Opprett bedriftskonto og få alle fordelene - Klikk her

Hopp over navigasjonen
MicroSense - MicroMatic komfyrvakt

MicroSense® komfyrvakt

Over halvparten av alle branner i norske hjem skyldes tørrkokte kjeler eller komfyrbranner. Derfor er komfyrvakten like viktig som røykvarsleren. MicroSense® er markedets minste og mest avanserte komfyrvakt, beskyttet av over 100 patenter. Når MicroSense® er installert vil den lille, diskré sensoren overvåke platetoppen hver gang noen skrur den på, for å hindre brann og utvikling av farlige gasser. MicroSense® tilfredsstiller kravene i NEK EN 50615 og er godkjent av Forsikringsselskapenes godkjennelsesnevnd (FG).

For alle private kjøkkenløsninger

MicroSense® komfyrvakt er svært fleksibel. Den 11 mm smale sensoren kan monteres under ventilator, på vegg eller i tak. Ved hjelp av en enkel app kan du veiledes gjennom alle typer montering for å sikre riktig installasjon. MicroSense-appen «Innohome Setup Guide» er gratis og tilgjengelig i App Store og Google Play. Se videoen for mer inspirasjon til plassering.

MicroSense® komfyrvaktsensorer:

Les mer
   
   
   
   
   
   
   
 kvinne lager mat i et hvitt kjøkken

Komfyrvakt redder liv

Alle kan starte en komfyrbrann. Unge som lager nattmat, småbarnsforeldre som forstyrres, eller eldre som glemmer at de har noe på ovnen. Allerede i 2010 kom det krav om fastmontert komfyrvakt i alle nye boliger. Kravet gjelder også dersom det legges opp ny kurs til komfyr eller platetopp i eldre boliger. De samme reglene gjelder for fritidsboliger. I eldre boliger, som ikke omfattes av kravet, er det likevel anbefalt å ha komfyrvakt installert. MicroSense® leveres både for fast montering (type MicroSense®) som krever elektriker, og for ettermontering i eldre boliger (type MicroSense® PP), som du enkelt kan montere selv.

MicroSense - MicroMatic - komfyrvaktsensor i tre ulike farger
Liten, diskre sensor i 3 farger

MicroSense® komfyrvaktsensor og brakett er tilgjengelige i 3 farger. Velg mellom sølv, hvit og svart farge for å matche kjøkkeninnredningen. Sensoren er kun 11 mm tykk, og kan både monteres under kjøkkenviften, på veggen eller i taket. Sensoren leveres også som ekstradel, og kan kombineres med komfyrstikkontakter fra Micro Matic tilbake til 2010, for deg som ønsker en annen farge, eller en ny og mindre sensor.

Se flere produkter fra MicroSense
Les mer