Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G – Forhåndskjøp nå og optimer lydopplevelsen!

Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G

Galaxy Note20 5G har kraften som skaper effektivitet og kreativitet. Galaxy Note 20 Ultra 5G tar ytterligere et steg og er Samsungs mest kraftfulle mobil med tanke på produktivitet. Telefonene har kapasiteten som gjør det mulig å jobbe lange dager eller oppleve masse underholdning uten avbrudd. Kameraet på opptil 108 MP gir deg en kreativ frihet som tidligere bare var mulig med et systemkamera.

Har du lyst på i Samsung Galaxy Note 5G i grønn? – Denne fargen får du bare hos Elkjøp.

Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G – har kraften du krever

Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G

Kraften i nye S-pen

Den gir samme følelse som en vanlig penn. Hemmeligheten er den lynraske responsen (26 ms). Du kan bruke den direkte på skjermen uten å måtte låse opp mobilen eller åpne programmer. Notatene synkroniseres automatisk til for eksempel Microsoft Word eller OneNote. Med pennen kan du også styre presentasjoner og lyssette viktige deler ved hjelp av Air Pointer. Og den kan brukes som fjernkontroll til kameraet.

Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G

Kraften til å jobbe fleksibelt

Galaxy Note20 5G-serien gir en enkel og problemfri trådløs forbindelse mellom PC og mobil. Du kan bruke mobilappene og flytte filer enkelt mellom enhetene. Notater du tar med S Pen, lagres og synkroniseres automatisk med Microsoft Outlook, Office og OneNote. Med oppdaterte Samsung DeX er det enkelt å koble Note20 trådløst til en ekstern skjerm og jobbe lettvint og effektivt med PC-følelsen.

Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G – et kamera med krefter nok til kreativitet

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Note 20 Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G

Kraften til et avansert systemkamera

Galaxy Note 20-serien har egenskaper som et systemkamera – men er langt enklere å bruke takket være kraftig AI. Ta bilder, film, rediger og last opp direkte. En banebrytende bildesensor på 108 MP i Note 20 Ultra kombinert med laserautofokus gir usedvanlig skarpe bilder. Billedsensoren i Note 20 er på 64 MP. En slik skarphet gjør det også mulig å beskjære og forstørre for å fremheve detaljer i bildene.

Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G

Bruk kreativiteten med opptil 5x optisk zoom og 50x Space Zoom

5x optisk zoom kombinert med AI gir 50x Space Zoom. Dermed kan du komme veldig nær og fremdeles få bilder av ekstra høy kvalitet. Sammen med intelligent bildestabilisering gir det muligheter som tidligere kun fantes med et avansert systemkamera. Takket være 30 ganger Space Zoom kombinert med 3 ganger optisk zoom i Note 20 får du med alle detaljene med uten at det går på utover bildekvaliteten.

Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G

AI og skarpe bilder tross mindre lys

Galaxy Note 20-serien har et usedvanlig lysfølsomt kamera. Det resulterer i bilder med dybde og skarphet også i svakt lys. Kombinasjonen av stor blenderåpning, kvalitetsoptikk og store kamerasensorer gjør at kameraet slipper inn maksimalt med lys. Dessuten kan kunstig intelligens hjelpe deg med å velge ut de 5–14 beste bildene automatisk. Du slipper å ta bildesekvenser – det gjør kameraet for deg hvis du ønsker det.

Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G

Film i 8K med imponerende oppløsning

Lag videoer av profesjonell kvalitet ved å filme i sylskarp 8K. Dessuten kan du velge ut stillbilder fra videoen i etterkant og fange de umulige øyeblikkene du ikke hadde rukket å forevige med et stillbilde. Zoom mens du filmer og skap både dramatiske og komiske effekter. Bruk trådløse hodetelefoner eller headset for å følge filmingen bedre eller legge inn kommentarer. Rens lydopptak direkte gjennom mikrofonen i ditt trådløse headset.

Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G – med nok krefter til intens gaming

Xbox Game Pass

Spill med Xbox Game Pass, få tilgang til nærmere hundre spill og la Galaxy Note20 5G-serien fungere som spillkonsoll uansett hvor du befinner deg. Du kan koble til en ekstern håndkontroll og utnytte 5G-nettet og WiFi6 der det er tilgjengelig. Ekte gamingfølelse med minimal forsinkelse.

