Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
BEOPLAY Portal

Beoplay Portal - fantastisk gaminglyd

Gaming-hodetelefoner med en sofistikert estetikk som gjør dem fantastiske å bruke i enhver situasjon. Fullpakket med lett tilgjengelige gaming-funksjoner, bunnsolid tilkobling for spill på mobil og Dolby Atmos virtualisert surroundlyd for en oppslukende gaming-opplevelse på Xbox og andre kompatible plattformer. Innstilt av våre anerkjente akustikk-eksperter for å levere presis og kraftfull lyd, enten du gamer eller nyter musikk.

Konstruert for gaming

Beoplay Portal er fullpakket med lett tilgjengelige dedikerte gaming-funksjoner på hodetelefonene: Umiddelbar justering ANC/own-voice balance, mute og mer. Koble enkelt til Xbox for en umiddelbar gaming-opplevelse, med innebygd trådløs tilkobling på 2,4 GHz. Bluetooth 5.1 og aptXTM Adaptive gjør gaming på telefonen solid og sømløs. En lang batteritid sikrer at du kan fortsette å spille, og spille så lenge du orker.

Oppslukende og presis surroundlyd, ideell for gaming og lytting til musikk

Beoplay Portal er finjustert av våre anerkjente akustikk-eksperter, og leveres med Dolby Atmos for Headphones, som gir virtualisert surroundlyd for en oppslukende og presis gaming-opplevelse på Xboxog dataplattformer – samtidig som den legendariske lydopplevelsen fra Bang & Olufsen beholdes.

Virtuelt mikrofonstativ for krystallklare samtaler

En rekke mikrofoner i bom-form isolerer og forsterker brukerens stemme mens de fjerner bakgrunnsstøy – og skaper et virtuelt mikrofonstativ som eliminerer behovet for et tradisjonelt stativ for gaming.

Moderne designestetikk

Beoplay Portal gir skandinaviske designverdier til spillverdenen, fra den fantastiske gradient-anodiseringen på øreklokkene i aluminium, til førsteklasses, holdbare materialer og enestående håndverk.

Lette og laget for langvarig komfort

Beoplay Portal veier bare 246 g, og har øreputer med innebygd kjevestøtte, laget av minneskum dekket med lammeskinn. Det indre hodebåndet er laget av tekstil av bambusfiber, valgt for sin slitestyrke og pusteevne, og består av en putedesign med avlastning på midten. Dette forhindrer trykk på toppen av brukerens hode – og gir brukeren lette hodetelefoner med langvarig komfort.