Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

GoPro HERO9: Mer kraft. Bedre skarphet. Mer stabilisering.

Den banebrytende HERO9 Black har en overlegen 23.6MP-sensor for 5K-video og 20MP-bilder. En helt ny skjerm gir forhåndsvisning i sanntid på fremsiden, mens en stor berøringsskjerm bak med berøringszoom gir rask og intuitiv kontroll.
4,3
(30)
4 290
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • 5K/30 fps video, 20 MP bilder
  • HyperSmooth 3.0-stabilisering
  • Vanntett ned til 10 meter
Les mer om GoPro Hero 9 Black actionkamera
En person på snøbrett i nedoverbakke, med snøsprut rundt seg

5K-oppløsning

Ta opp fantastiske videoer med opptil 5K-oppløsning, perfekt for å beholde alle detaljene selv når de zoomes inn. HERO9 Black har en ny sensor på 23,6 MP som er en ekte kraftpakke. HyperSmooth 3.0 gir den ultimate stabiliteten, med GoPros mest avanserte videostabilisering noensinne og imponerende utjevning av horisonter – opp til 45% tilt.

Sorthvittfoto av en mann i en robåt på blikkstille vann, omgitt av flyvende måker

SuperPhoto

Ta skarpe bilder av profesjonell kvalitet med 20 MP-skarphet. Og med SuperPhoto kan HERO9 Black automatisk velge den beste bildebehandlingen for deg, slik at det er superenkelt å ta flotte bilder. Kameraet kjenner igjen ansikter, blunking og motiver.

Landskapsbilde med ørken og fjell, tre silhuetter av mennesker sees i midten av bildet

Aldri gå glipp av et øyeblikk igjen

HindSight er designet slik at du aldri går glipp av et øyeblikk igjen. Denne kraftige nye funksjonen begynner å spille inn video 30 sekunder før du trykker på opptaksknappen. HindSight tar opp 30 sekunder før du trykker på utløserknappen – og alt det etter det – til du stopper opptaket. Med LiveBurst kan du få med det som skjer 1,5 sekunder før og etter bildet, og deretter velge favoritten for å få det beste bildet eller den delbare videoen.

En kvinne på surfebrett inni en bølge

TimeWarp 3.0

Ta fortryllende intervallbilder mens du kjører langs veien, går eller beveger deg på annen måte. TimeWarp 3.0 stopper tiden og bevarer øyeblikkene. Speed Ramp er en ny funksjon der du kan velge faktisk hastighet (nå med lyd) eller halvert hastighet når du tar opp.

En person tar en selfie sammen med en llama, søramerikanske fjell i bakgrunnen

Strømmeklart webkamera

Strøm i 1080p i sosiale medier, få HyperSmooth-stabilisering når du sender via GoPro-appen og lagre materiale på SD-kortet ditt, slik at du kan sjekke det ut senere. Du kan også koble HERO9 Black til datamaskinen for å strømme i 1080p full-HD. Bruk GoPro-mounts for å montere webkameraet på best mulig måte.

En mann henger opp ned fra en line, sikret med hjelpetau, og tar en selfie med et GoPro på en selfiestang

Stemmekontroll

Kontroller kameraet med stemmen din med 14 talekommandoer, som "GoPro, take a photo." Selv når kameraet er av, kan du si "GoPro, turn on". HERO9 Black forstår engelsk, kinesisk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, spansk og svensk.

En syklist på vei ned en fjellsti, vi ser kun sykkelstyret og hendene som holder den

Klar for hurtiglading

Supercharger-strømadapteren er et tilbehør som lader batteriet opptil 35 % raskere. HERO9 Black har også 30% lengre batterilevetid, takket være et større batteri på 1720 mAh. Det lar deg ta bilder og filme mer uten å måtte bytte batteri, og det gir kameraet nok strøm selv når det er kaldt.

Collage med diverse GoPro-utstyr, slik som sele og kamerafeste

System med utvidbare moduler

HERO9 Black moduler gir deg valgmuligheter. Vil du ha et objektiv som gir deg bilder med låst horisontmodus og uslåelig stabilisering? Skaff deg Max-objektivmodulen. Vil du fremheve motivet? Da er belysningsmodulen for deg. Vil du ha mikrofoner og enda mer tilkobling? Bare legg til mediemodulen for å tilpasse.

Støtte for GoPro-fester + tilbehør

Skyt verden med 45 kompatible fester og tilbehør, inkludert moduler for å gjøre ditt HERO9 Black kamera til en bærbar kraftstasjon.

En person svømmer under vann med et GoPro på en selfiestang og har en stor, rød blekksprut foran seg