Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Bilde av par med nystylet hår

Alt du trenger å vite om hår og hårfjerning!

Uansett om du er ute etter stylingtips, skjegghjelp eller har lyst til å lære mer om hårfjerning på kroppen har vi alt du trenger. Lær mer om fjerning av kroppshår for menn, eller les deg opp på de beste stylingtipsene fra Jan Thomas her. 

Skjegg

 Guide - Et skjegg du kan være stolt av

Guide - Et skjegg du kan være stolt av

Glattbarbert, tre-dagers eller helskjegg? Det spiller ingen rolle hvilken stil du går for, utstyret må uansett være i orden. Hva er egentlig forskjellen på de mange barbermaskinene? Og hva har egentlig prisen å si?

Få hjelp til hvilken barbermaskin og skjeggtrimmer du skal velge, samt gode råd og tips til pleie av skjegget.

Hår

 En god hårdag

Vårt store utvalg av hår- og stylingprodukter

Lange flotte krøller eller friskt kort hår. Uansett hvilken lengde og frisyre du har, så vil du alltid at den skal se perfekt ut. Våre mange ulike produkter sikrer deg at du alltid har det beste utgangspunktet for en god hårdag.

Her kan du se hele vårt utvalg av rettetenger, krølltenger, hårfønere og alt annet du skulle trenger for en perfekt hårdag.

Hårstylingprodukter fra Jan Thomas

Hårstylingprodukter fra Jan Thomas

Den norske stylisten og stjernefrisøren Jan Thomas har gjort seg bemerket i inn-og utland. I løpet av de siste stjernene har han jobbet tett med mange av Hollywoods største stjerner og gitt stjerneråd i flere kjente motemagasiner. Nå har han samlet sin erfaring, kunnskap og interesse og utviklet en rekke hårpleieprodukter.

Sammen med BaByliss har han utviklet en egen kolleksjon med stylingverktøy og produkter, som man finner eksklusivt hos Elkjøp.

Kroppshår

 Guide – Bodygrooming for menn

Guide – Bodygrooming for menn

Bodygrooming, trimming eller kroppsbarbering. Kjært barn har mange navn. Men uansett hva man velger å kalle det er det ingen hemmelighet at hårfjerning nedenfor haken er i vinden som aldri før. For noen menn fjernes kroppshårene av praktiske grunner, mens andre gjør det fordi de føler seg bedre med mindre hår på kroppen.

Uansett grunn er et av de viktigste punktene for perfekt hårfjerning å ha det rette utstyret. Lær mer om hvilke trimmere du bør velge her.

Vi har tre forskjellige metoder for hårfjerning, og i denne videoen vil vi kikke nærnere på fordeler og ulemper med alle tre.

Lysbaseret hårfjerning