Dynamisk skjerm på 120 Hz

120 Hz betyr dobbelt så høy skjermoppdateringsfrekvens som på Galaxy Note 10. Note 20 Ultra gir deg knivskarpe, nyanserte bilder og bedre flyt når du spiller. Den dynamiske skjermoppdateringen tilpasses automatisk etter det som trenger å bli oppdatert i bildet, noe som gir lavere strømforbruk og lengre spilletid. Den kraftige prosessoren og det utholdende batteriet bidrar naturligvis også til en optimal spillopplevelse.

Kraften til eksklusiv lyd

Galaxy Note 20 5G-serien er utstyrt med AKGs velkjente studiolyd og Dolby Atmos lydteknologi. Note20 Ultra gir ganske enkelt en glimrende lydopplevelse enten du bruker de innebygde høyttalerne eller hodetelefoner.

Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G – fremtidsrettet med kraftfull ytelse

Galaxy Note20 Ultra 5G gir deg kraften til å jobbe effektivt og batteritid til overs for avkobling etterpå.

Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G

Kraften til det raske 5G-nettet og WiFi6

Galaxy Note 20-serien er naturligvis klar for det lynraske 5G-nettet som snart er ferdig utbygd. Også WiFi-teknologien er oppgradert til WiFi6, noe som gjør mottaket mer stabilt og opptil 20 % raskere i omgivelser der mange WiFi-nett konkurrerer eller krasjer, for eksempel i offentlige bymiljøer.

Les mer om 5G: Hva er 5G?

Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G

Kraften til et batteri som holder lenge og lades raskt

Det intelligente 24+batteriet holder i over et døgn ved normal bruk. Du hurtiglader og fyller batteriet mer enn 50 % på 30 minutter. Og du kan naturligvis dele lading trådløst med enheter som støtter Qi-standarden, for eksempel Galaxy Buds.

Les mer her: Samsung Galaxy Buds.

Samsung Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra 5G

Kraften i optimalisert ytelse

Den intelligente prosessoren optimaliseres ved hjelp av AI, noe som gir maksimal effektivitet og gjør det mulig å tilpasse energiforbruket etter hva du gjør med mobilen. Et arbeidsminne på 8 GB i Note 20 og 12 GB Note 20 Ultra samt 256 GB lagringsplass gir mulighet til å gjøre mer! Har du behov for mer minne, er det også plass til et microSD-kort som gir opptil 1 TB ekstra lagringsplass. Mobilen har altså tilstrekkelig kapasitet for krevende arbeidsoppgaver og til å kjøre mange apper og programmer samtidig. Og gamingen blir selvfølgelig en større fornøyelse med kraften i GalaxyNote20Ultra 5G.

Originalt tilbehør til Samsung Galaxy Note 20-serien

Ingen produkter er tilgjenglig

Samsung Galaxy Note 20 5G Clear View deksel (grå)
På nettlager (100+)  
196938
549
Demovare fra kr 411
 
 
På nettlager (100+)  
 • Slitesterkt flippdeksel
 • Til Samsung Galaxy Note 20 5G
 • Gjennomsiktig frontdeksel
  
 
Samsung Galaxy Note 20 5G LED View deksel (sort)
Bekreftet lagerdato 29.09.2020  
196939
649
Demovare fra kr 519
 
 
Bekreftet lagerdato 29.09.2020  
 • Slitesterkt flippdeksel
 • Til Samsung Galaxy Note 20 5G
 • LED-skjerm på dekselet
  
 
Samsung Galaxy Note 20 Ultra LED View deksel (sort)
Bekreftet lagerdato 06.10.2020  
Bekreftet lagerdato 06.10.2020  
 • Slitesterkt flippdeksel
 • Til Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 • LED-skjerm på dekselet
  
 
Samsung Galaxy Note 20 Ultra Clear View deksel (grå)
Bekreftet lagerdato 23.10.2020  
197483
549
Demovare fra kr 439
 
 
Bekreftet lagerdato 23.10.2020  
 • Slitesterkt flippdeksel
 • Til Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 • Gjennomsiktig frontdeksel