COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Kjøp rett PC med Elkjøp og PCMark

PCMark - Nå er det enkelt å kjøpe riktig PC

For de aller fleste er det en selvfølge å teste et produkt før vi kjøper det. Vi prøvekjører biler, prøver klær og leser gjerne et par anmeldelser før vi velger hotell. Hos Elkjøp mener vi at det også bør være en selvfølge å teste en PC før man kjøper den. Derfor har vi gjort dette for deg, med hjelp fra den uavhengige aktøren UL Benchmarks, slik at du lettere kan velge den Windows-PC-en som passer perfekt for akkurat deg. Enklere blir det ikke!
 Kjøp rett PC med Elkjøp og PCMark

Nå er det enkelt å kjøpe riktig PC!

Hos Elkjøp vil vi at det skal være lett å finne PC-en som passer for akkurat deg. Derfor har vi bedt UL Benchmarks (tidligere Futuremark) teste alle våre pcer med PCMark10, både ytelsen og batterilevetiden. Det gjør det enkelt for deg å finne den PC-en du behøver, enten den skal være kraftig og brukes til videoredigering, en vanlig PC til normalbruk, eller en tynn og lett laptop du kan ha med på reiser.

1: Hva skal du bruke PC-en til?

BASIC: Bruker du i hovedsak PC-en din til epost, til å surfe og til sosiale medier? PC-er i BASIC-kategorien er praktiske maskiner som passer til enkle oppgaver i hverdagen.

HOME: Bruker du PC-en din til å strømme video og se TV-serier? PC-ene i HOME-kategorien er skreddersydd for den typiske hjemmebrukeren og kan brukes til en rekke ulike oppgaver.

PRODUCE: PC-er som takler de fleste oppgaver, og som passer til enkel foto- og videoredigering. Med en PC i PRODUCE-kategorien får du en kraftfull maskin som takler tyngre kontoroppgaver.

CREATE: Ønsker du å produsere film, redigere bilder eller jobbe med musikkproduksjon? Med en PC i CREATE-kategorien har du mulighet til å skape de mest utrolige ting. Husk å sjekke 3DMark-scoren om du er interessert i gaming.
 

2. Hvor bærbar skal den være?

Klassisk: Over 1,8 kilo tung og 1,8 cm tykk. For deg som ha PC-en på en plass (for eksempel på kontoret) og ikke har noe direkte behov for å flytte på den.

Portabel: Under 1,8 kilo tung og 1,8 cm tykk. For deg som oftest har PC-en hjemme, men tar den med på reise fra tid til annen.

Ultraportabel: Under 1,5 kilo og 1,5 cm tykk. For deg som ofte reiser med PC-en, enten privat eller med jobb.

Ta valget nå!
Trykk på en av knappene under for å starte reisen mot din drømme-PC.
Du kan enkelt gå tilbake til hovedsiden for å velge en ny kategori eller størrelse.

Filtrer på størrelse på din Basic-PC:

Filtrer på størrelse på din Home-PC:

Filtrer på størrelse på din Basic-PC:

Filtrer på størrelse på din Home-PC:

Filtrer på størrelse på din Produce-PC:

Filtrer på størrelse på din Create-PC:

Filtrer på størrelse på din Produce-PC:

Filtrer på størrelse på din Create-PC:

 Å finne riktig PC har aldri vært lettere!

PCMark by UL – Uavhengige tester i verdensklasse

PCMark er en evalueringstest som gjøres av programvareprodusentenUL Benchmarks, tidligere kjent som Futuremark. PCMark måler PC-ens prestasjoner gjennom tester basert på de oppgavene og aktivitetene som gjøres ved ulike formål. Det gjør det enkelt både for deg og vårt eget personale å finne den PC-en som passer deg og dine individuelle behov.
Her kan du lese mer om PCMark, VRMark og de andre testene fra UL Benchmarks.

© 2018 Futuremark® Corporation. 3DMark®, PCMark®, and VRMark® and Futuremark® trademarks and logos, character names and distinctive likenesses are the exclusive property of Futuremark Corporation. UL and the UL logo are trademarks of UL LLC