Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Oppgrader TV-en din med Allente

TV hjemme, på hytta eller i båten? Selv om du har kjøpt deg den største og fineste TV’en er det ikke en selvfølge at du får så fine bilder på den som den fortjener. Alt avhenger av kvaliteten på signalene inn til TV’en. Her er noen (av mange) grunner til å oppgradere til Allente.

Alle kanalene i HD-kvalitet

Allente sender TV-signalene rett fra satellitt og ned til din TV. Fra satellitten er det enorm kapasitet noe som betyr et enormt utvalg av kanaler og tjenester – alt levert i HD-kvalitet med krystallklare bilder og lyd i overlegen kvalitet.

Alle de største streaming-tjenestene

I tillegg til et et overlegent utvalg av TV-kanaler, et arkiv som viser programmene du gikk glipp av i uken som har gått og et bibliotek av filmer og serier som er inkludert i abonnementet ditt, har vi  lagt til rette for at du enkelt får tilgang til alle de store strømmetjenestene rett på dekoderen og i TV-app’en. Viaplay, Discovery+, Netflix, HBO, C More, Paramount+ bare for å nevne noe.

Alt av utstyr inkludert

Når du blir kunde hos Allente får du, kostnadsfritt, vår beste TV-dekoder og antenne ferdig installert hjemme hos deg. TV-dekoderen er selvfølgelig fremtidssikker og støtter alle kjente TV-formater (slik som f.eks UHD/4K) slik at du får fullt utbytte av din nye flatskjerm.

En helt egen TV-app for streaming

Alle Allente-kunder har fri tilgang til en egen app for strømming av innholdet du abonnerer på. Med app’en kan du ta med deg TV’en og se det du vil – akkurat der du vil. Skal du reise bort, kanskje på hytta eller en tur til Spania? Da kan du laste ned innholdet og se uten å være bekymret for høye mobilregninger.

Se samtidig på 4 skjermer

Det er jo, heldigvis, ikke slik at alle alltid vil se det samme. Noen hjemme og noen på hytta? Eller kanskje eldstemann har flyttet på studenthybel. Med Allentes TV-app kan dere bruke hele 4 skjermer samtidig.

Alt du vil se – rett fra satellitt

Sørg for at du har tilgang til det du betaler for. Velger du f.eks bakkenettet, er du avhengig av er internett for å få inn alle TV-kanalene. Ikke så greit hvis du bor i et område med dårlig internett – eller skal ha TV’en på hytta hvor dere bare har dyrt mobilt bredbånd.

Dette får du med Allente

Se alle kanalpakker

De to første månedene har du tilgang til alle kanalene. Når du har blitt kjent med alt innholdet og alle kanalene velger du selv hvilken kanalpakke du ønsker å abonnere på. Fra innholdspakken Basic med de norske, kjente kanalene til Premium med alt du kan ønske deg av filmer, serier og underholdning for hele familien. Oversiktlig og enkelt.

Våre Pakker

Sist oppdatert: 13.04.2021 09:24:02