Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Huawei Watch 3 på et banner med lanseringstilbud

Huawei Watch 3

Med opptil tre ukers batteritid

La det du har på håndleddet passe sømløst inn i livet ditt, og ta nytte av intelligente data for å hjelpe deg på helse- og treningsreisen din. Huawei Watch 3 har knapper, roterbare kroner og en fargeskjerm, i tillegg til en rekke smarte funksjoner slik som eSIM, tale-anrop, MeeTime-anrop, pulsmåler, treningsmåler, meldinger, musikkavspilling, taleassistent, GPS, WiFi, SOS-anrop, allsidige urskiver og trådløs lading.
 Huawei Watch 3 på armen til en svømmer som mottar et anrop

eSIM holder deg tilgjengelig

Selv om Huawei Watch 3 er borte fra telefonen din og Bluetooth er frakoblet kan du allikevel motta og starte samtaler, samt bruke nettjenester på klokken uten å sette opp viderekobling av anrop. Du kan aktivere tjenester i Huawei Health-appen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for problemer med anrop grunnet skader på SIM-kortet.

Når klokken er borte fra telefonen opprettes en kobling til mobilnettverket. Når klokken er nærmere telefonen opprettes det en Bluetooth-kobling til telefonen.

 Huawei Watch 3 på armen til en kvinne som trener utendørs

En hjelpende hånd på trening

Da klokken er utstyrt med en bevegelsessensor kan den måle og vise skritt, antall forbrente kalorier, aktivitetsnivå og tid brukt stående.

Du kan se detaljerte treningsdata i aktivitetssporingsappen eller Huawei Health-appen, og data kan deles fra samme app til forskjellige sosiale medier.

Du kan også starte en treningsøkt i Workout-appen på klokken. Under trening registrerer Huawei Watch 3 automatisk treningsdataene dine i sanntid og gir rettidig veiledning basert på treningsstatus. Når treningen er over, kan du også dele resultatene via Huawei Health-appen.

 Klokken kan måle pulsen din hele døgnet

Pulsmåling

Klokken din kan gi deg pulsmåling døgnet rundt. Hvis Huawei Watch 3 oppdager noe uvanlig ved pulsen din, vibrerer den for å varsle deg. Data kan synkroniseres til Huawei Health-appen og deretter til Huawei Health-skyplattformen via Huawei Health-appen.

Søvnmåling

Klokken din bruker HUAWEI TruSleep™ søvnesporingsteknologi for å nøyaktig og omfattende overvåke søvntiden din og identifisere dyp samt lett søvn, slik at du kan få en detaljert søvnkvalitetsvurdering og anbefalinger for å forbedre søvnkvaliteten.

Stresstest

Huawei Watch 3 støtter stressovervåking 24 timer i døgnet. Klokken er utstyrt med en optisk pulssensor for å spore stresset ditt og gir stressavlesninger slik at du bedre kan forstå din fysiske tilstand.

Stresstestresultatet synkroniseres til telefonen din og synkroniseres deretter til skyen ved hjelp av Huawei Health-appen.

 Huawei Watch 3

Pusteøvelser

Pusteøvelser kan hjelpe deg med å slappe av og forbedre humøret ditt på jobben eller i det daglige.

Bruk klokken din riktig, hold armen i ro og følg instruksjonene på skjermen for å utføre pusteøvelsene.

Start en pusteøvelse på klokken din, og pust inn og ut synkront med animasjonene som vises. I løpet av økten måler klokken pulsen din og gir deg resultatene når pusteøvelsene er over.

 Huawei Watch 3 mot en sort bakgrunn

Fallgjenkjenning og SOS-anrop

Klokken din har en SOS nødanropsfunksjon som lar deg sende meldinger eller ringe til nødkontakter når det er en nødssituasjon, og du har snarveier for å ringe nødanrop. Om du utsettes for et fall startes SOS Emergency Request automatisk.

 Huawei Watch 3 på armen til en kvinne i en bil

Allsidige urskiver

Klokken leveres med forhåndsinstallerte urskiver, animerte urskiver, videooverflater og Watch Face Store. Du kan gå til Watch Face Store i Huawei Health-appen, ta et kort videoklipp og sende det til klokken din for å bruke det som urskive. Du kan også tilpasse urskiven og legge til småprogram som du ønsker.