COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Trend kjøkken med Bosch hvitevarer Trend kjøkken med Bosch hvitevarer Trend kjøkken med Bosch hvitevarer

Hvitevarer som passer din livsstil - God, Bedre, Best

 

Når man skal kjøpe hvitevarer er det mye å velge mellom. VI har et stort utvalg av kjente merkevarer fra flere leverandører og i alle prisklasser. Men hva er riktig for deg og din livsstil. Her har vi samlet et utvalg som gjør at det blir lettere å ta valget.

Slik velger du riktig hvitevare

Gode hvitevarer

Har du behov for noe enkelt og gode hvitevarer til kjøkkenet. Til hybelen eller hytta, eller lager du rett og slett ikke så mye mat? Gode hvitevarer har bra kvalitet, men funksjonene er noe enklere og færre.

Bedre hvitevarer 

Har du en hektisk hverdag eller bor dere mage i husstanden og er avhengig av at hverdagen skal være så enkel som mulig. Men du er også glad i å lage mat når du har tid. Hvitevarer i bedre segmentet har flere funksjoner og designet byr på noen flere detaljer enn «god». Kvaliteten får du når du kjøper hvitevarer hos oss

Beste hvitevarene

Med de beste hvitevarer får du det lille ekstra og den nyeste teknologien. Bruker du mye tid på kjøkkenet og tilbereder mange deilige gourmet måltider? Er du opptatt at maten skal holde seg lengst mulig i kjøleskapet? Følg med på steika mens du er ute av boligen eller sjekk hva du har i kjøleskapet når du står i matbutikken.  Da er det hvitevarer i dette segmentet du bør velge fra.

Husk! Hvitevarer bør være en langsiktig investering. Kjøp hvitevarer som varer lenge, da gjør du deg selv og miljøet en tjeneste.

Dela upp betalningen