Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Konsollguide

Game On - finn spillkonsollen som passer deg

Mye har skjedd siden 80-tallets gaminghverdag i 8-bit. I dag får vi spill i HD, VR og med bevegelsessensorer. De ulike konsollene har alle særegne muligheter som gjør de unike. Men hva skal man egentlig velge? Og hvilken konsoll passer best til hva? Hva skiller en Nintendo Switch fra PlayStation 4 og Xbox One S?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva som gjør de «3 store» størst og hvilke muligheter de byr på.

Nintendo Switch - Allsidig underholdningsmaskin

I Nintendos ånd er Nintendo Switch så mye mer enn bare en spillkonsoll. Nintendos klassiske spillmaskiner har vært en hit i mange hjem over flere tiår og med Nintendo Switch slår Japanerne igjen et slag for sosialt samvær, barnslig moro og legenden Zelda.

Nintendo Switch er nemlig full av muligheter, og som hybridkonsoll gjør Switch det mulig å spille alene, med andre, på reise eller hjemme. Få muligheten til å tilpasse deg etter din hverdag, og skap relasjoner som du aldri har opplevd i spillverdenen tidligere. Nintendo Switch kommer dessuten med en helt ny type kontroller, som kalles Joy-Con. Disse gir deg en mer levende spillopplevelse og kan brukes individuelt eller sammenkoblet. Kontrollene har dessuten en innebygget HD rumble-funksjon som gjør spillopplevelsen mer levende og intens.

Uansett alder vil Nintendo Switch dessuten vekke alt av minner og kunnskap du hadde om Zelda. Med Breath of the Wild er man ikke bare tilbake i kongeriket Hyrule, men tilbake i en opplevelse som overgår alt man tidligere har opplevd i Zelda-universet.

Nintendo Switch er perfekt for deg som vil drømme deg bort, underholdes og ha det gøy.

Konsollguide
Konsollguide

Xbox One S – med verden mellom hendene

Siden ankomsten i høst har Xbox One S vist seg å være en verdig arvtaker til Xbox One og Microsofts nye flaggskip, som til tross sin slankere design overgår forgjengeren med både lagringsplass og grafikk. Xbox One S er per perfekt om du vil ha de nyeste spillene først, og som ønsker en forsterket spillopplevelse med 4K og HD. Ved å koble til et gaming headset, tastatur og Kinect bevegelsessensor vil du få følelsen av å være en del av spillet.

Xbox Live er verdens ledende nettverk innen gaming. Her kan man spille sammen med venner, eller få nye bekjentskaper i den enorme gamingverdenen. Med multigplayer-funksjoner er dessuten gaming alt annet enn en ensom sport. Send kommandoer til lagkamerater over hele verden og del skjermen i to slik at du har både spill og videosamtale tilgjengelig.

Som en del av Windows 1+\s økosystem kan du dessuten spille Xbox-spillene dine på datamaskinen din. Strøm spill hvor som helst i hjemmet ditt på enten stasjonære PC-er, bærbare PC-er eller nettbrett. Alt du trenger er Windows 10 og internettforbindelse.

Men Xbox One S er så mye mer enn bare en spillkonsoll. Du kan se både Blu-ray, laste ned filmer, musikk og annet innhold.

Så om du er ute etter hardcore gaming med uendelige muligheter er Xbox One S konsollen som passer for deg.

En kraftig multi-entertainer

Er det en ting PlayStation alltid har vært flink til så er det å skape underholdende øyeblikk i vennegjengen. Hvem husker vel ikke den stressende, men akk så engasjerende quizmasteren Buzz, eller mer eller mindre vellykket sang i SingStar? Men i tillegg til å være alle gitarhelter og danseløvers private scene er PlayStation en kraftig spillmaskin som leverer topp kvalitet og ytelse til noen av de største titlene vi kjenner på dagens spillmarked.

Den nyeste PlayStation 4 vil engasjere en sann gamingsjel gjennom en underholdende kveld med gode venner. Flere interaktive spill med tilkobling til ulike sosiale medier kar deg også dele opplevelsen med andre.

Og leken er langt ifra over enda, da Play Station har tatt det store skrittet inn i VR’ens verden med sin helt egne PlayStation VR som suger deg inn i den virtuelle verden, der opplevelser og utrolige verdener venter deg.

PlayStation VR Social lar vennene dine rundt deg se det du ser i VR-brillene. Med PlayRoom VR har du mulighet til å oppleve VR’s underholdende verden med hele vennekretsen, og utforske en verden hvor det handler om samarbeide og teamwork.

PlayStation er for de sosiale øyeblikkene, så om du vil hygge deg med gode venner er PlayStation 4 konsollen for deg.

Konsollguide

Les mer om Elkjøps mange produkter:

Sist oppdatert: 11.11.2016 10:42:56