Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Chromecast

Chromecast Ultra - raskere, bedre og med 4K

Med Chromecast Ultra gir Google deg alt du allerede har falt for ved Chromecast, i tillegg til så mye mer. Strøm filmer, TV-serier og musikk i høyere kvalitet og forsterk opplevelsen med skarpe og levende bilder i 4K Ultra HD og HDR*. Chromecast Ultra gjør dessuten strømmeopplevelsen både raskere og mykere.

*For å se innholdet i 4K eller HDR er det nødvendig med en 4K eller HDR-TV og pålitelig internettilgang.

Fikk du ditt gratis Viaplay-abonnement med din Chromecast? Gratisperioden aktiveres når du aktiverer Viasat-appen på Chromecasten.

Chromecast Ultra

Utrolige TV-muligheter

Chromecast Ultra er den lille, nette enheten fra Google som gjør det mulig med mediestrømming fra din enhet og rett inn i TV-en. Med Chromecast Ultra er det mobilenheten din som er avsenderen, og du har din egen TV-kanal i hendene med tusenvis av muligheter innen både film, TV og musikk. Styr showet direkte fra mobilen og synk inn i en verden av muligheter.

Nå med 4K Ultra HD

Med den nye Chromecast Ultra vil du få en helt ny totalopplevelse hvor bildene blir skarpere og fargeopplevelsen dypere med 4K Ultra HD og HDR. Om du ikke har en 4K TV bil Chromecast Ultra allikevel levere den beste bildekvaliteten som er tilgjengelig. La deg underholde av 4K-tilpasset innhold* fra tusenvis av applikasjoner som Netflix og YouTube og se frem til timevis med underholdning.

Chromecast Ultra
Chromecast Ultra

Raskere og bedre

Chromecast Ultra gir deg en raskere brukeropplevelse med lynrask innlasting og en myk strømmeopplevelse. Dessuten kommer Chromecast Ultra med en innebygd Ethernet-adapter som gir deg muligheten til å koble Chromecast direkte til ruteren, for å sikre maksimal hastighet på trege WiFi-tilkoblinger. Chromecast Ultra lar deg også bruke telefonen som vanlig, selv når den brukes som strømmekilde slik at man kan besvare tekstmeldinger og telefoner – også midt under favorittfilmen.

Ditt digitale innhold- på stor skjerm

Netflix, YouTube og Spotify- men aller viktigst- deg selv. Med Chromecast Ultra kan du få ditt eget innhold direkte fra din enhet og til din egen TV. Inviter på bildefremvisning på storskjerm, surf via Chrome-nettleseren eller la deg underholde av annet digitalt innhold direkte fra nettleseren og opp på den store skjermen. Den enkle oppkoblingen av Chromecast forvandler stuen til et digitalt samlingspunkt, hvor alt du trenger er Chromecast Ultra, TV-ens HDMI-inngang, strøm og internett.

Chromecast Ultra
689
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Spill av media på TV
  • 4K UHD, HDR
  • Koble til via HDMI
Les mer om Chromecast Ultra

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 10.10.2016 12:27:25