OBS: det er for øyeblikket falske e-mailer i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
other
Vi er ikke bedre enn vårt siste salg og vår siste kundeopplevelse. Vi blir ikke bedre enn du forteller oss at vi må bli, men vi vil at du skal vite at vi har et mål. At vi har skyhøye ambisjoner!
Derfor gir vi deg det vi mener er markedets beste kundefordeler og lover å gjøre alt vi kan for at du blir fornøyd!

Prisløfte - prismatch opp til 50 dager etter kjøp*

Vi etterstreber å alltid være billigst. Lykkes vi ikke, så matcher vi prisen til norske konkurrenter.

Hos oss skal du være trygg på at du får verdi for pengene og alltid lave priser. Vi i Elkjøp har utviklet et prisløfte hvor vi matcher prisen til norske konkurrenter om vi skulle feile i vår jobb mot å ha markedets laveste priser. For å vise hvor viktig dette er for oss har vi valgt at dette gjelder opptil 50 dager etter du har handlet. Finner du varen billigere i den perioden, betaler vi deg tilbake differansen.

For at prisløftet skal gjelde, er det en forutsetning at varene du sammenligner er identiske. Det kan du blant annet se av varenummeret. Vi tar også eventuelle fraktkostnader med i regnestykket. Vi kommer til å spørre deg om dokumentasjon på prisen du sammenligner med, for eksempel gjennom å vise annonse, kundeavis eller lignende.

*Prisløftet gjelder ikke ved:
- Tilbud merket med «begrenset antall».
- Tilbud merket med «nettkampanjer».
- Lokale kampanjer og tilbud eksklusivt knyttet til én butikk: Eksempler på dette er åpningstilbud, lokale handelsdager og lignende aktiviteter som skiller seg fra en tradisjonell kampanje.
- Dersom konkurrenten det sammenlignes med ikke har varen på lager.
- Såkalt «gråimport», der en vare ikke er importert gjennom produsentenes offisielle kanaler. Dette kan kontrolleres ved å sammenlikne produktenes varenummer.
- Gjelder ikke for produkter solgt av våre Partnere på Elkjøp Marketplace eller Elkjøp Outlet.