Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

HP Envy x360 - En PC som vekker misunnelse

Allsidigheten og den utrolige batterilevetiden til HP Envy x360 gir deg friheten til å jobbe, studere og nyte underholdning, uansett hvor du befinner deg. PC-en er tynn og lett, og samtidig utstyrt med en effektiv AMD-prosessor og et kraftig batteri som holder hele dagen – perfekt som student-PC eller arbeids-PC.
HP Envy x360 som ligger sammenlagt på et skrivebord

Grenseløs kreativitet– hvor som helst

Med en kraftig AMD Ryzen-prosessor og AMD Radeon-skjermkort, lar denne PCen deg være klar til å være kreativ - når inspirasjonen kommer. En fleksibel PC som ikke lar noen ting stå i veien for at du kan skape virkelighetsnære og livlige bilder på skjermen din, når som helst og hvor som helst. Bruk god tid og fang hver detalj i skissene dine – kreasjonene dine ligger trygt til du er klar for å dele de.

HP Envy x360 i fanget til en kvinne

360° dobbelt feste

Skjermen er festet på en innovativ måte så den kan rotere hele 360 grader. Det betyr at du kan bruke den på fire forskjellige måter om du vil. Jobb i bærbar dataposisjon, se film i omvendt posisjon, spill i teltposisjon og slapp helt av til nettbrettposisjonen.

Elegant håndverk

Det vendbare designet gir en ny måte å se og føle teknologi på. Håndverket blir også komplementert med et meislet design og vinklede sider.

Skjerm med supertynne kanter

Designet er ikke bare pent å se på, men det gjør også arbeidet ditt mer effektivt. Med en ultratynn ramme får du maksimert brukeropplevelsen, og det er mindre sjanse for at du mister fokus.

HP Envy x360 på et skrivbord framfor en blå vegg

En eksepsjonelt mektig lydopplevelse

Takket være de doble HP-høyttalerne, HP Audio Boost og spesialtilpasningene utført av eksperter fra Bang & Olufsen, blir underholdningen din vekket til live. Vekk følelsene dine til det fulle, med den utrolige lyden som PCen leverer.

HP Fast Charge

Slå av enheten og gå fra 0 til 50% batteri, på cirka 30 minutters lading.

Mann som lager et hjerte til videonettprat på dataen

Slå av mikrofonen

Jobb i fred og ro uten bekymringer om mikrofonen er aktivert eller ei. Med en dedikert mikrofon-dempeknapp kan du enkelt se om mikrofonen står på, takket være en LED-indikator.

Blokker webkameraet

Nå er det slutt på å bruke teip og andre klistremerker over kameralinsen. Sikre deg selv og din integritet med en fysisk blokker, som stenger ute kameraet når det ikke er i bruk. Også er det endelig fint å kunne gjemme kameraet uten å skjemme designet på maskinen.

PC-beskyttelse fra første start

Kjenn på tryggheten om at PCen sitt BIOS-system er beskyttet. HP Bios Protection kontrollerer automatisk statusen til PCen, og gjenoppretter seg selv.

HP Envy x360