Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Cosentino - fra de spanske fjell til kjøkkenbenker

Fokus på bærekraft, helse, sikkerhet og et sunt arbeidsmiljø: Dette er noen av grunnene til at vi har valgt å innlede et samarbeid med den spanske benkeplateprodusenten Cosentino.
Den spanske familiebedriften Cosentino produserer vakre benkeplater Den spanske familiebedriften Cosentino produserer vakre benkeplater Den spanske familiebedriften Cosentino produserer vakre benkeplater
Silestone Calacatta Gold -benkeplate i et Shaker Steel Grey -kjøkken. Silestone Calacatta Gold -benkeplate i et Shaker Steel Grey -kjøkken.
Silestone Calacatta Gold -benkeplate i et Trend Blue Grey -kjøkken. Silestone Calacatta Gold -benkeplate i et Trend Blue Grey -kjøkken.
Et kjøkkenøy av Dekton Kelya er et stilig valg og skaper skarpe kontraster med Integra Chalk -fronter. Et kjøkkenøy av Dekton Kelya er et stilig valg og skaper skarpe kontraster med Integra Chalk -fronter.
Dekton er blant de mest ripebestandige overflatene på markedet og krever lite vedlikehold. Dekton er blant de mest ripebestandige overflatene på markedet og krever lite vedlikehold.

Kvaliteten er avgjørende, og når vi snakker om benkeplater, står denne spanske familiebedriftens navn hugget i stein.

Da Cosentino startet i 1979, satte brødrene Francisco, Eduardo og José Martínez Cosentino Justo seg et stort mål: å bli verdensledende innen naturstein. De var 17 ansatte.

40 år senere har Cosentino tusenvis av ansatte, og benkeplatene deres har for lengst funnet veien ned fra de spanske fjellene og inn på kjøkkenbenker verden over.

Gjennom bevisste og omfattende investeringer i teknologi har selskapet for alvor demonstrert at innovasjon og miljøbevissthet går hånd i hånd.

Vannforbruket i produksjonen er redusert, mens håndteringen av råmaterialer er effektivisert. Metodene for å begrense utslipp ligger helt i tet av utviklingen.

Selskapet har også oppnådd flere høythengende miljøsertifiseringer.

Cosentinos filosofi handler fremfor alt om nyskapning.

Ett eksempel er den prisvinnende benkeplaten Eco, en av markedets mest økologiske benkeplater. Den produseres delvis av råmaterialer resirkulert fra vinduer, porselen og keramikk.

Et annet er SENSA, en granittoverflate impregnert og behandlet på en måte som beskytter mot gjenstridige flekker. Resultatet er en solid benkeplate med lavt vedlikeholdsbehov og høy motstandsdyktighet for misfarging ved kontakt med mat.

Når du velger en benkeplate fra Cosentino, kan du være trygg på at den er av høy kvalitet og med miljø i fokus.


Silestone

Et av Cosentinos største gjennombrudd er Silestone, verdens mest hygieniske benkeplate i kvarts. Overflaten hindrer framvekst av skadelige bakterier, og Time Magazine mener at den er en av de ti viktigste oppfinnelsene som vil forbedre livskvaliteten i dette århundret.

Benkeplaten består av over 90 prosent naturlig kvarts og er særdeles motstandsdyktig mot riper, flekker og skrammer – samtidig som den absorberer veldig lite væske.

Silestone er også framtidsrettet gjennom miljøsertifiseringen Cradle to Cradle. Denne standarden fremhever produkter designet for å passe inn i den sirkulære økonomien – en ny og mer bærekraftig måte å forvalte og resirkulere råvarer på.

Ekstremt holdbare benkeplater

  • Kvarts er et av de hardeste mineralene som eksisterer, og dette gjøre Silestone-benkeplater svært holdbare. Du kan håndtere veldig harde gjenstander uten bekymring.
  • Cosentino tar sikte på å være pionerer og utvikler produktene sine konstant. Takket være deres revolusjonerende N-Boost-teknologi, er Silestone-benkeplatene motstandsdyktige mot flekker fra kaffe, vin, sitrusjuice, olje, eddik og mange andre dagligdagse produkter. Rengjøring og vedlikehold er enkelt.
  • N-Boost-teknologi gjør også fargene mer autentiske og intense. Teknologien gjør at overflaten blir enda jevnere, noes om gjør at mer lys reflekteres.
  • Silestone-benkeplater har 35 års garanti.
Eternal Calacatta Gold -benkeplate

Eternal Calacatta Gold

En absolutt bestselger

Eternal Marquina -benkeplate

Eternal Marquina

En dristig benkeplate som skiller seg ut

Eternal Serena  -benkeplate

Eternal Serena

En grå og tidsriktig steintype

Iconic Black -benkeplate

Iconic Black

En blank og dyp sortfarge som holder seg flekkfri med Silestones N-Boost-teknologi

Lagoon-benkeplate

Lagoon

Et rimeligere alternativ fra Silestone med marmorutseendeDekton

Dekton er en ekstremt kompakt overflate i imitert stein og produseres utelukkende av naturlige materialer som kvarts, porselen og glass.

Gjennom en metode som etterligner den naturlige måten stein formes på, blir materialene presset sammen til en robust benkeplate som er enkel å vedlikeholde og tåler de fleste påkjenninger – høy temperatur inkludert.

Dekton er motstandsdyktig mot varme og frost

  • Dekton er ekstremt motstandsdyktig mot riper, porøsiteten er tilnærmet null, og det har også høy motstandsdyktighet mot sterke kjemikalier som brukes på kjøkkenet og vaskerommet.
  • Dekton er ekstremt motstandsdyktig mot høye temperaturer, så du kan sette fra deg varme kjeler på benkeplaten.
  • Dekton er et godt alternativ til arbeidsbenk til utekjøkkenet siden materialet tåler både vann, frost og varme. Den er også motstandsdyktig mot UV-stråling, slik at fargen holder seg pen.
  • Vedlikehold er enkelt – bare tørk av med en klut! Ingen spor etter fingeravtrykk, og maksimal holdbarhet.
  • Dekton-benkeplater har 35 års garanti.
Kelya-benkeplate

Kelya

Et populært steinmønster

Trilium-benkeplate

Trilum

En annerledes og moderne benkeplate med industripreg

Strato-benkeplate

Strato

En populær betongvariant i gråtoner

Domoos-benkeplate

Domoos

Et matt, sort og tidsriktig alternativ

Aura15-benkeplate

Aura15

Et autentisk marmorutseende

Vera-benkeplate

Vera

En grå dekor med naturlig steinmønster

Dela upp betalningen