Bestill julegaver på nett innen søndag 16. desember (postnr. 9000 - 9999 før 14. desember) Les mer >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Se nederst på siden for konkurranseregler.

Julegavetips til barna

Vi har julegaver til store barn og små barn. Vi har gaver som gir renere tenner og roligere bilturer, vi har de harde julegavene barna ønsker seg – også de de ikke vet at de trenger. Se julegavetips her>>

Julegavetips til han

Vi vet ikke om du er på jakt etter julegaver til mann, kjæreste, pappa, bestefar, farfar, morfar, bror, sønn eller en kompis, men vi vet at vi har det du leter etter! Se julegavetips her>>

Julegavetips til henne

Vi vet ikke om du er på jakt etter julegaver til kjæresten, kona, mamma, bestemor, søster eller en venninne, men vi vet at vi har gaven som passer. Se julegavetips her>>

Julesplitter

Mer enn bare en gave - Elkjøps julefilm 2018

Konkurranseregler

Klikk på delta, fyll inn navn, mobilnummer og e-postadresse og trykk på «spinn». Du kan kun delta en gang. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget. Ansatte i Elkjøp og deres familiemedlemmer kan ikke delta. Konkurransen går fra 1.12.2018 kl. 00.01 til 24.12.2018 kl. 23:59 (nye premier hver dag) og du må være 18 år for å delta.

Trekning 
Dersom du spinner hjulet og lander på en gevinst er du en av våre vinnere. Du vil da motta en e-post med informasjon om din gevinst. Når du deltar godkjenner du automatisk at Elkjøp kan offentliggjøre navn og by på vinneren/vinnerene på sine flater. Premien sendes til vinneren kostnadsfritt så fort som mulig etter at denne er kåret.

Premier 
Der er forskjellig antall premier hver dag. Vinnersjanse: Hvis det er 10.000 deltagere i konkurransen er vinnersjansen 0,01% per premie. Premien kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Det er kostnadsfritt å delta, og hver person kan delta en gang. Forsøk på juks og bruk av falsk identitet eller e-postadresse fører til utestengelse av konkurransen.

Bruk av persondata 
Ved deltagelse i konkurransen gir du samtidig samtykke til å registrere navn og e-mail. De opplysninger som er gitt i forbindelse med kampanjen vil bli brukt til å administrere denne. Ut over dette vil opplysningene bli brukt til å markedsføre Elkjøps varer og tjenester. Markedsføringen kan skje vie e-post, telefon eller sms. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og avslutte markedsføringen her.

Elkjøp er forpliktet til å beskytte deltakernes privatliv. 
Elkjøp vil være behandlingsansvarlig for mine personopplysninger. For Elkjøps behandling av personopplysninger, se vår personvernerklæring, klikk her. Alle pesonopplysninger som registreres i forbindelse med konkurransen lagres sikkert. Dataene lagres kun så lenge det er grunn til det. Du har rett til innsikt i de data som er registrert på deg. Henvendelser angående dette rettes til Elkjøp ved drift.internett@elkjop.no.