Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Kjøp rett PC med Elkjøp og PCMark

Nå er det enkelt å kjøpe riktig PC!

Hos Elkjøp vil vi at det skal være lett å finne PC-en som passer for akkurat deg. Derfor har vi bedt UL Benchmarks (tidligere Futuremark) teste alle våre pcer med PCMark10, både ytelsen og batterilevetiden. Det gjør det enkelt for deg å finne den PC-en du behøver, enten den skal være kraftig og brukes til videoredigering, en vanlig PC til normalbruk, eller en tynn og lett laptop du kan ha med på reiser.

1: Hva skal du bruke PC-en til?

BASIC: Bruker du i hovedsak PC-en din til epost, til å surfe og til sosiale medier? PC-er i BASIC-kategorien er praktiske maskiner som passer til enkle oppgaver i hverdagen.

HOME: Bruker du PC-en din til å strømme video og se TV-serier? PC-ene i HOME-kategorien er skreddersydd for den typiske hjemmebrukeren og kan brukes til en rekke ulike oppgaver.

PRODUCE: PC-er som takler de fleste oppgaver, og som passer til enkel foto- og videoredigering. Med en PC i PRODUCE-kategorien får du en kraftfull maskin som takler tyngre kontoroppgaver.

CREATE: Ønsker du å produsere film, redigere bilder eller jobbe med musikkproduksjon? Med en PC i CREATE-kategorien har du mulighet til å skape de mest utrolige ting. Husk å sjekke 3DMark-scoren om du er interessert i gaming.
 

2. Hvor bærbar skal den være?

Klassisk: Over 2 kilo tung og 2 cm tykk. For deg som ha PC-en på en plass (for eksempel på kontoret) og ikke har noe direkte behov for å flytte på den.

Portabel: Under 2 kilo tung og 2 cm tykk. For deg som oftest har PC-en hjemme, men tar den med på reise fra tid til annen.

Ultraportabel: Under 1,5 kilo og 1,5 cm tykk. For deg som ofte reiser med PC-en, enten privat eller med jobb.

Ta valget nå!
Trykk på en av knappene under for å starte reisen mot din drømme-PC.
Du kan enkelt gå tilbake til hovedsiden for å velge en ny kategori eller størrelse.

Filtrer på størrelse på din Basic-PC:

Filtrer på størrelse på din Home-PC:

Filtrer på størrelse på din Produce-PC::

Filtrer på størrelse på din Create-PC: :

 Å finne riktig PC har aldri vært lettere!

PCMark by UL – Uavhengige tester i verdensklasse

PCMark er en evalueringstest som gjøres av programvareprodusentenUL Benchmarks, tidligere kjent som Futuremark. PCMark måler PC-ens prestasjoner gjennom tester basert på de oppgavene og aktivitetene som gjøres ved ulike formål. Det gjør det enkelt både for deg og vårt eget personale å finne den PC-en som passer deg og dine individuelle behov.
Her kan du lese mer om PCMark, VRMark og de andre testene fra UL Benchmarks.

© 2018 Futuremark® Corporation. 3DMark®, PCMark®, and VRMark® and Futuremark® trademarks and logos, character names and distinctive likenesses are the exclusive property of Futuremark Corporation. UL and the UL logo are trademarks of UL LLC