Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Hva er Apple TV, og hvilke muligheter gir den deg? Hva er Apple TV, og hvilke muligheter gir den deg?

Hva er Apple TV, og hvilke muligheter gir den deg?

Med Apple TV får du en mer fleksibel og tilgjengelig TV-hverdag! Få alle dine kanaler og strømmetjenester samlet på ett sted, og bestem selv når du vil nyte dine favorittserier fra sofakroken.
Hva er Apple TV, og hvilke muligheter gir den deg?

Hva er Apple TV?

Apple TV gir deg friheten til å se hva du vil, når du vil, og den kobles helt enkelt inn i HDMI-porten i din TV eller i TV-boksen din. Den er kompatibel med en rekke plattformer for underholdning, blant annet Dplay, Viaplay, NRK nett-tv, Netflix, TV2 Sumo og HBO. TV-kanalene er rett og slett blitt apper. Slik kan du se dine favorittprogrammer når du selv har lyst, uten å måtte ta hensyn til noe sendeskjema. Klikk deg inn i appen du vil se innhold fra, logg inn med ditt brukernavn og passord, og velg akkurat det du vil se uansett om det er midt på natten eller tidlig på morgenen. Du har også tilgang til AppStore via din Apple TV, hvor du ikke bare kan laste ned film- og tv-apper. Du kan også laste ned morsomme spill for hele familien, og nytte-apper som værmelding, treningsprogrammer og interaktive kokebøker. Apple TV er derfor ikke bare en tv-boks, men en mediespiller med en haug av muligheter!

Hva er Apple TV, og hvilke muligheter gir den deg?

Se video og bilder som er lagret lokalt på dine iOS-enheter

Ønsker du å se video og bilder, lytte til musikk som er lagret på dine iOS-enheter eller vise frem en video fra et nettsted som ikke har en egen app i Apple TV? AirPlay gir deg muligheten til trådløst å strømme lyd og bilde fra din iPhone, Mac eller iPad til TV-en, slik at du enkelt kan vise dine feriebilder eller en film du har lastet ned med bare et enkelt klikk. Dersom du har en Android-enhet kan det være litt mer utfordrende å strømme musikk og video til Apple TV, men det er ikke umulig. Det finnes apper du kan laste ned til din Android-enhet som kan åpne opp for å bruke AirPlay, slik som doubleTwist pro. For mer informasjon om denne appen, kan du gå inn i GooglePlay og lese mer.

Hva er Apple TV, og hvilke muligheter gir den deg?

Se dine favorittprogram

Flere og flere kanaler og strømmetjenester finner veien inn i Apple TVs app-univers. NRK, Viaplay, Netflix og Dplay er blant appene som har vært tilgjengelig til via Apple TV en stund. Her har du enkelt kunnet strømme tv-serier og filmer fra strømmetjenestene direkte på din TV-skjerm, med forbehold om at du har et abonnement der det kreves. Appene ligger lett tilgjengelig, og det eneste du trenger å gjøre er å klikke på det programmet eller den filmen du har lyst til å se.

Hva er Apple TV, og hvilke muligheter gir den deg?

Få tilgang til dine TV-kanaler på Apple TV

Du kan også strømme kanalene direkte ved hjelp av T-we-appen fra Canal Digital, Get TV-appen, RiksTV-appen, eller appen fra Altibox. Disse samler alle kanalene dine i én og samme app, og fungerer omtrent slik som den tradisjonelle TV-boksen. Disse appene gjør at du ikke trenger å skru av Apple TV for å se en direktesendt fotballkamp fra en av kanalene. Du kan dessuten ta med deg dine TV-kanaler dit du måtte ønske fordi du ikke lenger er avhengig av en dekoder. Slik kan du få tilgang til kanalene enten du er på hytta, i stua eller på barnerommet.

Ny TV-app for Apple TV - samle innholdsleverandørene dine i én og samme app!

Apple kom nylig med den gledelige nyheten om at Norge er ett av åtte utvalgte land som skal få tilgang til selskapets egen TV-app. Denne nye appen går ut på å samle de ulike innholdsleverandørene i én app, slik at du slipper å gå ut og inn av de forskjellige appene for å se innhold. Du kan søke etter innhold ved hjelp av TV-appen, og Apple TV vil sende deg videre til appen du kan bruke, og starter innholdet for deg. Foreløpig er det Riks-TV, TV2 Sumo, Viaplay, Cmore, Viafree og Mubi som støtter denne appen.

Apple TV finner du her:

Ingen produkter er tilgjenglig

Apple TV 4K 2nd Gen - 64 GB
Ubekreftet lagerdato 25.01.2022  
313116
2 190
 
 
Ubekreftet lagerdato 25.01.2022  

 • Underholdningssenter
 • UHD, HDR, A12 Bionic CPU
 • 4K-oppløsning
  
 
Apple TV 4K 2nd Gen - 32 GB
På nettlager (100+)  
313117
1 990
Outlet-vare fra kr 1 791
 
 
På nettlager (100+)  

 • Underholdningssenter
 • UHD, HDR, A12 Bionic CPU
 • 4K-oppløsning
  
 
Apple TV 2nd Gen. - 32 GB
Ubekreftet lagerdato 08.02.2022  
313118
1 690
Outlet-vare fra kr 1 521
 
 
Ubekreftet lagerdato 08.02.2022  

 • Underholdningssenter
 • Siri Remote
 • Avansert tvOS
  
 
Apple TV 4K - 32 GB
 
APPLEMQD22HYA
1 849
Outlet-vare fra kr 1 664
 
 
 

 • Underholdningssenter
 • UHD, HDR
 • Avansert tvOS