Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Elkjøp Academy og Campus

Vi bruker rundt 50 millioner kroner årlig på opplæring og videreutdanning av våre ansatte.

I Elkjøp er karrieremulighetene store, og vi legger til rette for at alle skal kunne utvikle seg i selskapet ved hjelp av våre kurs- og utviklingsprogrammer. Vi bruker over 50 millioner kroner årlig på opplæring og videreutdanning av våre medarbeidere. Alle ansatte har muligheten til å ta kurs og opplæring som setter de i stand til å ta på seg nye utfordringer og klatre på karrierestigen hos oss. Våre medarbeidere skal få kompetanse som både er nyttig her, men som også kan gi dem muligheter senere i karrieren.

Vi har et helt nytt digitalt læringssystem og alle våre kurs er synlig for den ansatte, enten det er e-læringer, video- eller klasseromskurs og større samlinger. Her kan du følge din egen utvikling, og ha full oversikt over hva som skal til for å ta ditt neste steg i karrieren. En gang i året arrangeres en stor samling som holdes på Gardermoen, som vi kaller CAMPUS. Her samles ca. 1000 mennesker fra leverandørene våre og ca. 5500 ansatte, hvor de får lære om alt av nye produkter som snart kommer på markedet.

Campus

Hvert år i månedsskiftet mai/juni arrangerer vi Campus. Her samles tusenvis av våre ansatte til Nordens største messe for forbrukerelektronikk på Gardermoen. Poenget med messen er å bli kjent med de nyeste produktene før de kommer i butikk. På denne måten får vi kunnskapen vi trenger slik at vi kan hjelpe kundene våre best mulig. Under campus blir det holdt en rekke kurs i tillegg til gigantiske fester på kvelden.Elkjøp Academy
Elkjøp Academy
Elkjøp Academy og Campus
Elkjøp Academy og Campus
Elkjøp Academy og Campus
Elkjøp Academy og Campus

Les mer om...