OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her > 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
To unge mennesker med en bærbar PC ved havet

Hvilke funksjoner har den beste bærbare PC-en i 2019?

I denne guiden forteller vi deg om noen av de mindre kjente funksjonene som er verdt å legge merke til når man skal kjøpe ny bærbar PC. Funksjonene er enkle, praktiske og forbedrer sikkerheten samtidig som de gjør en moderne Windows PC til noe helt spesielt.
HP Envy x360 på et sort bord omgitt av hodetelefoner, en jakke, en veske og nøtter

Et design som er både stilig og praktisk

Det er ingen grunn til å være flau over designet på PC-en din, for moderne Windows-PC-er er nærmest som stilikoner å regne. Lurer du på om et bra design er viktig? Når designet på en bærbar PC betyr at du får en PC som er flott, stilfull, lett og slank samtidig som den holder på mer enn nok kraft til å romme mengdevis med krefter - både til arbeid og underholdning blir dette en viktig funksjon. Med høyere krav til å kunne bevege seg rundt er vi for lengst avhengig av total bærbarhet. Våre slanke og lette Windows-PC-er gjør det lett å ta PC-en med seg. Dermed forblir du effektiv og fleksibel – uansett hvor du er. Samtidig er det en bonus at PC-en kommer i et stilig design som virkelig gjør at den skiller seg ut. Bruk vår PC-velger til å finne den perfekte slanke og lette bærbare PC-en.

En USB-minnepinne ved siden av en PC med USB-C port

USB-C - uendelige muligheter

USB-C har en åpenlys fordel ved å være lik på begge sider. USB-C overfører data raskere og lader raskere. Det aller beste med USB-C må allikevel være at du kan bruke en ledning til å lade både PC-en og mobilen - noe som er utrolig praktisk når du er på reise. Dessuten sørger teknologien bak USB-C for at selve laderen tar mindre plass, slik at det er enklere å ta PC-en med seg. Om USB-C porten har Thunderbolt 3 kapasitet i tillegg lar den deg ikke bare bruke flere skjermer via en enkel kabel, men du kan også bruke en av skjermene som docking til din bærbare PC – så lenge begge har Thunderbolt 3.

Gutt som står med en bærbar PC og hører på musikk

Et batteri som holder hele dagen

Med en moderne Windows PC får du et kraftig batteri med lang levetid. Men det kan allikevel være vanskelig å vite akkurat hvor lenge det varer, og derfor får vi alle våre PC-er testet hos en tredjepart. Slik at vi vet akkurat hvor lenge det varer.Dette kan du lese mer om her. Når det snakk om lang batteritid så er det snakk om en PC som har en batteritid på over 8 timer - uansett hva produsenten selv sier. Dermed er du sikker på at du velger en PC som varer hele dagen, noe som er praktisk når du er på farten.

En mann og en dame som jobber på en Surface Pro

Fast Charge-teknologi gir deg lynrask lading

Skulle du allikevel gå tom for strøm så er det blitt normalt at PC-er har hurtiglading. Dette sørger for at batteriet lades raskt opp slik at du kan fortsette å bruke den, uten å føle deg låst til en stikkontakt. Med hurtiglading kan du fortsatt være på farten og fullføre daglige gjøremål uten å være lenket til en ledning.

En dame bruker fingeravtrykksleseren på sin MateBook 13

Fingeravtrykket ditt gir deg tilgang

Du kjenner det kanskje igjen fra telefonen din, men fingeravtrykkslesere finnes også på moderne Windows-PC-er, med samme funksjon som på telefonen. Med en fingeravtrykksleser på PC-en kan du beskytte dine private data. PC-en vil gjenkjenne ditt fingeravtrykk og sørge for at ingen andre slipper til. En fingeravtrykksleser kan også brukes til å foreta spesifikke handlinger og godkjennelser i stedet for å skulle skrive inn en kode. Et eksempel er Huawei MateBook 13hvor du automatisk logger inn med fingeravtrykket ditt når du trykker på PÅ-knappen. Dermed er du logget inn enda raskere, både smart og tidsbesparende.

