OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Huawei MateBook 13

Huawei MateBook 13 - den perfekte bærbare datamaskinen til hverdagen

Med Huawei MateBook 13 får du en bærbar datamaskin som er designet med din hverdag i tankene. Det stilfulle og solide aluminiumchassiet ser ikke bare pent ut, det veier også lite, slik at det er enkelt å ta med Huawei MateBook 13 på farten.

Fantastisk visuell opplevelse

HUAWEIs FullView skjerm er en knallgod skjerm som gir en fantastisk visuell opplevelse. Med et skjerm-til-kropp-forhold på 88 % gir HUAWEI MateBook 13 deg en klar, rik og levende grafikk. Bli trollbundet.

Fantastisk lydopplevelse

HUAWEI MateBook 13 har Dolby Atmos® lydsystem, noe som gir en fantastisk lydopplevelse gjennom hodetelefonene. Det vil føles som om du er inne i handlingen med lyd som vil føles levende.

Kom deg på raskt

HUAWEI MateBook 13s på-knapp med optimalisert fingeravtrykkleser gir deg mulighet til å raskt slå på og logge inn. Sikker, rask og brukervennlig.

Hurtigladingsfunksjon

Hurtiglading

HUAWEI MateBook 13 leveres med en hurtiglader som er mye mer enn en lader. Den kan raskt lade opp laptopen og telefonen din med flerfunksjonelle kontakter, noe som gir deg 2,5 timers bruk etter 15 minutters lading*, uavhengig av hvor du er. Den er rask, miljøvennlig og bærbar; den passer i lommen din og i livet ditt.

En kraftig underholdningsenhet

Designet for din hverdag

Lett, men robust. HUAWEI MateBook 13 er designet for å enkelt kunne ta den med seg rundt. Maskinens slanke linje med 14,9 mm metallkant er omhyggelig utformet med en diamantskåret finish på hvert hjørne, noe som gir den et ultramoderne stilfullt utseende. En kraftfull og elegant maskin.

Huawei Share – One-touch overføring via NFC

Huawei Share

Overfør videoer og bilder raskt og enkelt via NFC med kun en enkel berøring av telefonen på din MateBook 13. Last opp til 1000 bilder på 2 minutter og 1 GB video på 35 sekunder. Og inneholder de overførte bildene tekst, kan MateBook 13 automatisk hente ordene fra bildene for enkel redigering.