Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Hvordan finner man sine AirPods? – Vi hjelper deg! Hvordan finner man sine AirPods? – Vi hjelper deg! Hvordan finner man sine AirPods? – Vi hjelper deg!
Hvordan finner man sine AirPods? – Vi hjelper deg! Hvordan finner man sine AirPods? – Vi hjelper deg!

Hvordan finne mistede Airpods?

Har du mistet den ene av dine AirPods eller har du mistet begge AirPods Pro? Eller nøler du med å investere i helt trådløse hodetelefoner som dette, fordi du er redd for å ende opp med kun én i etuiet? Ikke fortvil, vi forklarer hvordan du kan finne dine AirPods.

Her kan du lese mer om Apple AirPods

Slik finner du AirPods som er online

Du kan finne dine AirPods eller AirPods Pro på to måter – så lenge de er online.

1. Gå etter lyden

Hvis du tror at dine AirPods kanskje gjemmer seg hjemme eller på kontoret et sted, kan du få dem til å spille av en lyd. For at dette skal virke, må de være i nærheten av din Apple-enhet og ha forbindelse til Bluetooth. Det fungerer litt som når du leter etter en mobil ved å få en annen til å ringe den.

Du kan gjøre dette via iCloud.com eller Find-appen – for eksempel på din iPhone.

Lyden blir gradvis høyere i to minutter – eller til du finner dine AirPods. Hvis du har mistet dem to forskjellige steder, kan du velge aktivere den høyre eller den venstre, så kun én piper av gangen.

Sørg for at du ikke fortsatt har den ene AirPod i øret når du spiller av lyden, da det kan skade hørselen din.

2. Finn via kart

Hvis du tror at du kanskje har mistet dine AirPods mens du var ute, kan iCloud.com eller Find-appen vise deg hvor de befinner seg på et kart.

Ved å logge inn kan du se plasseringen på alle Apple-enheter eller AirPods som er registrert på din Apple ID.

Hvis du – på en eller annen måte – har mistet begge dine AirPods, men på to forskjellige steder, vil du kun se én av dem på kartet. Når du så har funnet den ene, kan du oppdatere kartet, og så viser det deg hvor den andre AirPod er.

Slik finner du AirPods som er offline

Hvis dine AirPods er skrudd av eller gått tomme for batteri, eller at de ikke har vært registrert i Find-appen før du mistet de, blir det litt vanskeligere å finne de.

iCloud.com eller Find-appen kan kun vise deg hvor de sist befant seg og på hvilket tidspunkt de var online. Ut fra denne informasjonen kan du forsøke å finne de igjen. Hvis du kommer nærme nok, skrur AirPods seg på igjen når de oppretter en forbindelse via Bluetooth. Da vil du få et varsel på mobilen, og du kan deretter prøve lyd- eller kart-metoden.

FAQ – ofte stilte spørsmål om AirPods

Ja – hvis du mister en AirPod, kan du kjøpe en ny via Service og Reparasjon hos Apple.

Ditt ladeetui til AirPods Pro eller til AirPods kan du også kjøpe via Service og Reparasjon hos Apple. Du kan også velge å oppgradere til Trådløst Qi-ladeeetui til Apple AirPods. Elkjøp fører dessverre ikke et separat ladeeetui til AirPods Pro.

Sett begge AirPods inn i ladeetuiet og trykk deretter på knappen på baksiden av etuiet i ca. 10 sekunder. Statuslampen blinker gult og lyser hvitt, noe som viser at dine AirPods er satt tilbake til fabrikkinnstillingene.

Ja. Du får dog ikke den samme sømløse opplevelsen som med en Apple-enhet, men du kan pare dine AirPods med en Android-enhet.

Trykk og hold på knappen inne på ladeetuiet til AirPod til lyset blinker og finn deretter AirPods i Bluetooth-innstillingene til din Android-enhet..