COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Families om tar selfie

Ta vare på øyeblikkene med Elkjøp Cloud

Vi hjelper deg å ta vare på både gamle og nye minner. Lagre bilder, video og filer trygt i skyen, i tilfelle datamaskinen krasjer eller mobilen blir ødelagt.

Vår skytjeneste leveres av norske Jottacloud, og alt lagres i Norge. Med Elkjøp Cloud trenger du aldri mer tenke på å gå tom for plass. Organiser alle dine bilder, videoer og dokumenter på ett sted, og ha tilgang til dem uansett hvor du er. Eljøp Cloud støtter de aller fleste platformer, med program for Mac og Windows og app for Android og iOS. Du kan også bruke den i din foretrukne nettleser.

Last ned Elkjøp Cloud her.

Familie som sitter foran PC

Ubegrenset lagringsplass

Sikkerhetskopier alle dine enheter, slik at du alltid har en kopi trygt i skyen. Elkjøp Cloud kan brukes uansett plattform, på så mange enheter du ønsker. Her er det plass til å lagre alt du ikke vil miste. På Windows- eller Mac har du alltid automatisk sikkerhetskopi.

Hengelås på et tastatur

Personvern i verdensklasse

Elkjøp Cloud er en norsk tjeneste som leveres av Jottacloud. Vi opererer under norsk personvern, som er blant verdens strengeste. Ingen andre kan se hva du lagrer, og din persondata vil ikke bli brukt til noe annet enn å opprette kontoen din.

Nordisk natur

Grønn lagring

Våre toppstandard datasentere ligger i norske fjell, og drives 100 % av vannkraft fra fjorden. Vi benytter oss av Green Mountain-teknologi, som sørger for at vi har nullutslipp av CO2.

En familie med hver sin mobil, PC eller nettbrett

Et abonnement for hele familien

Kjøp Cloud Family med plass til deg og fem familiemedlemmer. Alle medlemmene får sitt eget private lagringsområde med ubegrenset lagringsplass.

Elkjøp Cloud på ulike enheter

Enkel organisering av bilder

Få orden i alle digitale bilder og videoer! Alt legges i en ryddig tidslinje, og det blir enkelt å gjenoppleve øyeblikkene når du vil. Om du er på Mac, PC eller mobil; nå kan du se alt på ett sted.

En jente med ballonger

Alt lagres i originalkvalitet

Vi komprimerer ikke bildene dine. Alle bilder og video lagres i original størrelse. Vi støtter alle formater, også RAW. Du kan forhåndsvise bilder video, presentasjoner, dokumenter, regneark og PDF-er.

Flere funksjoner

Frigjør plass på mobilen

Med ett enkelt klikk i appen kan du lagre bilder og video i Elkjøp Cloud, og trygt slette dem fra telefonen. Resultatet er en raskere mobil med plass til flere apper og andre ting. Bildene dine kan du fortsatt se, dele og organisere som før fra Cloud-appen.

Lag og del fotoalbum

Del gode minner med venner og familie, og inviter dem til å legge inn sine bilder også. Legg igjen kommentarer på hverandres bilder. En morsom måte å mimre på!

Vis bildene på en større skjerm

Strøm bilder og video rett fra appen eller nettleseren til TV-skjermen! Elkjøp Cloud har en egen app for Apple TV, og støtte for Chromecast fra din Android-enhet eller nettleser.

Arkiv

Har du en datamaskin eller mobil du ikke bruker lenger? Legg innholdet i arkivet! Elkjøp Clouds arkivfunksjon er akkurat som et fysisk arkiv. Alt du ikke trenger å oppdatere lenger kan lagres og organiseres i denne mappen.

Synkronisering

Synkroniseringsmappen sørger for at filer du jobber med alltid er oppdaterte og tilgjengelige når du trenger dem. Mapper du har delt synkroniseres automatisk til de andre medlemmenes datamaskiner, og endringer som gjøres blir umiddelbart synlige for alle.

Gjør dokumenter digitale med telefonen

Den praktiske dokumentscanneren gjør det enkelt å ta vare på kvitteringer, avtaler og andre dokumenter. Digitaliser dine papirer, så mister du dem aldri!

Tofakturautentisering

En engangskode i tillegg til brukernavn og passord gir et ekstra lag med sikkerhet. Da vet du at det bare er du som har tilgang til ditt lagringsområde.

Full kontroll over tilganger

På web har du alltid oversikt over alle innlogginger og liste over enheter og nettlesere med tilgang til kontoen. Som kontoeier i Cloud Family har du også medlemsadministrasjon.

Gjenopprett tapte filer

Det er lov å angre! Alt du sletter fra Elkjøp Cloud havner i papirkurven, som beholder filene dine i 30 dager. Du kan gjenopprette dem når du vil innenfor denne perioden. Praktisk hvis noe blir slettet ved et uhell.

Les mer om: