Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Bilde av Chromecast Ultra og Chromecast 3

Chromecast Ultra - raskere, bedre og med 4K

Med Chromecast fra Google kan du strømme filmer, TV-serier og musikk. Chromecast Ultra gir deg sylskarpe, detaljrike bilder i 4K Ultra HD og HDR*, mens nyheten Chromecast 3 leverer raskere og mer stabil streaming enn sine forgjengere.

*For å se innholdet i 4K eller HDR er det nødvendig med en 4K eller HDR-TV og pålitelig internettilgang.

Hva er Chromecast?

Chromecast er den lille, nette mediaspilleren fra Google som lar deg strømme innhold direkte fra smarttelefon, nettbrett eller PC til TV-en din. Med Chromecast Ultra er det mobilenheten din som er avsenderen, og du har din egen TV-kanal i hendene med tusenvis av muligheter innen både film, TV og musikk. Styr showet direkte fra mobilen og opplev en ny verden av innhold på TV-en. I videoen kan du lære mer om hvordan mediaspillere virker.

 Bilde av Chromecast 3

Hva er forskjellen på Chromecastene?

Chromecast Ultra kan strømme innhold i Ultra HD 4K-kvalitet. Dvs. at bildene som vises på skjermen er mer detaljerte, mer fargerike, skarpere og klarere enn med de andre Chromecast-variantene. For at innholdet på TV-skjermen kan ses i 4K-kvalitet, trenger du en 4K UHD-TV samtidig som innholdet du caster er produsert i 4K-kvalitet. Den nye, 3. generasjons Chromecast er en oppgradering av Chromecast 2. Den er litt raskere enn forgjengeren, noe som gjør at den starter castingen noen sekunder tidligere og at bildet når Full HD-kvalitet litt kjappere.

Chromecast Ultra

Chromecast Ultra

Chromecast Ultra gir deg en raskere brukeropplevelse med lynrask innlasting og en myk strømmeopplevelse. Dessuten kommer Chromecast Ultra med en innebygd Ethernet-adapter som gir deg muligheten til å koble Chromecast direkte til ruteren, for å sikre maksimal hastighet på trege WiFi-tilkoblinger. Chromecast Ultra lar deg også bruke telefonen som vanlig, selv når den brukes som strømmekilde slik at man kan besvare tekstmeldinger og telefoner – også midt under favorittfilmen.

899
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
Bekreftet lagerdato 01.06.2020  
  • Spill av media på TV
  • 4K UHD, HDR
  • Koble til via HDMI
Les mer om Chromecast Ultra
399
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
  • Strøm medieinnhold til TV-en
  • Dual-band WiFi-ac
  • Kobles til via HDMI
Les mer om Chromecast (3. generasjon)