Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Beats Studio Buds

De helt trådløse, støyreduserende Beats Studio in-ear øretelefoner er perfekte til å høre musikk. Beats Studio Buds er designet med en tilpasset akustisk plattform, slik at du får en kraftig, avbalanser lyd i en kompakt in-ear-formfaktor. Resultatet er en intens lyd som bringer følelsene fra studioet direkte til ørene dine og som alltid gir deg inspirasjon.
Beats Studio øretelefoner i ørene på mann

Med førsteklasses lyd som drivkraft

Beats ble skapt for å formidle musikken slik artisten ville du skulle høre den. Beats Studio Buds er designet for å levere kraftig, balansert lyd i en kompakt pakke, og har en tilpasset akustikkplattform. Den egenutviklede driveren med to elementer sitter i et kabinett med to kamre, slik at du får enestående, krystallklar stereolyd. En avansert digital prosessor optimaliserer klarheten og lydnivået samtidig som den sørger for jevn støyreduksjon. Resultatet er en rik, balansert lydopplevelse som får frem følelsene i musikken på samme måte som om du hadde hørt den i studioet.

Beats Studio øretelefoner i ørene på kvinne

Steng støyen ute

Med to forskjellige lyttemoduser har du full kontroll over det du lytter til. Aktiv støyreduksjon (ANC) stenger kontinuerlig ute uønsket støy med et finjustert filter som tilpasser seg omgivelsene dine dynamisk. Når du vil høre det som skjer rundt deg, kan du bare trykke på en knapp for å bytte til Lydfremheving. Mikrofonene som er vendt ut, slipper inn lyden fra omgivelsene igjen sammen med musikken, slik at du får en naturlig og «åpen» lytteopplevelse.

Beats Studio øretelefoner og ladeetui i hånden på kvinne

Lytt hele dagen

Øreproppene har opptil 8 timers lyttetid1 og du har to ekstra ladinger med ladeetuiet som passer i lommen.2 Det vil si at du får opptil 24 timers kombinert avspillingstid med BeatsStudioBuds. Når ANC eller Lydfremheving er slått på, får du opptil 5 timers avspillingstid, som øker til 15 sammen med ladeetuiet. Hvis du er nær ved å gå tom for strøm, får du opptil 1 times musikkavspilling etter bare 5 minutter med FastFuel-lading.3 Dette er trådløst på sitt beste.

Beats Studio øretelefoner i ørene på kvinne

Finn passformen din

De tre myke øreproppene i silikon kommer i tre størrelser (små, medium eller store), slik at du får den optimale passformen og akustiske forseglingen for en enda bedre lytteopplevelse. Med tre størrelser å velge mellom kan du være trygg på at ørepluggene sitter komfortabelt og sikkert. BeatsStudioBuds er laget for å bli med på alt du gjør, med sin elegante, kompakte formfaktor. Ladeetuiet i samme farge har et avrundet, slankt design, slik at det er lett å ta det med seg i lommen eller vesken. Og ikke bare det – ørepluggene er svette- og vannbestandige med en IPX4-vurdering.4

Beats Studio øretelefoner i ørene på kvinne som holder mobil i hånden

Bevar forbindelsen

Takket være Class1 Bluetooth®-teknologi har Beats Studio Buds større trådløs rekkevidde og færre tilkoblingsfeil. De to retningsfølsomme mikrofonene søker seg inn på stemmen din og filtrerer ut vind og ekstern støy, slik at du får bedre samtalekvalitet og klarere stemme. Du kan styre musikken og telefonsamtaler med kontrollene på øret. Du kan også bestemme om «Trykk og hold»-funksjonen skal aktivere ANC eller stemmeassistenten.5

Beats Studio øretelefoner og ladeetui ved en MacBook

Kompatible med Apple og Android

BeatsStudioBuds kan sammenkobles med Apple-6 og Android-enheter 7 med ett trykk, og det er enkelt å koble dem til via Bluetooth. Med Beats-appen for Android får du funksjoner som innebygde kontroller, enhetsstatus (f.eks. batterinivåer) og firmware-oppdateringer. På Apple-enheter er disse funksjonene innebygd i iOS, slik at du ikke trenger en app, og du kan aktivere Siri håndfritt ved å ganske enkelt si «Hei, Siri» .8 Og med USB-C-kabelen er det enkelt å lade øretelefonene uansett om du er Apple- eller Android-bruker.

1 Testene ble utført av Apple i april 2021 med førproduksjonsenheter av Beats Studio Buds og ladeetuiet med programvare, sammenkoblet med iPhone 11 Pro Max med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358unike lydspor kjøpt fra iTunesStore (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktivstøyreduksjon og Lydfremheving var slått av. Testingen besto av fullstendig utlading av batteriene i Beats Studio Buds ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Når Aktiv støyreduksjon var slått på, var lyttetiden på opptil 5 timer. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, miljø, bruk og mange andre faktorer.

2 Testene ble utført av Apple i april 2021 med førproduksjonsenheter av Beats Studio Buds og ladeetuiet med programvare, sammenkoblet med iPhone 11 Pro Max med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358unike lydspor kjøpt fra iTunesStore (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktivstøyreduksjon og Lydfremheving var slått av. Testingen besto av fullstendig utlading av batteriene i Beats Studio Buds ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. De utladede Beats Studio Buds-øretelefonene ble fulladet til 100 prosent. Deretter fortsatte avspillingen inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Denne syklusen ble repetert inntil både Beats Studio Buds-øretelefonene og ladeetuiet var helt utladede. Når Aktiv støyreduksjon var slått på, var lyttetiden på opptil 15 timer. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, miljø, bruk og mange andre faktorer.

3 Testene ble utført av Apple i april 2021 med førproduksjonsenheter av Beats Studio Buds og ladeetuiet med programvare, sammenkoblet med iPhone 11 Pro Max med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktivstøyreduksjon og Lydfremheving var slått av. Testingen av 5-minutters lading ble utført ved at utladede Beats Studio Buds ble ladet i 5 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, miljø, bruk og mange andre faktorer.

4 Beats Studio Buds er vann- og svettebestandige for idrett og trening du ikke utfører i vann. Beats Studio Buds er testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en vurdering på IPX4. Svette- og vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad våte Beats Studio Buds. Du finner mer informasjon om hvordan du rengjør og tørker dem, på https://support.apple.com/no-no/HT209542. Ladeetuiet er ikke svette- eller vannbestandig.

5 Tilpassing av trykk og hold-funksjonen krever en iPhone med iOS14.6 eller nyere, eller en Android-enhet med den nyeste versjonen av Beats-appen installert.

6 Sammenkobling med ett trykk krever iOS14.6 eller nyere.

7 Du må ha stedstjenester aktivert for å bruke rask sammenkobling. Full tilgang til funksjonene krever en enhet med Android6.0 eller nyere, GooglePlay-Tjenester aktivert og en Google-konto

8 Det er mulig at Siri ikke er tilgjengelig på alle språk eller i alle regioner. Funksjonene kan variere fra region til region. Internettilgang kreves. Det kan påløpe mobildatakostnader.