Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
other
Vi er ikke bedre enn vårt siste salg og vår siste kundeopplevelse. Vi blir ikke bedre enn du forteller oss at vi må bli, men vi vil at du skal vite at vi har et mål. At vi har skyhøye ambisjoner!
Derfor gir vi deg det vi mener er markedets beste kundefordeler og lover å gjøre alt vi kan for at du blir fornøyd!

Prisløfte - prismatch i 50 dager etter kjøp*

- Vi etterstreber å alltid være billigst. Lykkes vi ikke så matcher vi prisen til norske konkurrenter hele 50 dager etter kjøp.

Finner du identisk vare billigere i den perioden, betaler vi deg tilbake differansen. Det eneste vi krever av deg er at du kontakter oss innen 50 dager etter ditt kjøp, og dokumenterer at en norsk konkurrent har hatt lavere pris i løpet av perioden (*se unntak). Med andre ord; om en kampanje avsluttes på en lørdag, kan du ta med deg kampanjeavisen eller et bilde av det daterte tilbudet onsdagen etter. Eller tirsdagen etter der igjen. Vi matcher - helt til det har gått 50 dager! Eventuelle fraktkostnader tas med i regnestykket.

*Prisløftet gjelder ikke ved:
- Lokale kampanjer og tilbud eksklusivt knyttet til én butikk: Eksempler på dette er åpningstilbud, lokale handelsdager, lokal lagertømming og lignende aktiviteter som skiller seg fra en tradisjonell kampanje.
- Såkalt «gråimport», der en vare ikke er importert gjennom produsentenes offisielle kanaler. Dette kan kontrolleres ved å sammenlikne produktenes varenummer.
- Gjelder ikke for produkter solgt av våre Partnere på Elkjøp Marketplace.