Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Google Home vs. Google Home Mini

Forskjellen mellom Google Home og Google Home Mini

Den største forskjellen på Google Home og Home Mini er lyden som produseres. Google Home Mini er primært en stemmestyrt assistent i hjemmet, mens den større Google Home også er perfekt til å spille av musikk.
Google Home support

Trenger du hjelp med installeringen av Google Home?

Ny teknologi er ikke alltid like enkelt å forstå seg på, men vi i Elkjøp kan hjelpe deg. Med vår tjeneste for installasjon av Google Home får du hjelp til å sette opp og installere Google Home, samt laste ned og konfigurere appen.

Det eneste du trenger er WiFi og ledig strømuttak så fikser vi resten.

Få hjelp med installeringen av Google Home her.

 Google Home vs. Google Home Mini

Google Home og Google Home Mini som høyttalere

Ved første øyekast er den største forskjellen på Google Home og Google Home Mini selvfølgelig utseendet. Som navnet antyder er Mini en del mindre enn storebror Google Home.

Men på tross av Google Home Minis mindre design er begge høyttalerne designet med et minimalistisk uttrykk som er skreddersydd det norske markedet.

Går man litt mer i dybden og ser på de innvendige forskjellene vil man se at Google Home egner seg like mye som en høyttaler som en stemmestyringsenhet. Google Home Mini er ikke mye dårligere, men er man ute etter å spille av musikk bør man nok gå for Google Home.

Google Home Mini egner seg til gjengjeld utrolig godt som en stemmestyringsenhet og Google Assistant fungerer perfekt på denne.

 Google Home vs. Google Home Mini

Et design som er skapt for det norske markedet

Begge høyttalerne har et minimalistisk uttrykk og kommer i flotte farger, men Google Home Mini er mindre og dermed lettere å plassere i hyller og liknende, noe det er vanskeligere å gjøre med Google Home grunnet størrelsen.

Google Home har knapper på toppen som gjør det mulig å justere volumet, kontrollere musikken eller starte Google Assistant. Når du skrur opp og ned lyser Google Home opp og viser hvilket nivå lyden ligger på.

Google Home Mini har kun en enkelt knapp (på/av) som er med på å gi den det minimalistiske uttrykket. Til tross for mangel på knapper kan du allikevel kontrollere volumet, samt stoppe og starte musikk ved å røre på siden av høyttaleren.

Hvorfor skal du kjøpe Google Home hos Elkjøp?

Prøv YouTube Music Premium gratis

Om du kjøper en Google Home eller Google Home Mini hos Elkjøp mellom 09. oktober 2018 og 25. mars 2019, får du et YouTube Music Premium abonnement med på kjøpet (verdi opptil 496,-). Abonnementet vil være gyldig til 08. april 2019*.

Med YouTube Music Premium kan du lytte til din favorittmusikk, oppdage nye låter og artister. Slipp irriterende reklamepauser, lag offline-spillelister og lytt til musikken med YouTube Music-appen i bakgrunnen. Les mer om YouTube Music Premium og hvordan du innløser tilbudet

Klar for det norske markedet

Når du kjøper Google Home eller Google Home Mini hos Elkjøp er Google Home klar for å snakke norsk – helt uten ekstra nedlastninger. Google Home kan settes rett i stikkontakten og kobles til WiFi uten ekstra problemer.

Kjøp Google Home og Google Home Mini på norsk

Ingen produkter er tilgjenglig

Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Stemmestyrt smarthøyttaler
 • Google Assistant med norsk tale
 • Kompatibel med Android/iOS
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Liten, stemmestyrt smarthøyttaler
 • Google Assistant med norsk tale
 • Kompatibel med Android/iOS
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Liten, stemmestyrt smarthøyttaler
 • Google Assistant med norsk tale
 • Kompatibel med Android/iOS
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Liten, stemmestyrt smarthøyttaler
 • Google Assistant med norsk tale
 • Kompatibel med Android/iOS
  
 
Google Home support
INSTGOOGLEH
Google Home support
499
 
 
 • Oppsett Google Home
 • Installering av riktig app
 • Svar på spørsmål underveis
  
 

*Denne utvidede gratis prøveperioden på YouTube Music Premium gjelder bare for personer bosatt i Norge som aktiverer et Google Home eller Google Home Mini mellom 9. oktober 2018 og 25. mars 2019. Tilbudet er bare tilgjengelig for kunder som ikke allerede abonnerer eller tidligere har abonnert på YouTube Premium, YouTube Music Premium eller Google Play Music, og som ikke tidligere har hatt en prøveperiode på YouTube Red eller Google Play Music. Prøveperioden varer til 8. april 2019. Det er ikke obligatorisk å legge til betalingsmetode for den gratis prøveperioden. Dersom du likevel velger å legge til betalingsinformasjon i prøveperioden, vil du automatisk bli belastet basert på ditt valgte abonnement (fra NOK 99/per måned) etter den gratis prøveperioden har utløpt. Verdien av tilbudet er standard abonnementspris, som for tiden er fra NOK 99 per måned. Verdien av tilbudet er standard abonnementspris, som for tiden er fra NOK 99 per måned. Du kan når som helst si opp abonnementet kostnadsfritt før prøveperioden utløper. Du må ha en Google-konto for å kunne benytte deg av tilbudet. Se alle vilkårene her . Promotør: Google Commerce Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.

Les mer om Elkjøps produkter: