Just Dance 2020 er tilgjengelig på Playstation 4, Xbox One, Nintendo Swift og Nintendo Wii.

4 virtuelle spillere i Just Dance 2020

Sanger og kreative universer til hele familien

Opplev kreative universer som du aldri har sett før i Just Dance, og dans til familievennlige hits, internettfenomener og de største, nyeste sangene. I spillet finner du noe for enhver smak, blant annet:

  1. Bad guy – Billie Eilish
  2. I Don’t Care – Ed Sheeran & Justin Bieber
  3. Into the Unknown – Disneys Frozen 2.
  4. I Like it – Cardi B, Bad Bunny & J. Balvin
  5. Bangarang – Skrillex ft. Sirah
  6. God Is A Woman – Ariana Grande

…og mange flere!

2 virtuelle spillere som panda og geit i Just Dance 2020 frontpage

Opplev Just Dance på en helt ny måte!

Ingen konsoll? Ikke noe problem! Du kan slippe deg løs med Just Dance direkte fra din Chrome-browser. Google Stadia-plattformen gjør det mulig å spille med delt skjerm på bærbare og stasjonære PC-er, i tillegg til enkelte telefoner og nettbrett. Bruk smarttelefonen din for å registrere bevegelsene dine – ingen Playstation Move, Kinnect eller Joycon er nødvendig. Opptil seks spillere kan delta med hver sin smarttelefon, og dersom dere spiller i co-op mode kan dere samarbeide om å få den høyeste mulige scoren.

Nå er også det kritikerroste Just Dance Kids! oppdatert med nye hits. I dette spillet kan de yngste more seg med åtte nye sanger og få en morsom danseopplevelse, som er skreddersydd etter barnas behov.

1 kvinnelig virtuel spiller i Just Dance 2020

Vær stjernen i ditt eget show!

Just Dance 2020 har forbedret anbefalingssystemet, og skreddersyr anbefalinger til deg. Spillet gjenkjenner dine dansevaner, og anbefaler deretter innhold som du vil elske. Velg spillelisten som passer best til humøret, eller la spillet gi deg personlige anbefalinger som er som skapt for deg. Det finns en spilleliste til et hvert humør.

Den brukervennlige brukerplattformen gjør det enklere enn aldri før å personliggjøre din spillopplevelse. Velg dine foretrukne sanger fra det voksende Just Dance-biblioteket.

4 virtuelle spillere med venstre hånd i luften i Just Dance 2020

Festen slutter aldri!

Hold festen gående med Just Dance Unlimited! Der blir både nye sanger og annet innhold stadig lagt til i løpet av året. Alle Unlimited-spill kommer med en måneds gratis adgang.

Sjekk ut Just Dance sin hjemmeside for å få med deg de siste opplysningene om sesongbestemte begivenheter i spillet, i tillegg til flere anbefalinger av sanger, spillelister og videoer. Husk også å besøke World Dance Floor for å feste online med Just Dance-fellesskapet, og test evnene dine med ulike temabegivenheter, Happy hour, turneringer, og nye bossfamilier som du kan beseire hele året!