Blå smiley på hvit bakgrunn

Enkel og trygg innlogging med ansiktet

En fingeravtrykksleser er heller ikke eneste måten å logge inn på PC-en trygt. Med Windows Hello kan du bruke ansiktet når du logger på - noe som i gjennomsnittet går tre ganger raskere enn om man bruker en kode. PC-en vil da bruke et spesielt kamera som måler dybde og filmer deg i 3D og infrarødt. Kameraet registrerer ditt unike ansikt og låser opp PC-en på et øyeblikk. Ansiktsgjenkjenning er like trygt som å bruke fingeravtrykk og man trenger ikke bekymre seg for at det blir misbrukt. I tillegg kan man alltid bruke kode som backup. Du kan lese mer om Windows Hello og fordelene med Windows her..

Kvinne bruker en 2-i-1 laptop i baksetet på en bil

En praktisk 2-i-1-enhet

Hvorfor skal man måtte velge mellom en bærbar PC og et nettbrett når du kan få det beste fra begge i en og samme enhet? Med en 2-i-1 Windows PC kombineres effektiviteten fra en bærbar PC med fleksibiliteten fra et nettbrett. En 2-i-1 PC er en PC, og er derfor kraftig nok til å kjøre kjente programmer uten problemer samtidig som det slanke designet gjør den velegnet som nettbrett. En ekstra bonus ved en 2-i-1 PC er at de alltid er toppmodeller, dermed er du sikret både topp ytelse og design.

Dame som bruker sin PC i sterkt lys

Skjermens lysstyrke gjør det lett å arbeide utendørs

Lysstyrke har lenge vært et oversett punkt på bærbare PC-er, noe som er synd med tanke på hvor mye riktig lysstyrke har å si for kvaliteten på skjermbildet. Heldigvis har det blitt et økt fokus på dette. Arbeider du mye på farten eller liker å jobbe utendørs kan det være vanskelig å forholde seg til lysforholdene. Om PC-en du har med deg har høy lysstyrke vil ikke dette være noe problem, og skjermen vil være kraftig nok til å håndtere både mye og lite sollys. HP Envy x360 har for eksempel hele 400-nit (nit er målenheten for lystetthet), noe som er svimlende høyt når det kommer til en bærbar PC, samtidig som det blir mer og mer normalt på Windows-PC-er.

PC-er

Ingen produkter er tilgjenglig

HP Pavilion 14-ce2850no 14" bærbar PC (sølv)
32623
HP Pavilion 14-ce2850no 14" bærbar PC (sølv)
5 495
Demovare fra nettlager kr 4 496
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Intel® Core™ i3-8145U-prosessor
 • 4 GB DDR4 RAM
 • 128 GB M.2 PCIe SSD
  
 
HP Pavilion 14-ce2860no 14" bærbar PC (hvit)
32627
HP Pavilion 14-ce2860no 14" bærbar PC (hvit)
5 495
Demovare fra nettlager kr 3 397
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Intel® Core™ i3-8145U-prosessor
 • 4 GB DDR4 RAM
 • 128 GB M.2 PCIe SSD
  
 
HP Envy x360 13-ar0800no 13,3" 2-i-1 bærbar PC (sort)
32621
HP Envy x360 13-ar0800no 13,3" 2-i-1 bærbar PC (sort)
7 995
Demovare fra nettlager kr 6 496
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
 • AMD Ryzen 5 3500U CPU, Vega 8 GPU
 • 13,3" touchskjerm
 • Fire Bang&Olufsen-tunede høyttalere
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Intel® Pentium® Gold 4417U-prosessor
 • Hurtiglading, stereolyd
 • 4 GB DDR4 RAM, 128 GB M.2 SSD
  
 
 
 • Intel® Core™ i5-8250U prosessor
 • 12,3" PixelSense touchskjerm
 • 8 GB RAM, 256 GB SSD
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Intel® Core™ i5-8250U prosessor
 • 12,3" PixelSense touchskjerm
 • 8 GB RAM, 256 GB SSD
  
 

Les mer om våre produkter: