COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Samsung Galaxy A 2021

Samsung Galaxy A-Serien 2021

Samsung Galaxy A-serien har innovasjonene, ytelsen og designet mange ønsker seg i en telefon, og en pris som passer de fleste lommebøker. Samsung Galaxy A72, Samsung Galaxy A52 og Samsung Galaxy A32 er intet unntak. Flere av modellene i A-serien er 5G-klare, noe som er enstydig med at de er laget for raskere nettverkshastigheter. Dette gir deg raskere strømming og perfekt gaming. Opplev utviklingen av design, skjerm og kamera.

Utforsk Galaxy A72

Utforsk Galaxy A52

Utforsk Galaxy A32

 Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A72

Galaxy A72 er utstyrt med fem skarpe kameraer som samarbeider og hjelper deg med å ta enda bedre bilder og filmer. Med det kraftige batteriet på 5000 mAh er du alltid klar for nye bilder og opplevelser, og hurtigladeren gir kortere ladetider enn noen gang. Myke linjer og avrundede kanter gjør at telefonen ligger godt i hånden. Kamerahuset har en smart design som gjør at det ikke er i veien, og telefonen finnes i fire flotte farger.

 Samsung Galaxy A72
 Samsung Galaxy A72

Kamerateknologi som forsterker kreativiteten

Fem kameraer, alle med sin egen unike egenskap, gir deg uendelige muligheter til å fange de viktige øyeblikkene. Hovedkameraet på 64 MP og optisk bildestabilisator tar knivskarpe bilder også når lysforholdene ikke er optimale. Du får med deg mer med ultravidvinkelkameraet, samtidig som makro løfter frem de minste detaljene. Tele bringer deg nær når du er langt borte og selfiekameraet med 32 MP klar deg ta perfekte selfies.

Samsung Galaxy A72 sett på skrå bakfra

Ett bilde – flere perspektiver

Single Take er din beste venn når det gjelder å finne nye perspektiver og vinkler. Ta bilde og la kameraet gjøre jobben. Resultat: Ett filmklipp og ni forskjellige bilder. Få med deg alt – og litt til.

 Samsung Galaxy A72

Detaljer som overrasker

3x optisk zoom bringer deg nærmere med krystallklar oppløsning, og med 30x Space Zoom kommer du så nær at du oppdager detaljer som du ikke så da du tok bildet.

 Samsung Galaxy A72 skrått forfra

En skjerm som utvider potensialet

Galaxy A72 er utstyrt med en 6,7" sAMOLED Infinity-O-skjerm med 90 Hz oppdateringsfrekvens, som gir en utrolig fascinerende opplevelse enten du ser en serie, blar i bilder eller spiller spill. Vil du gjøre flere ting samtidig, har du dessuten enda større plass for multitasking.

 Samsung Galaxy A72

Utforsk Galaxy A52

Utforsk Galaxy A32

Samsung Galaxy A52 5G og en mann på en strand i solnedgangen

Samsung Galaxy A52 og A52 5G

Samsung Galaxy A52 er alltid klar, og vil gjøre livet bade morsommere og smartere. 5G-versjonen er skapt for å spille online, laste ned filmer og dele innhold via 5G - raskere enn noensinne og helt uten lagging eller lange nedlastningstider. Mobilen har et design med minimale kameraobjektiver, og de rene linjene med avrundende kanter får telefonen til å ligge behagelig i hånden.

Samsung Galaxy A52 5G

Se det slik det er tenkt

sAMOLED fyller skjermen med farge og gjengir alt slik det er tenkt. Infinity-O-display maksimerer skjermen på 6,5" ved å strekke seg hele veien ut til kantene. Og med lynrask skjermoppdatering på 120 Hz blir håndteringen rask og naturlig.

Samsung Galaxy A52 5G med vannsprut

I all slags vær

Du bestemmer hvor og når - Galaxy A52 5G er IP67-klassifisert og dermed ekstra bestandig mot både støv og vann. Det betyr at telefonen er støvtett kan tåle å senkes ned i ferskvann til en dybde på opptil 1 meter i opptil 30 minutter. Det prisbelønte sikkerhetssystemet Samsung Knox beskytter mobilen innenfra og ut, fra øyeblikket du skrur den på.

Samsung Galaxy A52 5G

Oppkoblet og avkoblet

Med et fulladet 4500 mAh-batteri har du tilstrekkelig kraft til å tenke på andre ting enn batteriet. Og med hurtigladeren er du snart klar for nye opplevelser – den lader batteriet 50 % på 30 minutter.

Samsung Galaxy A52 og kameraets even til at tage portrætbilleder
Samsung Galaxy A52 og kameraets spesifikasjoner

Et stabilt og fleksibelt kamera

a supre selfier med frontkameraet på 32 MP, eller velg et av de fire kameraene på baksiden for å fange det du ser. Hovedkameraet med 64 MP, optisk bildestabilisator og autofokus tar sylskarpe bilder hver gang, også i mørkere omgivelser. Lokk til deg betrakteren med makrokameraet, som skaper en fascinerende bokeh-effekt med myk uskarphet, men fullt fokus ned til minste detalj. Få med mer med ultravidvinkelkameraet eller fremhev motivet med dybdekameraet (5 MP).

Samsung Galaxy A52 og en illustrasjon av kamerats even til å ta bilder om kvelden

Utforsk Galaxy A72

Utforsk Galaxy A32

Galaxy A32 5G og en bildesimulering av kvinne på sykkel med badedyr

Samsung Galaxy A32 5G

Med Samsung Galaxy A32 5G er det ingen begrensninger i din tilkoblede hverdag. Du kan strømme, spille, dele i maksimale hastigheter og uten signalforsinkelse – med rask og pålitelig 5G-tilkobling slipper du å vente. Kameraene er sømløst integrert i designen, og telefonen ligger behagelig i hånden.

 Samsung Galaxy A32 5G

Batteriet svikter deg ikke

Du har kontrollen. Med et kraftig batteri på 5000 mAh gjør du hva du vil, når du vil – og du gjør det lenge. Med hurtigladeren er du raskt i gang igjen når batteriet må lades.

 Samsung Galaxy A32 5G

Dolby Atmos-surroundlyd

Lyden har nok aldri vært bedre. Få mer ut av film og spill med surroundlyd fra Dolby Atmos. Hør mer av alt i musikken, og opplev hver eneste tone.

 Samsung Galaxy A32 5G

Din egen digitale opplevelse

Få gjort mer samtidig. Håndter apper og programmer raskt og enkelt med den brukervennlige og sømløse designen. One UI gjør det mulig for deg å tenke og handle etter eget hode ved å gi deg makten til å designe din helt egen digitale opplevelse.

Simulering av mulighetene med ultravidvinkel- og vidvinkelkameraet i Galaxy A32
 Galaxy A32 5G med kameraspesifikasjoner

Bilder fra ditt perspektiv

Fire fantastiske kameraer fanger øyeblikkene du vil ta vare på. Med ultravidvinkelkameraet på 8 MP kan du få med alt du ser, samtidig som makrokameraet på 5 MP fokuserer og fremhever de imponerende detaljene. Med hovedkameraet på 48 MP tar du krystallklare bilder som virkelig skiller seg ut, og med dybdekameraet på 2 MP setter du fullt fokus på motivet.

Foran har telefonen et selfiekamera på 13 MP.

Simulering av dybdeskarpheten med Galaxy A32

Udforsk Galaxy A72

Udforsk Galaxy A52