Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Fotoer og logoer som Adobe Photoshop og Lightroom

Adobe Creative Cloud og Photoshop

Adobe har løsningene for deg som er ute etter de mest brukervennlige programmene og tjenestene for redigering av bilder og videoer. Adobe Creative Cloud er abonnementsløsningen som inkluderer programmene Lightroom og Adobe Photoshop i tillegg til 20 GB skylagring. I denne artikkelen kan du les mer om disse og andre nedlastbare bildeverkøy fra Adobe.
 Hund og bil på mobil, nettbrett og PC

Hva er Adobe Creative Cloud?

Adobe Creative Cloud er en fotoplan som gir deg disse fototjenestene og bilderedigeringsprogrammene:

  • Lightroom som lar deg redigere, organisere, lagre og dele bilder uansett hvor du er
  • Photoshop som lar deg redigere, designe og være kreativ med bilder
  • Lightroom Classic - Bilderedigeringsprogram tilrettelagt for desktop
  • Adobe Spark som lar deg lage grafikk for sosiale medier, websider og korte videoer på en lettvint måte
  • Portfolio som lar deg lage nettsider på skrivebord og mobile enheter
  • 20 GB lagring i nettsky

Få tilgang til Adobe Creative Cloud
 Lightroom fotoredigering på datamaskin, nettbrett og mobil

Lightroom CC – lettvint fotoredigering

Lightroom er en nettskybasert tjeneste som gir deg alt du trenger for å redigere, organisere, lagre og dele bilder sømløst mellom datamaskinen, mobilenheter og nettlesere. Juster bildene med full oppløsning og få både originalene og redigeringene sikkerhetskopiert i nettskyen. Organiser bildene med søkbare nøkkelord som aktiveres automatisk uten at du trenger å tagge dem. I tillegg kan du dele og vise bildene på morsomme måter. Med brukervennlige slidere, filtre og bilderedigeringsverktøy, får du bildene akkurat slik du ønsker dem med Lightroom.

Få tilgang til Lightroom

 To bilder av barn og kake før og etter redigering med Photoshop

Adobe Photoshop Elements 2020

Med fotoredigeringsprogrammet Photoshop Elements 2020 kan du lage lekne fotoeffekter, underholdende lysbildeshow og kreative collager. På startskjermen får du hjelpen og inspirasjonen du trenger for å komme i gang. Photoshop Elements 2020 gjør det enklere å være kreativ med sine automatiserte redigeringsalternativer og trinnvis veiledning slik at du kan lage fantastiske bilder på et blunk.

Få tilgang til Photoshop Elements 2020

Photoshop Premiere Elements 2020

Photoshop Premiere Elements 2020 er et brukervennlig videoredigeringsprogram som har det meste du trenger for enkelt å lage filmsnutter, filmer og redigere videoer. Med intelligente redigeringsalternativer redigerer du øyeblikksbilder og klipp og får dem til å se enda bedre ut. Programmet hjelper deg med å organisere videoene på en oversiktlig måte og lar deg dele dem raskt på sosiale medier.

Få tilgang til pakke med Photoshop Elements og Premiere 2020
Få tilgang til Photoshop Premiere Elements 2020

 Adobe Acrobat Pro-logo med salgsargumenter

Acrobat DC Pro – Rediger og konverter PDF-filer

Acrobat DC bruker du til blant annet å opprette og redigere smarte PDF-filer og konvertere PDF-filer til Microsoft Office-formater. Når du trenger å samarbeide med personer som befinner seg andre steder, fylle ut og signere et skjema eller få et skjema signert, kan du stole på at Acrobat DC vil hjelpe deg – uansett hvor du er Vær produktiv mens du er på farten Lag, konverter, organiser og signer PDF-filer på kontoret eller fra din mobile enhet. Og rediger enkelt PDF-filer på en iPad. Med Adobe Document Cloud-tjenester får du øyeblikkelig tilgang til PDF-verktøy på skrivebordet, nettleseren, nettbrettet og smarttelefonen - slik at du kan starte og fortsette oppgaver hvor som helst.

Få tilgang til Acrobat DC Pro

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter:

Adobe programvare

Ingen produkter er tilgjenglig