Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Skift farge på kjøleskapet med et Vario Style-kombiskap fra Bosch

Har du lyst på litt forandring på kjøkkenet? Verdensnyheten Vario Style fra Bosch kan du raskt og enkelt bytte dørfronten på kombiskapet med en ny farge.Størrelsessammenligning av Bosch Vario Style 186 cm og 203 cm

1: Trenger du et kjøleskap som er 186 cm eller 203 cm høyt?

Bosh Vario Style kombiskap finnes i to ulike høyder: Standardhøyden på 186 cm, eller den større modellen på 203 cm, for deg som ønsker ekstra godt med plass.

Bosch Vario Style dørfronter i ulike farger

2: Hvilken farge vil du ha?

Nå kommer den gøyeste biten: Å velge farge til ditt nye kjøleskap! Du trenger ikke å begrense deg til kun hvitt, sort eller grått - med Bosch Vario Style kan du få et kjøleskap i lekker kirsebærrød, eller en annen spennende farge som for eksempel espressobrun, matt sort eller turkis.

Illustrasjon over hvordan fronten byttes, med fargekart

3: Bytt farge på enkelt vis

Hvis du har lyst på en ny farge etter en stund, så er det bare å bytte fronten på kjøleskapet. Du trenger ikke engang å dra frem verktøykassen - bak fronten sitter det nemlig magneter og gjennomsiktige dørkroker som gjør det lekende lett å ta frontene av og på.

Bosch Vario Style kombiskap på et kjøkken med Design Award 2018-logo

Prisbelønt design som glir inn i hjemmet

Bosch har vunnet en designpris for det innovative kjøleskapet Vario Style. Med Vario Style kan du velge mellom 19 forskjellige farger for å finne det som passer perfekt for ditt kjøkken, og du kan endre farge på få sekunder. Velg en farge som går i ett med kjøkkeninnredningen din for en integrert look.

Åpent Bosch Vario Style kjøleskap med VitaFresh-skuffer

VitaFresh + 2 klimasoner

Bosch Vario Style har VitaFresh og to klimasoner for optimale oppbevaringsforhold. Den tørre sonen passer perfekt for fisk og kjøtt, som du kan oppbevare med lav temperatur (rundt 0 °C) i to separate skuffer. I den store bunnskuffen kan du styre luftfuktigheten selv, slik at frukt og grønnsaker holder seg ferske lengre.

Perlehvit, plommefarget, petroleumsblå eller midnattsblå?

Uansett hvilken farge du er hektet på - eller hvilken farge du er lei av - så har Bosch med sine Vario Style-skap en dørfront som passer deg og din kjøkkeninnredning. En ny farge på kjøleskapet gir kjøkkenet ditt et helt nytt uttrykk. Velg for eksempel en varm farge som solsikke og noen gule detaljer til et ellers hvitt kjøkken, og vips, så får du en ny, trendy og fargeglad stil på kjøkkenet ditt.

 Bosch Vario Style dørfronter i ulike farger
4,1
(8)
A++
Datablad
 Dette produktets energimerking er ikke oppgradert til ny standard.
 
Sammenlign
Ikke tilgjengelig
A++
Datablad
 Dette produktets energimerking er ikke oppgradert til ny standard.
Utgått produkt 
  • Nettovolum: 279/87 l
  • FreshSense, NoFrost-teknologi
  • VarioStyle, stille drift
Les mer om Bosch Series 4 VarioStyle kjøleskap/fryser KGN39IJ3A